Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.
Niciun produs
Prețurile includ TVA
Aurelia Visinescu
ANIMA 3 Fete Negre Seria 005 Notele enologului "Sunt bucuroasa ca avem in linia ANIMA un soi romanesc pentru al cincilea an consecutiv. Am ales sa cupajez trei ani de recolta diferiti de Feteasca Neagra pentru ca imi place inovatia si sa experimentez, iar Feteasca Neagra este un soi cu care imi place sa lucrez.” Note de degustare Soiuri Feteasca neagra An...
ANIMA 3 Fete Negre Seria 005 Notele enologului "Sunt bucuroasa ca avem in linia ANIMA un soi romanesc pentru al cincilea an consecutiv. Am ales sa cupajez trei ani de recolta diferiti de Feteasca Neagra pentru ca imi place inovatia si sa experimentez, iar Feteasca Neagra este un soi cu care imi place sa lucrez.” Note de degustare Soiuri Feteasca neagra An...
Cele 3 fete negre, roade ale viei noastre din anii 2015, 2016 si 2017, s-au intalnit intai cu maiestria si mestesugul oenologului Aurelia Visinescu, care le-a lasat apoi in grija stejarului romanesc, unde s-au insotit cu iz vanilic si taninuri fine. Picioarele lungi si elegante lasa corpul plin, rotund, in culoarea rubinului spre rasfatul gustului de...
Selectat cu grija din anii de recolta exceptionali, vinul a fost desavarsit prin maturarea timp de 19 luni in butoaie de stejar de 300 litri urmat de invechirea timp de 6 luni in sticla inainte de a fi lansat pe piata. Rezultatul este un vin generos, intens colorat, corpolent, cu textura catifelata cu miros de coacaze negre si mirodenii bine echilibrate...
Intens, cremos, cu arome de fructe tropicale, pere si pepene galben, bine integrate de note lemnoase si vanilice. Corpolent si catifelat cu aciditate bine echilibrata, acest vin impresioneaza prin buchet atragator si postgust lung. Savuros alaturi de mancaruri cu sos alb, homar, carne de curcan sau chiar porc, budinci si prajituri cu crema de unt. Se...
ANIMA Grand Reserve 2016 Notele enologuluiAm ales cele mai bune butoaie din fiecare soi pentru a obtine un vin complex, rafinat si generos. Fiecare dintre cele patru soiuri isi aduce nota “personala”, mai pregnanta sau mai subtila, insa scopul meu a fost ca vinul sa fie armonios, elegant si sa aiba un gust distinct. Soiuri: Feteasca Neagra ,Cabernet...
Produs numai in anii de recolta exceptionali. Intens, moale si catifelat, bogat, cu miros de fructe negre bine coapte, echilibrat de aromele de vanilie provenite ca urmare a invechirii timp de 18 luni in butoaie din stejar romanesc. Pentru a pastra aromele delicate, interventia tehnologica a fost redusa la minim, de aceea este normal ca vinul sa prezinte...
Vinul este evoluat, cu miros de cirese coapte, zmeura si note de tabac. Taninurile maturate si lemnul de stejar bine integrat fac acest vin sa fie ferm dar suplu. Pentru a pastra aromele delicate, interventia tehnologica a fost redusa la minim, de aceea este normal ca vinul sa prezinte usoare depuneri. Se serveste la 17 grade C acompaniat de carne alba...
Fermentat si invechit pe drojdii in butoaie din stejar romanesc, vinul impresioneaza prin complexitate, aroma intense de agrise, ardei verde, grapefruit si fructul pasiunii. Textura este cremoasa cu gust de fructe tropicale, cu note afumate bine integrate. Un vin elegant si cu final persistent. Asociere culinara: se recomanda asocierea cu pui, peste,...
Arome intense de fructe negre bine coapte, condimente, in special piper negru si rosu, gust catifelat si intens. Taninii fini si notele vanilice de la invechirea in barrique din stejar romanesc sunt bine integrate in structura corpolenta a vinului. Finalul este lung, puternic condimentat, cu note de ciocolata neagra si cacao. Poate fi consumat alaturi de...
Vin cu arome inconfundabile de prune uscate, stafide negre si scortisoara, matasos la gust si bine echilibrat de taninuri fine si nuante vanilice rezultate din invechirea in butoaie de stejar. Se recomanda a fi servit cu mancaruri pe baza de carne de miel, porc, vita.
