- Zaharuri reziduale
- Sec
- Tara
- Moldova
- Regiune
- Valul lui Traian
- Soi struguri
- Merlot
- Volum
- 750 ml
- An
- 2017
- Grade alcoolice
- 14.0
- Culoare
- Rosu
- Home
-
Vinuri
-
Vinuri Romania
DAVINO - Faurar Rosu de Ceptura 202134,00 leiCrama Bauer S.V.S. 201966,00 lei
-
Vinuri spumante
Prince Stirbey - Spumant Alb106,00 leiLiliac -Private Selection Spumant84,00 leiCrama Bauer J.O.H.A.N.N.A. Spumant127,00 lei
- Bauturi tari
- Accesorii
-
Cadouri
Crama Bauer J.O.H.A.N.N.A. Spumant127,00 lei
- Reduceri
Gitana - Autograf Merlot 2017
Struguri sunt culeși manual, începând cu luna octombrie. Producția este de 8 tone pe hectar
Macerarea pe boștină și fermentarea au loc în cuve de lemn de stejar, pentru o perioadă de 20 de zile. Fermentarea se realizează doar cu ajutorul drojdiilor indigene.
Macerarea este realizată cu scopul extragerii taninurilor moi și pentru a produce vinuri echilibrate, cu o structură complexă.
Vinul este desăvârșit după o perioadă de maturare de circa 14 luni în butoaie de stejar provenite din Krasnodar, în condiții controlate de umiditate și temperatură. Fermentarea malolactică se petrece în butoaie de stejar de 50 hl.
Note de degustare
De o culoare rubinie închisă, cu reflexii purpurii, acest vin intens impresionează prin aromele complexe de fructe de pădure.
Este un vin consistent și echilibrat, cu tainuri catifelate, nuanțe de prune uscate si ciocolată amară, cu un post-gust prelung și delicat.
Se poate asocia cu preparate din carne la grătar, carne roșie, carne de curcan sau rață.
Temperatura / recomandare de consum 16-18 ° C
Potențial de învechire lung
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Domeniul Coroanei Segarcea - Minima Moralia - Sinceritate 2020
pentru comenzi mai mari de 400 de lei