TERMENI SI CONDITII LA COMANDA PE MAGAZINUL ONLINE VINDOR

Magazinul online www.vindor.ro apartine SC PANCOM SRL cu urmatoarele date de identificare:

RO6427630

J27/1885/1994

Piatra Neamt, str Prunilor 35

RO38 BACX 0000 0030 1087 1000

UnicreditBank – Piatra Neamt

office@pancom-nt.ro

0722 282112, 0233 237435

Accesul la magazinul online www.vindor.ro  precum si utilizarea sa, sunt guvernate de termenii si conditiile de mai jos, precum si de orice alte legi si reglementari aplicabile. Prin accesarea, vizitarea sau utilizarea in orice mod a acestui website, agreati termenii si conditiile specificate.

Drepturile de autor asupra acestui website apartin firmei SC PANCOM SRL – Piatra Neamt, RO 6427630 si se afla sub protectia legilor romane si internationale in materie. Toate drepturile sunt rezervate. Copierea documentelor, imaginilor si informatiilor de pe magazinul vindor  este strict interzisa fara permisiunea scrisa a SC PANCOM  SRL.

Cand vizitati website-ul, anumite informatii pot fi depozitate pe computerul dvs. sub forma unui cookie. Cookies sunt fisiere text transferate pe hard-disk-ul sau browser-ul unui vizitator pentru a mari functionalitatea sau pentru a masura traficul.

 

PRODUSELE

Produsele propuse la vanzare de catre SC PANCOM SRL sunt destinate clientilor persoane fizice si juridice. Produsele care contin alcool pot fi vandute numai persoanelor care au cel putin 18 ani.
Fotografiile produselor pot sa nu fie uneori identice cu cele ale produselor care vor fi expediate.

Avand in vedere variabilitatea comenzilor online, SC PANCOM SRL nu poate oferi o garantie totala a stocurilor disponibile la toate produsele comandate. In caz de ruptura de stoc, SC PANCOM SRL va incerca sa afiseze aceasta indisponibilitate pe site sau va contaca clientul cat se poate de repede pentru a-l informa si a-i propune sa-si modifice comanda. In caz de modificare, SC PANCOM SRL va rectifica totalul comenzii

COMANDA

Comenzile se fac:

  • direct ope magazinul online www.vindor.ro
  • prin email la adresa shop@vindor.ro sau office@pancom-nt.ro
  • telefonic la numerele 0722 282112 sau 0233 237435

Comenzile se proceseaza

  • de luni pana vineri intre orele 8.00 - 16.00
  • sambata intre orele 8.00 - 12.00

Comenzile primite in afara acestor intervale se proceseaza in urmatoarea zi lucratoare.
Produsele comandate, in limita stocului disponibil, se livreaza in prima zi lucratoare, care urmeaza zilei in care are loc procesarea.
Zilele declarate sarbatori legale pot fi exceptii de la regulile anterioare.

In cazul in care s-a optat pentru plata cu Ordin de plata, comenzile sunt procesate numai dupa primirea si incasarea platii corespunzatoare sumei de pe factura. Orice comanda care nu este platita in maximum 7 zile de la primirea confirmarii de comanda de catre client, va fi anulata in mod automat.

Clientul este responsabil pentru informatiile transmise la momentul inregistrarii comenzii. Societatea PANCOM SRL nu va putea fi trasa la raspundere in cazul in care comanda nu va putea fi confirmata sau livrata la adresa transmisa de client din cauza erorilor casutei de email sau ale coordonatelor adresei de livrare

SC PANCOM SRL are dreptul de a refuza comanda venita din partea unui client, in special in urmatoarele situatii:

  • produsul comandat nu este pe stoc in cantitatea comandata,
  • datele de identificare nume sau adresa eronate sau incomplete,
  • imposibilitatea obtinerii confirmarii de plata,
  • identificarea unei erori in informatiile despre produs, inclusiv pretul sau o oferta promotionala.

 

PRETURILE SI MODALITATILE DE PLATA

Preturile afisate pe www.vindor.ro sunt exprimate in RON si includ valoarea TVA-ului, precum si accizele, acolo unde este cazul.
SC PANCOM SRL isi rezerva dreptul sa modifice preturile sale in functie de criteriile de oferta si cerere. Pretul care este platit de catre client este cel afisat in ziua comenzii.
Plata produselor comandate se poate face in sistem ramburs, la primirea coletelor sau prin ordin de plata.

Plata prin ordin de plata

Puteti afla coordonatele bancare ale societatii PANCOM SRL fie in sectiunea Contact a site-ului nostru, fie de pe factura proforma pe care o veti primi prin email dupa trimiterea comenzii. In cazul comenzilor la care s-a optat pentru plata cu Ordin de plata, comenzile vor fi expediate catre client numai dupa primirea si incasarea platii corespunzatoare sumei de pe factura proforma. In cazul neonorarii la plata a Ordinului de Plata din partea bancii, comanda respectiva va fi anulata automat.

