Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.
Niciun produs
Prețurile includ TVA
Amplasat între râurile Orcia şi Ombrone pe pantele sudice ale regiunii Montalcino din Toscana, domeniul Catello Banfi este unic din punctul de vedere al culturii şi tradiţiei în ceea ce priveşte vinul. O pleiadă de podgorii distincte, formează împreună o treime din totalul de 3000 de hectare al domeniului . Fiecare podgorie este unică din...
Culoare: galben-pai, cu tente verzui. Nasul: intens, ușor aromat, bogat în citrice și proaspăt. Tente de fructe cu note delicate, pere, mere, nuanțe ușoare de lamaie. Gustul: proaspăt și ușor, dar persistent, susținut de o aciditate care subliniază prospețimea. Asocieri : excelent ca un aperitiv si ca insotitor pentru fructele de mare....
Prosecco Superiore Valdobbiadene DOCG Culoare: galben-pai, cu tente verzui. Nasul: intens, ușor aromat, bogat în citrice și proaspăt. Tente de fructe cu note delicate, pere, mere, nuanțe ușoare de lamaie. Gustul: proaspăt și ușor, dar persistent, susținut de o aciditate care subliniază prospețimea. Asocieri : excelent ca un aperitiv si ca...
Culoare: galben-pai, cu tente verzui. Nasul: intens, ușor aromat, bogat în citrice și proaspăt. Tente de fructe cu note delicate, pere, mere, nuanțe ușoare de lamaie. Gustul: proaspăt și ușor, dar persistent, susținut de o aciditate care subliniază prospețimea. Asocieri : excelent ca un aperitiv si ca insotitor pentru fructele de mare....
Zona de productie: Printre cele mai bogate regiuni italiene, Emilia Romagna, recunoscuta pentru productiile de vinuri, din care, probabil, cel mai faimos este Lambrusco. Vinificare: Lambrusco, dupa presare, sufera 5-8 zile de macerare alcoolica la 22-24 gr. ℃, timpul necesar extragerii aromelor si culorii din pielite. Dupa macerare se trage, se...
Amplasat între râurile Orcia şi Ombrone pe pantele sudice ale regiunii Montalcino din Toscana, domeniul Castello Banfi este unic din punctul de vedere al culturii şi tradiţiei în ceea ce priveşte vinul. Vinurile Castello Banfi sunt rezultatul unei selecţii atente a strugurilor din cele mai bune podgorii din Montalcino şi sunt un exemplu de...
Vin frizant de origine italiană, din regiunea Emilia, obtinut prin fermentatie naturala. Soi struguri: Lambrusco Salamino, Marani, Maestri. Note degustare: Miros: Un parfum intens cu arome de fructe rosii coapte.Gust: Dulce, plăcut fructat.
Vin frizant de origine italiană, din regiunea Emilia, obtinut prin fermentatie naturala. Soi struguri: Lambrusco Salamino, Marani, Maestri. Note degustare: Miros: Un parfum intens cu arome de fructe rosii coapte.Gust: Dulce, plăcut fructat.
Clasificare: DOCG Struguri: Sangiovese Grosso 100% Daca Toscana este considerata epicentrul vinurilor italiene, vinurile de Montalcino (Brunello si Rosso) marcheaza in timp “cand” si “unde” se intampla aceste lucruri. In panteonul criticilor de vin, Brunello primeste recunoasterea internationala pentru unul din cele mai bune vinuri din...
Clasificare: CHIANTI DOCG Struguri: 90% Sangiovese, 10% Cabernet Pasiune, traditie si know-how sunt ingredientele deosebite pe care Piccini le combina pentru a ajunge la calitatea din toate vinurile Piccini, si "COLLEZIONE Oro" dovedeste acest lucru. Numai cei mai buni struguri Sangiovese si Cabernet, selectati în timpul recoltarii, sunt...
Un prosecco cu o culoare uniforma, galben pal, cu reflexii verzui si arome delicate de pere si note citrice. Gustul dezvaluie un corp bun si o aciditate echilibrata, expresivitate prin fructe verzi, perlaj elegant si final proaspat si placut . Conceput special pentru a fi baut singular sau acompaniat de aperitive sau salate.
