Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.
Niciun produs
Prețurile includ TVA
Asti Martini este un vin spumant cu continut slab de alcool, cu bule fine si de lunga durata. Are o dulceata placuta si un gust cu o aroma intensa. Asti Martini trebuie baut rece, la aproximativ 8-10 grade C. Este, in primul rand, un vin care da savoare unui desert.
Acest spumant este conceput cu migala de Crama Girboiu pentru a oferi un mixt de jovialitate, gust si textura, toate infasurate intr-un parfum fructuos si floral. Definit de o culoare galben pai cu inflexiuni verzui, surprinde placut prin perlajul persistent. Gustativ exprima personalitate si o prospetime excelenta. Se servete la o temperatura de 8-10°C,...
Acest spumant este conceput cu migala de Crama Girboiu pentru a oferi un mixt de jovialitate, gust si textura, toate infasurate intr-un parfum fructuos si floral. Definit de o culoare rose somon, cu un parfum ce aminteste de cirese si zmeura, surprinde placut prin perlajul persistent. Gustativ exprima personalitate si o prospetime excelenta. Se servete la...
Vin petiant alb, obținut prin cea de a doua fermentare în rezervoare sub presiune (metoda Charmat). Vinul materie primă pentru spumantizare este obținut din soiul Chardonnay. Soi: ChardonnayClasificare: DOC-CMDProducţia: 10t/haZona de producere: Podgoria IașiAltitudine și expoziție: 140 m deasupra nivelului mării, expoziție sud, sud-esticăTipologia...
Vin petiant rose, obținut prin cea de a doua fermentare în rezervoare sub presiune (metoda Charmat) Clasificare: DOC-CMDZona de producere: Podgoria IașiAltitudine și expoziție: 140 m deasupra nivelului mării, expoziție sud, sud-esticăTipologia solului: argilos, cernoziom cambicClima: continentală, ierni friguroase, cu primăveri reci şi veri uscate...
Vin spumant cu gust proaspăt și vioi Zona de producere: Podgoria IașiSoiul: Chardonnay (100%)Altitudine și expoziție: 140 m deasupra nivelului mării, expoziție sud, sud-esticăTipologia solului: argilos, cernoziom cambic Sistem de conducere: cordon unilateral, tăiere scurtă în cepiClima: continentală, ierni friguroase, cu primăveri reci şi veri uscate...
Spumantul este obtinut din struguri alesi cu atentie si cu fermentare secundara in vase de inox.
Cricova Brut Roz este un spumant elegant obtinut prin metoda clasica, cu fermentare in sticla, care îmbină remarcabil complexitatea vinurilor roșii tinere cu delicateţea specifică unui vin alb. Este obţinut exclusiv din struguri culeşi din zona Valul lui Traian. Vinul se potriveşte foarte bine ca aperitiv sau la mese festive. Temperatura recomandată de...
Floral si proaspat, spumantul se caracterizeaza prin bogatie aromatica specifica soiurilor Feteasca Alba si Muscat.
Acest spumant se evidenţiază printr-o culoare deosebită, un buchet intens şi revigorant, cu note proaspete de fructe de pădure, flori de cîmp şi măr verde.
Spumantul este obtinut din struguri aromati printr-o metoda speciala de fermentare secundara de scurta durata, metoda Asti, ce permite pastrarea aromelor in must.
Spumantul este obtinut din struguri alesi cu atentie si cu fermentare secundara in vase de inox.
Un spumant proaspat şi aromat, obținut prin metoda Charmat, care etalează un buchet îmbietor şi un perlaj fin, persistent. În compoziţia spumantului intră struguri Traminer culeși din podgorii selecţionate ale Republicii Moldova. Spumantul poate fi consumat ca aperitiv sau in asociere cu un desert, la o temperatură optimă de 4-6 °С. Miros: Buchet...