DREPTUL DE PROPRIETATE

Orice produs livrat ramane proprietatea societatii SC PANCOM SRL pana la plata integrala a sumelor datorate.

LIVRAREA

Costurile de livrare

Costurile de livrare sunt afisate pe site in momentul inregistrarii comenzii si se regasesc pe factura proforma ca articol distinct.

Intarzierile de livrare

Coletele se livreaza in prima zi lucratoare care urmeaza ziua in care a avut loc procesarea. Ziua estimata de livrare este comunicata telefonic clientului. Depasirea datei estimate de livrare nu angajeaza responsabilitatea societatii PANCOM SRL pentru despagubiri, dobanda sau alte costuri. Obligatiile contractuale vor fi indeplinite in maxim 30 de zile de la data la care consumatorul a trimis comanda, cu exceptia cazului in care partile au convenit altfel.

Livrarea produselor comandate este asigurata de catre un livrator cu care SC PANCOM SRL are contract. In caz de absenta a clientului in ziua livrarii, livratorul este obligat sa contacteze clientul pentru a stabili de comun acord o noua intalnire. Clientul trebuie sa ia legatura cu livratorul pentru a intra in posesia produselor in maximum 5 zile dupa prima prezentare a livratorului la adresa de livrare. Dupa expirarea acestui termen de 5 zile, produsele vor fi automat returnate de catre livrator societatii SC PANCOM SRL. Costurile de retur vor fi in sarcina clientului si deduse din suma de rembursat pentru comanda sa.

In caz de produse lipsa la livrare, aceasta neconcordanta va fi specificata in scris pe documentul de transport al livratorului. Prin urmare, clientul dispune de o perioada de 7 zile pentru a informa serviciul clienti al societatii PANCOM SRL despre aceste observatii la livrare; aceasta informare se va face prin e-mail, telefon sau scrisoare recomandata adresata societatii PANCOM SRL Piatra Neamt. SC PANCOM SRL se angajeaza sa trimita in cel mai scurt timp produsele lipsa din comanda.

In caz de lipsa de observatii pe documentul de transport al livratorului, nu va fi acceptata nici o reclamatie nici de catre livrator si nici de catre SC PANCOM SRL.

In caz de livrare a unui produs deteriorat sau non-conform cu comanda, clientul are posibilitatea de a refuza livrarea si de a preciza acest lucru pe documentul de transport al livratorului. Prin urmare, clientul dispune de un termen de 7 zile de la livrare pentru a verifica conformitatea produselor livrate si a informa personalul societatii PANCOM SRL. SC PANCOM SRL se angajeaza sa preia pe banii sai produsele neconforme cu comanda si sa re-expedieze in cel mai scurt timp produse conforme.

In cazul in care un colet nu este de gasit sau a fost livrat la o adresa gresita, SC PANCOM  SRL poate solicita destinatarului un termen suplimentar pentru finalizarea livrarii. In urma verificarilor, daca coletul este gasit el va fi directionat catre destinatar, iar daca coletul este declarat pierdut atunci SC PANCOM SRL va face o noua livrare sau va rambursa comanda, in functie de dorinta clientului.

RAZGANDIREA

Fiind vorba de o modalitate de vanzare ce tine de comertul electronic la distanta, in care cumparatorul nu ia un contact direct si nemijlocit cu marfa la momentul lansarii unei comenzi ferme, cumparatorul beneficiaza de un interval de timp de 14 zile de la data livrarii, in care acesta poate returna un produs comandat primind integral banii inapoi, mai putin cheltuielile de transport, sau schimbandu-l cu un produs identic (in limita existentei acestuia in stoc). Pentru a beneficia de acest lucru este necesar sa restituiti produsul complet, inclusiv cu toate accesoriile, fara urme de murdarie sau zgarieturi etc-deci in conditii absolut revandabile. De asemenea este necesar sa returnati si ambalajul produsului fara nicio deteriorare decat aceea strict necesara pentru deschiderea sa. Trebuie sa prezentati si factura care face referire la produsul returnat.

GARANTIA PRODUSELOR

Conditiile de garantie sunt in conformitate cu Legea nr. 449/2003, republicata in 2008, privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora cu modificarile si completarile ulterioare si cu Ordonanta nr. 21/1992 privind protectia consumatorilor.In momentul solicitarii garantiei este necesara prezentarea produselor defecte in ambalajul original (acolo unde este cazul), impreuna cu accesoriile aferente si copiile de pe factura fiscala si a certificatului de garantie. In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, acestea pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia si contra cost pentru transportul retur a acestora. Nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri,  etichete sau sigilii deteriorate, etc. In cazul solicitarii nejustificate de acordare a garantiei, ne rezervam dreptul de a cere beneficiarului contravaloarea manoperei de investigare a produsului reclamat ca fiind defect (10 EUR, fara TVA / ora, la cursul B.N.R. din ziua investigarii).

Neachitarea integrala a facturii de produse comandate de la www.vindor.ro, conduce la pierderea garantiei.

