Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.
Niciun produs
Prețurile includ TVA
Cuvée Amaury ne desfată cu arome complexe de flori albe, citrice, coajă de pâine, vanilie şi caisă proaspătă şi cu un gust echilibrat, persistent şi bine susţinut de aciditate, fapt care îl face să aibă un bun potenţial de învechire la sticlă. NOTE DE DEGUSTARE: Miros: citrice, coajă de pâine, vanilie şi caisă proaspătă Gust: fagure, vanilie, echilibrat,...
Vinurile alese pentru Cuvée Charlotte sunt selectionate cu deosebita grija: incepand cu parcelele unde se coc strugurii, care au varste de peste 10 ani, si expunere optima beneficiind de o urmarire mai atenta pe perioada de vegetatie. Ele sunt vinificate in vase de beton, prin metoda traditionala (scufundarea manuala a caciulii, macerare postfermentativa,...
Soiuri de struguri: Pinot Noir Podgoria: Dealurile Munteniei, IG Miros: fin si elegant, flori albe (caprifoi) dar si fructe rosii (cirese si visine)Gust: proaspat, racoritor, citric, echilibrat pana la final cu o buna persistentaTemperatura de servire: 11 - 12°C Vin obtinut prin metoda “saignee” (prin scurgerea gravitationala a mustului) din struguri...
Rezerva Contelui este o colecţie de vinuri ce sintetizează experienţa SERVE. Sunt vinuri de foarte bună calitate, realizate din plantatiile inființate in anul 2005 in Dealu Mare. Strugurii, culeși manual la primele ore ale zilei, sunt transportați în cramă și păstrați în containere frigorifice până ce ajung la temperatura optimă pentru prelucrare. Mustul,...
Rezerva Contelui este o colecţie de vinuri ce sintetizează experienţa SERVE. Strugurii, culeși manual la primele ore ale zilei, sunt transportați în cramă și păstrați în containere frigorifice până ce ajung la temperatura optimă pentru prelucrare. Mustul, obținut prin presare în prese pneumatice, este fermentat la temperaturi controlate, apoi stabilizat...
Soiul de struguri: ChardonnayPodgoria: Dealu Mare, D.O.C.Miros: flori de salcam ,iasomie,vanilie ,miereGust: miere, mar golden, gutuie, complex cu lemn foarte bine integrat, aciditate buna, proaspat, cu final lung si persistentCu ce meniu se serveşte: peşte cu sos, curcan la tavă, aperitiv, carne albă, mozzarella şi brânzeturi proaspeteTemperatura de...
Soiul de struguri: Fetească NeagrăPodgorie: Dealu Mare, D.O.C.Miros: prune coapte, stafide şi piper negruGust: complex, cu note de mure, cireşe amare şi prune uscate. Tanini puternici dar eleganţi, bună persistenţă. Potenţial bun de învechireCu ce meniu se serveşte: carne roşie, friptură de miel, vânat cu peneTemperatura de servire: 17-19 grade CPotenţial...
Podgorie: Dealu Mare, DOCMiros: flori de viță, citrice, piersică albăGust: citrice, fagure de miere, pepene galben. complex, persitent, proaspăt, cu o aciditate foarte bine integratăCu ce meniu se serveşte: peşte, fructe de mare, carne albă, brânzeturi ca Brie sau Camembert, aperitivTemperatura de servire: 13°CPotential de invechire: 5 ani Vinul...
50 % din cantitate maturata in baricuri de 1-3 ani pentru o perioada intre 8 si 12 luni ( functie de soi ), restul de 50 % maturare in vase de inox.Podgorie: Dealurile Munteniei, I.G.Miros: stafide, vanilie, cafea, fructe rosii bine coapte, condimenteGust / Structură: complex, elegant, mure negre, visina coapta, echilibrat ca aciditate, cu o structura...
Podgoria: Dealurile Munteniei, I.G. Miros: este un vin complex, floral –caprifoi, trandafir, floare de vita dar si fructat – fraguta, mar ionathanGust: echilibrat, proaspat, complex și elegant Temperatura de servire: 12-13°C Cu ce meniu se serveste: mezeluri uscate, carne albă, fructe de mare, brânzeturi proaspete, uşoare sau ca aperitiv Roze-ul Terra...
Miros: flori de câmp, citrice, lime, grapefruitGust: grapefruit roșu, pomelo, caisă proaspătă, vanilie, complex și echilibratAsociere culinara: peşte, fructe de mare, aperitiv, caşcaval pane, brânzeturi proaspete de capră, risottoTemperatura de servire: 13°C Pentru că întotdeauna ne-au plăcut provocările, iată că am decis să asociem un soi internațional...
Soiul de struguri: Cabernet Sauvignon Podgoria: Dealurile Munteniei, IG Miros: de fructe negreGust: complex, condimentat, tanini eleganți, aciditate bună care echilibrează alcoolul, final persistent Cu ce meniu se serveşte: carne la grătar, ghiveci de legume, suflé-uri de brânză, miel la cuptor Temperatura de servire: 18°C
Soiul de struguri: Merlot Podgoria: Dealurile Munteniei, IG Miros: fructe roşii, mura de camp, coacaze, zmeură, scorţişoarăGust: complex, fructat, arome de mura coapta, zmeură, coacăze roşii, vanilie; tanini eleganţi, aciditate bună, bine integrată, corp mediu spre lung cu o bună persistenţă Cu ce meniu se serveşte: preparate din carne roşie, brânzeturi...
Catalog produse
Se încarcă...
Etichete
Acest website foloseste cookies.