Culoare: galben-pai, cu tente verzui. Nasul: intens, ușor aromat, bogat în citrice și proaspăt. Tente de fructe cu note delicate, pere, mere, nuanțe ușoare de lamaie. Gustul: proaspăt și ușor, dar persistent, susținut de o aciditate care subliniază prospețimea. Asocieri : excelent ca un aperitiv si ca insotitor pentru fructele de mare....
Struguri: Glera 85%, Pinot Noir 15%. Culoare: roz deschis. Nasul: delicat, ușor aromat, cu note dominante de capsuni si citrice. Gustul: proaspăt și ușor, dar persistent, susținut de o aciditate care subliniază prospețimea. Asocieri : excelent ca un aperitiv si ca insotitor pentru fructele de mare. Temperatura de servire: 7-9 ° C.
Acest Prosecco Brut este produs de mai bine de douăzeci și cinci de ani. Caracteristicile sunt întotdeauna la fel: este proaspăt, fructat și parfumat. Zona de producție: dealurile de la Conegliano și Vittorio Veneto, in provincia Treviso. Varietate de struguri: 100% Glera. Vinificație: zdrobire, desciorchinare și presare ușoară. Fermenteaza...
Un prosecco elegant, cu nuante vibrante de roz deschis stralucitor, cu un buchet complex si delicat, din care fac parte arome proaspete de fructe, citrice si lici si gust bland si elevat, cu arome subtile de cirese.Il Concerto Prosecco Rose este un vin spumant rose deosebit, obtinut din 100% Merlot. Culoarea Rose este eleganta, cu nuante vibrante de roz...
Asti Martini este un vin spumant cu continut slab de alcool, cu bule fine si de lunga durata. Are o dulceata placuta si un gust cu o aroma intensa. Asti Martini trebuie baut rece, la aproximativ 8-10 grade C. Este, in primul rand, un vin care da savoare unui desert.
Acest vin spumant reda cel mai bine caracteristicile tipice ale unui Prosecco. Cele mai evidente prin eleganta si intensitate sunt aromele de flori de salcam. Gustul este proaspat si echilibrat, armonia este amplificata de prezenta zaharului rezidual. Se recomanda a fi servit bine racit, 8 - 10 °C, impreuna cu peste sau branzeturi usoare. alcool 11.0...
Acest vin spumant reda cel mai bine caracteristicile tipice ale unui Prosecco. Cele mai evidente prin eleganta si intensitate sunt aromele de salcam si mere. Gustul este proaspat si armonia este amplificata de prezenta zaharului rezidual. Se recomanda a fi servit bine racit, 8 - 10 °C, impreuna cu peste sau carne alba. alcool 11.5 % aciditate 5 - 6 gr....
Foss Marai este recunoscut in Italia si in lume pentru calitatea vinurilor si pentru eleganta sticlelor, acestea fiind marca inregistrata, originale si unice, folosite doar pentru spumantele lor. Compania a fost fondata de Luigi Biasiotto la inceputul secolului XX in Guia di Valdobbiadene, un sat inconjurat de dealuri abrupte, acoperite de podgorii cu...
Cei mai buni struguri din viile proprii au fost alesi pentru a crea un vin de vis. Prin pasiune si dragoste a fost realizat acest vin mare care celebreaza 10 ani cu recolte fantastice. Struguri: 100% Pecorino Strugurii întregi sunt refrigerați în tunelul nostru de răcire exclusiv cu imediata noastră scăderea temperaturii și macerarea ulterioară...
In fiecare an cele mai bune butoaie de Amaranta Montepulciano au fost puse deoparte, cu scopul de a crea un vin atipic, deoarece vorbim despre un ansamblu de 10 recolte diferite de Montepulciano, din vinuri mai tinere si mai fructate, dar si mai vechi si mai complexe. Rezultatul rasplateste aceasta alegere, deoarece este cu siguranta unul dintre cele mai...
Un vin catifelat, corpolent, cu taninuri foarte ferme.Complex , elegant, bine echilibrat si cu un post lung opulent de fructe.Ideal pentru mancaruri puternic aromate si branza maturata. Lasat la macerare 30 de zile in rezervoare de inox si apoi strivit in mediu inert la 0.7 bar.Dupa fermentarea in rezervoare de inox, este pus in butoaie de stejar...
Catalog produse
Se încarcă...
Etichete
Acest website foloseste cookies.