RETURNAREA PRODUSELOR LIVRATE SI RESTITUIREA PLATII

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 34/2014. Astfel, produsele cumparate de pe site se pot returna in aceeasi stare, noua, in care au fost receptionate, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Comanda se poate anula prin email sau telefonic la maximum 14 zile de plasarea comenzii, clientul urmand sa primeasca inapoi contravaloarea comenzii dupa returnarea produselor, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care ne-a informat despre decizia de returnare. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare a produselor nu include cheltuielile de transport a acestora.

Art. 9 - Dreptul de retragere - O.G. 34/2014

(1) Cu exceptia cazurilor prevazute la art. 16, consumatorul beneficiaza de o perioada de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art. 13 alin. (3) si la art. 14.

(2) Fara a aduce atingere art. 10, perioada de retragere mentionata la alin. (1) expira in termen de 14 zile de la:

a) data incheierii contractului, in cazul contractelor de prestari de servicii;

b) ziua in care consumatorul sau o parte terta, alta decat transportatorul si care este indicata de consumator, intra in posesia fizica a produselor, in cazul contractelor de vanzare

Conditii de retur

Returnarea produselor cumparate se va face pe cheltuiala clientului, putand folosi acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea produselor.

Nu se accepta returnarea produselor care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc. Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna, fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate a produselor. Clientul poate solicita returnarea contravalorii produselor cumparate sau inlocuirea cu alte produse. Daca SC PANCOM SRL nu poate inlocui produsele cu unele conforme, atunci se va restitui integral contravaloarea produselor cumparate.

INFORMATII LEGALE

Colectarea si prelucrarea datelor cu caracter personal

Informatiile comunicate de catre clienti sunt destinate utilizarii de catre SC PANCOM SRL care poate fi in situatia de a transmite integral sau partial aceste informatii partenerilor sai comerciali in scopul procesarii comenzilor, livrarii de produse si/sau prestatii de servicii comandate de catre clienti. Datele colectate cu caracter personal care sunt colectate de catre SC PANCOM SRL nu vor fi nici vandute si nici comunicate altora in scopuri publicitare.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulatie a acestor date, modificata şi completata şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice SC PANCOM SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este: procesarea comenzilor si livrarea produselor catre clienti

Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru a va putea livra produsele comandate prin intermediul magazinului nostru online. Refuzul dvs. determina imposibilitatea de a va livra produsele comandate.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator şi sunt comunicate numai furnizorilor de servicii curierat ai SC PANCOM SRL

Daca doriti sa primiti informatii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de SC PANCOM SRL, aveti posibilitatea sa va abonati la newsletter si veti primi prin email aceste informatii. Deasemenea, fiecare email trimis in numele SC PANCOM SRL va ofera posibilitatea de a va dezabona in orice moment.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc şi sa solicitati ştergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la sediul firmei SC PANCOM SRL (Piatra Neamt, Str. Prunilor 35, Jud Neamt) sau printr-un mesaj electronic catre adresa office@pancom-nt.ro. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati.

Dreptul aplicabil si rezolvarea litigiilor

Termenii prezenti si conditiile sunt sub incidenta regulilor de drept roman. Inainte de a valida comanda sa, clientul declara ca a luat la cunostinta despre Termenii si Conditiile de Utilizare si Vanzare  si ca le accepta in totalitate si fara rezerve.

In caz de litigiu, clientul se va adresa serviciului clienti al SC PANCOM SRL in scopul gasirii unei solutii amiabile: 0722 282112.

In caz ca aceasta solutie amiabila nu este gasita, litigiile sau contestatiile vor fi supuse instantelor de drept juridic competente de la sediul vanzatorului.

10.3 Validitatea juridica

Ineficacitatea juridica a uneia dintre clauze nu inseamna nulitatea juridica a altor clauze.

DISPOZITII FINALE

SC PANCOM SRL isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului, fara o notificare prealabila a utilizatorilor sau clientilor.

SC PANCOM SRL nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari efectuate de catre administratorul site-ului.

11.2 Alte probleme cauzate de produsele si serviciile prezentate pe www.vindor.ro.ro care nu au fost tratate in prezentul document, se vor solutiona pe cale amiabila in termen de 15 de zile lucratoare de la data sesizarii prin email sau telefonic a problemelor, de catre utilizator.

In conditiile in care clientul isi exprima acordul asupra acestor Termeni si Conditii de utilizare si vanzare specifici site-ului www.vindor.ro, clientul isi va asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

S.C. PANCOM S.R.L. este inscrisa in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal. 
S.C. PANCOM S.R.L. certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. 
S.C. PANCOM S.R.L. garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre S.C. PANCOM S.R.L. pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului. 
Furnizarea datelor personale catre S.C. PANCOM S.R.L. nu implica obligativitate din partea utilizatorilor iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date.

 

Transport Gratuit

pentru comenzi mai mari de 400 de lei

Livrare rapidă a comenzii
Produse atent selecționate
Retur usor si rapid
Produs adăugat la favorite
Product added to compare.