Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.
Niciun produs
Prețurile includ TVA
Vinul spumant conține un nivel semnificativ de dioxid de carbon, obținut în urma fermentației naturale. Fermentația naturală poate avea loc în sticlă (metoda champenoise) sau în cisterne speciale construite pentru a face față presiunii din timpul fermentării (metoda Charmat).
Cantitatea de zahăr (dozajul) adăugată după a doua fermentare și învech...
Vinul spumant conține un nivel semnificativ de dioxid de carbon, obținut în urma fermentației naturale. Fermentația naturală poate avea loc în sticlă (metoda champenoise) sau în cisterne speciale construite pentru a face față presiunii din timpul fermentării (metoda Charmat).
Cantitatea de zahăr (dozajul) adăugată după a doua fermentare și învechire variază și determină nivelul de dulceață al vinului spumant. Vinurile produse în Uniunea Europeana trebuie să aibă conținutul de zahăr declarat pe etichetă. Pentru vinurile produse în afara Uniunii Europene, declararea conținutului de zahăr nu reprezintă o cerință, dar dacă este declarat pe etichetă, atunci trebuie respectate directivele UE.
Clasificarea spumantelor:
• Brut Natural (0 - 3 grame de zahăr pe litru)
• Extra Brut (3 - 6 grame de zahăr pe litru)
• Brut (6 - 15 grame de zahăr pe litru)
• Extra Sec sau Extra Dry (15 - 20 grame de zahăr pe litru)
• Sec (20 - 35 grame pe litru)
• Demisec (35 - 50 grame de zahăr pe litru)
• Dulce (mai mult de 50 grame de zahăr pe litru)
Asti Martini este un vin spumant cu continut slab de alcool, cu bule fine si de lunga durata. Are o dulceata placuta si un gust cu o aroma intensa. Asti Martini trebuie baut rece, la aproximativ 8-10 grade C. Este, in primul rand, un vin care da savoare unui desert.
Spumant obtinut din struguri din soiul Feteasca Regala prin metoda traditionala.
Acest spumant este conceput cu migala de Crama Girboiu pentru a oferi un mixt de jovialitate, gust si textura, toate infasurate intr-un parfum fructuos si floral. Definit de o culoare galben pai cu inflexiuni verzui, surprinde placut prin perlajul persistent. Gustativ exprima personalitate si o prospetime excelenta. Se servete la o temperatura de 8-10°C,...
Acest spumant este conceput cu migala de Crama Girboiu pentru a oferi un mixt de jovialitate, gust si textura, toate infasurate intr-un parfum fructuos si floral. Definit de o culoare rose somon, cu un parfum ce aminteste de cirese si zmeura, surprinde placut prin perlajul persistent. Gustativ exprima personalitate si o prospetime excelenta. Se servete la...
Vin petiant alb, obținut prin cea de a doua fermentare în rezervoare sub presiune (metoda Charmat). Vinul materie primă pentru spumantizare este obținut din soiul Chardonnay. Soi: ChardonnayClasificare: DOC-CMDProducţia: 10t/haZona de producere: Podgoria IașiAltitudine și expoziție: 140 m deasupra nivelului mării, expoziție sud, sud-esticăTipologia...
Vin petiant rose, obținut prin cea de a doua fermentare în rezervoare sub presiune (metoda Charmat) Clasificare: DOC-CMDZona de producere: Podgoria IașiAltitudine și expoziție: 140 m deasupra nivelului mării, expoziție sud, sud-esticăTipologia solului: argilos, cernoziom cambicClima: continentală, ierni friguroase, cu primăveri reci şi veri uscate...
Vin spumant cu gust proaspăt și vioi Zona de producere: Podgoria IașiSoiul: Chardonnay (100%)Altitudine și expoziție: 140 m deasupra nivelului mării, expoziție sud, sud-esticăTipologia solului: argilos, cernoziom cambic Sistem de conducere: cordon unilateral, tăiere scurtă în cepiClima: continentală, ierni friguroase, cu primăveri reci şi veri uscate...
Spumantul este obtinut din struguri alesi cu atentie si cu fermentare secundara in vase de inox.
Floral si proaspat, spumantul se caracterizeaza prin bogatie aromatica specifica soiurilor Feteasca Alba si Muscat.
Acest spumant se evidenţiază printr-o culoare deosebită, un buchet intens şi revigorant, cu note proaspete de fructe de pădure, flori de cîmp şi măr verde.
Spumantul este obtinut din struguri aromati printr-o metoda speciala de fermentare secundara de scurta durata, metoda Asti, ce permite pastrarea aromelor in must.
Spumantul este obtinut din struguri alesi cu atentie si cu fermentare secundara in vase de inox.
