Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.
Niciun produs
Prețurile includ TVA
Vinul are o culoare galben verzuie. Aromele intense de flori de câmp și piersic se completează spre final cu cele dulci de miere de acacia Un gust proaspăt, elegant, dar structurat și echilibrat, în perfectă armonie cu olfactul.Strugurii colectaţi sunt desciorchinaţi după care este aplicată tehnica criomacerării, ce constă în menţinerea mustului în...
Struguri sunt culeși manual, începând cu luna octombrie. Producția este de 8 tone pe hectar Macerarea pe boștină și fermentarea au loc în cuve de lemn de stejar, pentru o perioadă de 20 de zile. Fermentarea se realizează doar cu ajutorul drojdiilor indigene. Macerarea este realizată cu scopul extragerii taninurilor moi și pentru a produce vinuri...
Strugurii colectaţi sunt desciorchinaţi, după care este aplicată tehnica criomacerării, ce constă în menţinerea mustului în contact cu boștina timp de 6 de ore, la o temperatură de 2°C. După limpezire, mustul este supus unei fermentaţii alcoolice supravegheate la o temperatură controlată de 12-14°C. Maturarea vinului se petrece în butoaie de stejar...
Vinul este obţinut exclusiv din struguri din soiul Fetească Regală, culeşi manual, din zona viticolă Valul lui Traian şi maturat în vase de inox. Un vin gablen pai cu un buchet discret, predominant floral, unde se remarcă flori de salcâm, flori de câmp şi accente fine de fructe de livadă, în special mere galbene şi pere zemoase, la care se adaugă...
Struguri sunt culeși manual, începând cu luna octombrie. Producția este de 8 tone pe hectar Macerarea pe boștină și fermentarea au loc în cuve de lemn de stejar, pentru o perioadă de 20 de zile. Fermentarea se realizează doar cu ajutorul drojdiilor indigene. Macerarea este realizată cu scopul extragerii taninurilor moi și pentru a produce vinuri...
La Petite Sophie Soiul strugurilor Chardonnay, Fetească Regală, Riesling Strugurii sunt recoltaţi manual şi sunt desciorchinați, după care este aplicată tehnica criomacerării, ce constă în menținerea mustului în contact cu boștina timp de 24 de ore, la o temperatură de 2°C. După limpezire mustul este supus unei fermentații alcoolice supravegheate, la o...
Gama / colecția:Premium GitanaSoiul strugurilor:Cabernet Sauvignon, Merlot și SaperaviTip:vin rezervă matur, roșu, sec, cupajPodgorie/ Zonă / Originea strugurilor Regiunea viticolă Valul lui Traian, s. Romanovca, s. FilipeniSoluri / Tipul terenului:Cernoziom tipic și carbonatic VinificareaStrugurii sunt recoltaţi manual, iar producerea vinului se...
Gama: Premium GitanaSoiul strugurilor: Cabernet Sauvignon, Merlot, SaperaviTip: vin matur, roșu, sec, cupajOriginea strugurilor: Regiunea viticolă Valul lui TraianTipul terenului: Cernoziom tipic și carbonatic Vinificarea:Strugurii sunt recoltaţi manual, iar producerea vinului se realizează folosind tehnici de vinificare clasice și echipamente moderne, de...
Soiul strugurilor 100% Riesling Strugurii sunt culeși manual la sfârșitul lunii noiembrie de pe colina cu cea mai buna expunere solara, dintr-un spatiu cu o istorie impresionanta. Pe timpuri, aici era o manastire de calugari care se ocupa cu producerea vinului. Vinificarea Strugurii colectați sunt desciorchinați, după care este aplicată tehnica...
Gitana Rara Neagra este un vin expresiv, tipic, cu arome de fructe rosii de padure, in special mure, iar maturarea in baricuri de stejar ii adauga arome fine de ciocolata neagra si vanilie.
Vizual: limpede, roşu rubiniu intens.Olfactiv: bogat în arome, predominante fiind cele de fructe rosii si negre.Gustativ: un vin intens, structurat, cu taninuri moi.Macerarea pe boștină și fermentarea au loc în cuve de lemn de stejar, pentru o perioadă de 15 de zile. Maturarea se realizează în cuve de inox și batonage pe drojdii fine. Fermentarea se...
Acest vin rose complex și mineral, de o culoare vie, dezvăluie arome ușoare de fructe de pădure, urmate de capsune și cireșe de mai. Aciditatea vioaie susţine gustul complex ce provine de la soiul Merlot. Este bogat și echilibrat în palat, cu o fructozitate foarte bună și final plăcut, prelung.
Saperavi de la Gitana Winery este un vin produs din struguri soiul Saperavi. Mirosul este dominat de arome de fructe negre, prune uscate și ciocolată, în gust simțim arome intense de fructe negre supracoapte și condimente precum piper roșu și negru. Saperavi este un vin cu gust intens si echilibrat, ce se potrivește cu carnea de miel sau de vânat, cu...
Saperavi de la Gitana Winery este un vin produs din struguri soiul Saperavi. Mirosul este dominat de arome de fructe negre, prune uscate și ciocolată, în gust simțim arome intense de fructe negre supracoapte și condimente precum piper roșu și negru. Saperavi este un vin cu gust intens si echilibrat, ce se potrivește cu carnea de miel sau de vânat, cu...
Soiul strugurilor Rara Neagra si Saperavi Strugurii sint culesi manual, o data ajunsi la maturitatea fenolica, fiind apoi selectați cu atenție pe mesele de sortare. Mustul fermenteaza 15-18 zile la temperatura de 12°C. O perioadă de 25 zile a stat pe depozit de drojdii fine, timp în care s-au efectuat două batonnage-uri. Note de degustare Acest Rose...
Etichete
Acest website foloseste cookies.