Petro Vaselo 

Sunt 5 produse.
1 - 5 din 5 produse
  • Petro Vaselo - Ovas 2018
    0004701021

    Varietati: Cabernet Sauvignon + MerlotAltitudine: 220 m peste nivelul marii Sol: Argilos • Fermentatie malolactica si invechire in butoaie de stejar francez • Realizarea cupajului, in rezervoare de inox, timp de o luna, inainte de imbuteliere Culoare: rosu intens Un vin ce ofera arome variate, de la fructe negre, mure si coacaze, la condimente si lemn...

    82.00 Lei
  • Petro Vaselo - Bendis Rose 2019
    0004701023

    Bendis Rose brut este un spumant elegant, de culoare roz-pal, cu o perlatie fina si un gust delicat cu note de capsune, zmeura si petale de trandafir. Are o rotunjime gustativa foarte frumoasa, aceasta senzatie fiind ajutata de perlatia deloc agresiva si de aciditatea bine integrata, care sustine tonurile mai dulci.

    40.00 Lei
  • Petro Vaselo Alb 2018
    0004701024

    Plantatiile viticole destinate productiei de vin Alb de Petrovaselo sunt situate într-o vale din apropierea unei paduri de salcâm care se întinde pe o suprafata de 5 ha. Soiuri: Chardonnay & Riesling Îngrijirea solurilor: lucrari de vara si fertilizare cu îngrasamânt verde la sfârsitul toamnei/începutul iernii. Fertilizarea cu îngrasamânt verde...

    34.00 Lei
  • Petro Vaselo Rose 2018
    0004701019

    Petro Vaselo rose este un vin usor si proaspat realizat din soiul de struguri Pinot Noir, cu o culoare foarte placuta de petala de trandafir.

    34.00 Lei
  • Petro Vaselo Rosu 2018
    0004701025

    Vinul Rosu de Petrovaselo ia nastere din plantatii viticole care se astern lin pe un versant cu expunere sudica Soiuri: Cabernet Sauvignon Îngrijirea solurilor: lucrari de vara si fertilizare cu îngrasamânt verde la sfârsitul toamnei/începutul iernii. Aceasta plantatie viticola prezinta mai multe tipuri de soluri, care determina formarea de struguri cu...

    34.00 Lei

Catalog produse

Zaharuri reziduale
Zaharuri reziduale spumante
Regiune
Soi struguri
Cupaj
Volum
An
Grade alcoolice

Etichete

Am inteles

Acest website foloseste cookies.