Un spumant proaspat şi aromat, obținut prin metoda Charmat, care etalează un buchet îmbietor şi un perlaj fin, persistent. În compoziţia spumantului intră struguri Traminer culeși din podgorii selecţionate ale Republicii Moldova. Spumantul poate fi consumat ca aperitiv sau in asociere cu un desert, la o temperatură optimă de 4-6 °С. Miros: Buchet...
Acest vin spumant reda cel mai bine caracteristicile tipice ale unui Prosecco. Cele mai evidente prin eleganta si intensitate sunt aromele de flori de salcam. Gustul este proaspat si echilibrat, armonia este amplificata de prezenta zaharului rezidual. Se recomanda a fi servit bine racit, 8 - 10 °C, impreuna cu peste sau branzeturi usoare. alcool 11.0 %...
Acest vin spumant reda cel mai bine caracteristicile tipice ale unui Prosecco. Cele mai evidente prin eleganta si intensitate sunt aromele de salcam si mere. Gustul este proaspat si armonia este amplificata de prezenta zaharului rezidual. Se recomanda a fi servit bine racit, 8 - 10 °C, impreuna cu peste sau carne alba. alcool 11.5 % aciditate 5 - 6 gr. /...
Foss Marai este recunoscut in Italia si in lume pentru calitatea vinurilor si pentru eleganta sticlelor, acestea fiind marca inregistrata, originale si unice, folosite doar pentru spumantele lor. Compania a fost fondata de Luigi Biasiotto la inceputul secolului XX in Guia di Valdobbiadene, un sat inconjurat de dealuri abrupte, acoperite de podgorii cu...
La Marca Prosecco DOC Treviso - Extra DryProducător: La Marca Vini e Spumanti - Veneto, ItaliaSoi: 100% Glera (Prosecco)Culoare: galben-pai deschisMiros: amplu, fructuos şi floral, are toate aromele specifice soiuluiGust: fin, uşor dulce, echilibrat, cu delicate note floraleRecomandări gastronomice: perfect ca aperitiv, cu antreuri şi peşteAlcool:...
La Marca Conegliano-Valdobbiadene Prosecco Superiore DOCG - Extra dryProducător: La Marca Vini e Spumanti - Veneto, ItaliaSoi: 100% Glera (Prosecco) Culoare: galben-paiMiros: elegant, delicat, cu note florale şi de fructGust: proaspăt, fin, cu o uşoară şi plăcută amăreală, armonios, cu puternice arome de fructRecomandări gastronomice: un minunat aperitiv...
Specificatii TehniceVarietate: Fetească Albă & ChardonnayPodgorie: LechinţaRegiune: TransilvaniaSol: Argilos și loess nisiposAlcool: 12,0 Vol. %Aciditate: 6,2 g/lZahăr Rezidual: 8,7 g/lImbuteliere: Szigeti, AustriaVinificatie: metoda de fermentare este metoda tradițională (methode traditionnelle) cu repaus pe drojdie timp de 30 de luni. Un spumant...
Struguri: Pinot NoirPodgorie: Batoș (Mureş)Metoda: TraditionalaMaturare: Pe drojdie timp de 24-30 de luni Presiune: 6 bariPrima fermentație în Batoș, Transilvania, a doua fermentație în Szigeti, Gols, Austria De culoarea somonului, cu bule fine și spumă discretă, în nas se prezintă cu note delicate de zmeură și patiserie. Are o structură plăcută, gust...
Moet & Chandon Brut Imperial este sampania cea mai adorata si mai dorita din lume. De peste 260 de ani este punctul de referinta in domeniul sampaniei. Calitate excelenta – singura sampanie rezultata din “assemblage”-ul a peste 200 de vinuri. Moet & Chandon Brut Imperial – chintesenta stilului Moet & Chandon. O compozitie excelenta de vinuri...
Rosé Impérial este un sortiment expresiv, proaspăt şi elegant, fidel stilului Moët & Chandon. Sortimentul se adresează în special celor care au un stil de viaţă nonconformist şi este alegerea perfectă pentru o întâlnire romantică. Rosé Impérial evidenţiază diversitatea a trei soiuri de struguri şi bogăţia podgoriilor franţuzeşti prin intermediul unui...
Un spumant obtinut prin metoda traditionala, cu a doua fermentare in sticla timp de 24 luni. Notele degustării: Gust: aciditate placuta, note de citrice: grapefruit si lamaie, patiserie. Nas: mar verde, lamai, briosa. Culoare: galben-verzui. Recomandăm servirea la o temperatura de 7-8 grade C. Acompaniază perfect preparatele fructe de mare la gratar,...
Bendis Rose brut este un spumant elegant, de culoare roz-pal, cu o perlatie fina si un gust delicat cu note de capsune, zmeura si petale de trandafir. Are o rotunjime gustativa foarte frumoasa, aceasta senzatie fiind ajutata de perlatia deloc agresiva si de aciditatea bine integrata, care sustine tonurile mai dulci.
Acest website foloseste cookies.