Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.
Niciun produs
Prețurile includ TVA
Un vin rosu granat, arome de lemn, coacaze negre si rosii, un vin echilibrat, final lung cu o usoara tenta de mosc.Asocieri culinare : carne rosie de vanat si branzeturi maturate
Un vin cu o culoare rosu rubiniu deschis, corp rotund cu taninuri echilibrate, usoara tenta de vanilie, aromele variaza de la cirese si coacaze negre pana la cele picante de piper.Asocieri culinare : carne de vanat si branzeturi maturate din oaie/capră.
Un vin rosu rubiniu, aroma de mure si coacaze negre, corpolent, cu usoare note vegetal ierboase.
Un vin cu o culoare rosu rubiniu intens, arome de pruna uscata afumata, condimente, fructe negre de padure.
Un vin caracterizat de o culoare galben pai cu reflexe verzui, arome si gust rafinat de fructe albe, aciditate achilibrata, postgust placut si durabil.Asocieri culinare : carne albă, fructe de mare, brânzeturi proaspete
Vin rose, sec, obținut din struguri: Merlot, Fetească Neagră și Shiraz, din recolta anului 2021.Soi – Merlot, Fetească Neagră și Shiraz ; An recoltă – 2021; D.O.C.- CMD – Dealu Mare Zahar rezidual – 2,5 g/l Mărime lot – 3660 sticle Alcool – 13% Aciditate totală – 5,5 g/l AT
Un vin rosu rubiniu cu reflexii violacee, complexitate de fructe rosii bine coapte, prune uscate, un vin sprintar. Asocieri culinare : carne de mangalita, rata cu sos de prune si fructe de padure.
Un vin cu o culoare rosu rubiniu intens, arome de pruna uscata afumata, visine, un vin elegant, suav, dar totusi puternic si persuasiv.Asocieri culinare : preparate traditionale romanesti, branzeturi si masline sarate
Un vin cu o culoare rosu rubiniu intens, aroma exploziva de fructe negre si condimente, piper alb si verde, frunze de tutun, elegant, fullbody, final lung, ciocolata neagra.Asocieri culinare : pastrama de oaie, tigari de foi, chateaubriand cu sos de piper verde.
Feteasca Alba Iordache de la 1000 de chipuri este un vin alb sec, de culoare galbenă cu reflexe verzui. Gustul este catifelat cu o aromă ce aduce cu cea a fagurilor de miere si a florilor de salcam, completat de o aciditate si fructuozitate excelent balansate. Asocieri culinare : carne albă, fructe de mare, brânzeturi proaspete
Un vin rosu rubiniu deschis, arome de cirese si fructe albe, cu usoare note vegetal ierboase.
Un vin rosu rubiniu, arome usoare de vanilie, zmeura, prune, cirese negre, corp si aciditate medii, tanini fini.Asocieri culinare : pui si rata cu sos light de fructe de padure, legume la gratar.
Un vin caracterizat de o culoare galben pai, proaspat si de o explozie de arome exotice, citrice si soc, purtand cu el aroma vitei de vie.Asocieri culinare : pinzimonio di verdure sau cocktail de legume sote/gratar/cuptor
Culoare rubiniu inchis, cu arome intense, note de condimente, caracteristice soiului. Un vin rosu in care se exprima terroir-ul Dealu Mare, cu gust complex. Postgust lung si matasos.
Cuvée Amaury ne desfată cu arome complexe de flori albe, citrice, coajă de pâine, vanilie şi caisă proaspătă şi cu un gust echilibrat, persistent şi bine susţinut de aciditate, fapt care îl face să aibă un bun potenţial de învechire la sticlă. NOTE DE DEGUSTARE: Miros: citrice, coajă de pâine, vanilie şi caisă proaspătă Gust:...
Vinurile alese pentru Cuvée Charlotte sunt selectionate cu deosebita grija: incepand cu parcelele unde se coc strugurii, care au varste de peste 10 ani, si expunere optima beneficiind de o urmarire mai atenta pe perioada de vegetatie. Ele sunt vinificate in vase de beton, prin metoda traditionala (scufundarea manuala a caciulii, macerare...
Soiuri de struguri: Pinot Noir Podgoria: Dealurile Munteniei, IG Miros: fin si elegant, flori albe (caprifoi) dar si fructe rosii (cirese si visine)Gust: proaspat, racoritor, citric, echilibrat pana la final cu o buna persistentaTemperatura de servire: 11 - 12°C Vin obtinut prin metoda “saignee” (prin scurgerea gravitationala a mustului) din...
Rezerva Contelui este o colecţie de vinuri ce sintetizează experienţa SERVE. Sunt vinuri de foarte bună calitate, realizate din plantatiile inființate in anul 2005 in Dealu Mare. Strugurii, culeși manual la primele ore ale zilei, sunt transportați în cramă și păstrați în containere frigorifice până ce ajung la temperatura optimă pentru...
Rezerva Contelui este o colecţie de vinuri ce sintetizează experienţa SERVE. Strugurii, culeși manual la primele ore ale zilei, sunt transportați în cramă și păstrați în containere frigorifice până ce ajung la temperatura optimă pentru prelucrare. Mustul, obținut prin presare în prese pneumatice, este fermentat la temperaturi controlate,...
Soiul de struguri: Fetească NeagrăPodgorie: Dealu Mare, D.O.C.Miros: prune coapte, stafide şi piper negruGust: complex, cu note de mure, cireşe amare şi prune uscate. Tanini puternici dar eleganţi, bună persistenţă. Potenţial bun de învechireCu ce meniu se serveşte: carne roşie, friptură de miel, vânat cu peneTemperatura de servire: 17-19...
Podgorie: Dealu Mare, DOCMiros: flori de viță, citrice, piersică albăGust: citrice, fagure de miere, pepene galben. complex, persitent, proaspăt, cu o aciditate foarte bine integratăCu ce meniu se serveşte: peşte, fructe de mare, carne albă, brânzeturi ca Brie sau Camembert, aperitivTemperatura de servire: 13°CPotential de invechire: 5 ani...
50 % din cantitate maturata in baricuri de 1-3 ani pentru o perioada intre 8 si 12 luni ( functie de soi ), restul de 50 % maturare in vase de inox.Podgorie: Dealurile Munteniei, I.G.Miros: stafide, vanilie, cafea, fructe rosii bine coapte, condimenteGust / Structură: complex, elegant, mure negre, visina coapta, echilibrat ca aciditate, cu o structura...
Catalog produse
Se încarcă...
Etichete
Acest website foloseste cookies.