Un vin elegant si generos, cu miros de cafea si tabac. Gustul, dominat de arome de ciocolata amaruie, condimente si vanilie, este bine integrat intr-o structura complexa si corpolenta. Vinul este invechit in baricuri timp de 12 luni. Se recomanda a fi servit cu mancaruri pe baza de carne de miel, porc, vita.
Vin alb dulce obtinut din struguri traditionali romanesti provenind din regiunea Dealu Mare – Sahateni. Tamaioasa Romaneasca a Aureliei Visinescu este un vin intens aromat cu nas foarte bogat de trandafiri, pepene galben si busuioc. Gustul culmineaza cu o explozie de arome, predominante fiind cele de grapefruit rosu si piersica, completate perfect de...
Un cupaj care dezvolta arome de citrice si trandafir. Proaspat si fructuos in gust, cu note de grapefruit rosu, final persistent si bine echilibrat. Se recomanda a fi servit bine racit cu paste si fructe de mare, mancaruri asiatice.
Culoare intensa, cu arome de fructe de padure , prune uscate si iz vanilic ce provine de la invechirea in baric de stejar romanesc. Gustul evolueaza de la zmeura la cirese negre bine coapte, urmat de final lung in care se contopesc izuri de tabac, cafea si scortisoara. Servit la temperatura de 16°C este o alegere ideala alaturi de mancare condimentata,...
Note de degustare Proaspat, arome intense de lamaie, pepene galben si nectarine cu aciditate buna ce ii confera persistenta si vioiciune. Un Chardonnay clasic care poate fi asociat cu mâncăruri acompaniate de sosuri albe, pui, fructe de mare si peste dar este excelent si singur. Soiuri Chardonnay 100% Arome de fructe galbene, ananas, pere, pepene galben...
Delicat si vivace, bogat in arome intense de zmeura, capsuni si fragi. Gust plin, cremos cu cateva note de mirodenii, urmat de postgust lung. Acompaniaza armonios salate, mancaruri usoare pe baza de legume si carne fripta, sosuri slabe dar si mancarea asiatica, racit la 6 – 8º C. Culoare roz somon stralucitor Arome de zmeura, capsuni si fragi Gust/...
Proaspat si plin de arome, de la mirosul fanului proaspat cosit, lamaie verde, agrise pana la fructe tropicale si flori de vita de vie, ce imbina armoinios buchetul abundent cu note minerale cu aciditatea vioaie. Bine racit la 6 - 8º C, este o alegere buna alaturi de mancarurilor asiatice sau preparatelor cu peste, fructe de mare sau pui, dar si singur....
Vin elegant cu arome de coacaze negre cu note de tabac si ciocolata, completat cu note de cedru si vanilie.Se poate servi cu mancare condimentata, carne de vita, miel, branzeturi maturate, deserturi cuciocolata, nuci si alune.
Vin cu aroma inconfundabila de prune uscate, stafide negre si scortisoara, matasos la gust si bine echilibrat. Se recomanda a fi servit cu mancaruri pe baza de carne de miel, porc, vitel, vita chiar si pui prajit, la temperatura de 16-18C.
Vin matasos la gust si bine echilibrat. Se recomanda a fi servit cu mancaruri pe baza de carne de miel, porc, vitel, vita chiar si pui prajit, la temperatura de 16-18C.
Vinul este evoluat, cu miros de cirese coapte, zmeura si note de tabac. Un Pinot Noir maturat in baricuri de stejar. Taninurile si lemnul de stejar bine integrat, fac ca acest vin rosu sa fie ferm dar suplu. Pentru a pastra aromele delicate, interventia tehnologica a fost redusa la minim, de aceea este normal ca vinul sa prezinte usoare depuneri.
Un Sauvignon Blanc proaspat la gust, cu tonuri minerale, revigorant. Arome puternice de agrise, iarba salbatica si lamaie verde.Insoteste fructele de mare in special stridiile, crevetii, scoicile, mancarea vegetariana, aperitivele si mancarea chinezeasca.
Vin roze proaspăt și catifelat, vivace, cu arome de zmeură și cireșe, note subtile de condimente. Se recomanda consumul alaturi de salate, mancaruri asiatice.
Catalog produse
Se încarcă...
Etichete
Acest website foloseste cookies.