Foss Marai este recunoscut in Italia si in lume pentru calitatea vinurilor si pentru eleganta sticlelor, acestea fiind marca inregistrata, originale si unice, folosite doar pentru spumantele lor. Compania a fost fondata de Luigi Biasiotto la inceputul secolului XX in Guia di Valdobbiadene, un sat inconjurat de dealuri abrupte, acoperite de podgorii cu...
Specificatii TehniceVarietate: Fetească Albă & ChardonnayPodgorie: LechinţaRegiune: TransilvaniaSol: Argilos și loess nisiposAlcool: 12,0 Vol. %Aciditate: 6,2 g/lZahăr Rezidual: 8,7 g/lImbuteliere: Szigeti, AustriaVinificatie: metoda de fermentare este metoda tradițională (methode traditionnelle) cu repaus pe drojdie timp de 30 de luni. Un spumant...
Struguri: Pinot NoirPodgorie: Batoș (Mureş)Metoda: TraditionalaMaturare: Pe drojdie timp de 24-30 de luni Presiune: 6 bariPrima fermentație în Batoș, Transilvania, a doua fermentație în Szigeti, Gols, Austria De culoarea somonului, cu bule fine și spumă discretă, în nas se prezintă cu note delicate de zmeură și patiserie. Are o structură plăcută, gust...
Deja la inceputul secolului XIX, expertii din Franta si Germania au constatat ca Cramposia este un soi potrivit pentru a fi vinificat ca spumant. Produs din struguri de Cramposie, vinificat conform metodei traditionale “champenoise”: dupa prima fermentare a vinului de baza, s-a facut a doua fermentare in sticle, vinul maturand doi ani de zile pe drojdie...
Acest spumant este vinificat din struguri de Novac, conform metodei clasice: vinul de baza, fermentat in inox, maturat 6 luni in butoaie de lemn, a fermentat a doua oara in sticle. Dupa 34 luni de invechire pe drojdie in sticla, a fost degorjat, incadrandu-l prin dozaj in categoria de spumant brut. Rezultatul este un Spumant cu un buchet elegant de fructe...
Un asamblaj de excepție între soiurile Chardonnay, Pinot Blanc, Pinot Noir . 60% Chardonnay | 25 % Pinot Blanc | 15 % Pinot Noir Maturarea îndelungată în sticlă conferă un perlaj persistent și fin. Culoarea galben deschis este înnobilată de arome de citrice și un gust complex cu nuanțe de piersica.
Un asamblaj de excepție din Chardonnay, Pinot Noir și Pinot Blanc. Buchet proaspăt și expresiv, cu arome fructate de citrice, gustul fiind completat de note minerale și prospețime. Alcool - 12.5% Zaharuri - 3g/litru
60% Chardonnay 30% Pinot Blanc 10% Pinot Noir Acest Cuvée a fost creat din cea mai bună recoltă a anului 2016. Soiurile în acest blend sunt Chardonnay și Pinot Noir care îi conferă eleganță și o finețe deosebită, iar Pinot Blanc îi adaugă mineralitate. Cuvântul care caracterizează acest Cuvée este ELEGANȚĂ. Maturarea îndelungată în sticlă timp de 18 luni,...
Un asamblaj de excepție între soiurile Chardonnay, Pinot Noir . 70 % Pinot Noir | 30% Chardonnay Maturarea îndelungată în sticlă conferă un perlaj persistent și fin. Culoarea rose evocă eleganță ,fiind completată de un buchet floral cu arome subtile de coacăză neagră și un gustul echilibrat.
Soiuri: Chardonnay (100 %) Volum alcool: 12 % Metoda: Traditionala(fermentare in sticla, 19 luni) Clasificare/zahar: Brut (12 gr/L) Note de degustare: Culoare galben pai, cu usoare reflexe aurii, limpiditate buna. Perlare fina, bule mici, dense, mousse de densitate medie. Olfactiv debuteaza frumos cu arome de drojdii fine, urmneaza fructe(pere galbene,...
Catalog produse
Se încarcă...
Etichete
Acest website foloseste cookies.