Crama Bauer Syrah 2020

Crama Bauer

0004201443

Nou

Bauer Syrah ofera o experienţă a degustării absolut splendidă în ediţie limitată de 4000 de sticle.

De la extragerea a tot ceea ce este mai bun din strugurii crescuţi cu grijă deosebită pe Dealurile Olteniei, până la procesul de vinificație gândit în cel mai mic detaliu, Bauer Syrah dezmiardă simţurile cu tanini puternici, rotunzi şi arome intens fructate, care se deschid cel mai bine la o temperatură ideală de consum de 16-18 grade Celsius. 

Notele degustării:

Miros: Note intense de fructe negre, învăluite în condimente.

Gust: Arome bogate de fructe negre şi accente fine de piper, care conduc spre un postgust lung, fructat, uşor mentolat.

Culoare: Roşu rubiniu intens.

Bun potential pentru invechire.

97.00 Lei

tva inclus

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 9 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 9 points care pot fi schimbate într-un cupon de 2.70 Lei.

Acceptam plata cu cardul bancar
Acceptam plata cu cardul bancar

Specificații

CuloareRosu
Zaharuri rezidualeSec
TaraRomania
RegiuneDealurile Olteniei
Soi struguriSyrah
Volum750 ml
An2020
Grade alcoolice14.50

Brand

Caracter si autenticitate - sunt realitati si valori in care credem. In toate aspectele vinificatiei si cultivarii viei ne straduim sa creăm condiții perfecte astfel încât vinurile noastre să vorbească distinct si convingător.


Echilibrul, durabilitatea și înțelegerea legăturii cu natura sunt aspectele cele mai importante pentru noi. In felul acesta reusim sa reducem influența tehnicii la un minim rezonabil.


Țelul nostru este de a redescoperi și a arăta potențialul uimitor al soiurilor românesti și terroir-ul unic. Pentru noi, adevarata arta a vinificatiei constă in intelegerea personalitatii fiecarui soi și in respectarea nevoilor și expresiilor specifice. Scopul nostru este de a face ceea ce e necesar, la momentul potrivit și în măsura adecvata.


Filosofia "Creativitate Naturala" este de asemenea o oglinda a încrederii noastre în diversitate și nu în conceptul de "cel mai bun vin"

Am inteles

Acest website foloseste cookies.