Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.
Niciun produs
Prețurile includ TVA
Vin alb dulce obtinut din struguri traditionali romanesti provenind din regiunea Dealu Mare – Sahateni. Tamaioasa Romaneasca a Aureliei Visinescu este un vin intens aromat cu nas foarte bogat de trandafiri, pepene galben si busuioc. Gustul culmineaza cu o explozie de arome, predominante fiind cele de grapefruit rosu si piersica, completate perfect de...
Un vin elegant si bine structurat provenit din struguri soiul Busuioaca de Bohotin proveniti dintr-o vie cu o suprafata de 6 hectare. Aromele vinului ne trimit cu gândul la fructe si petale de trandafir, iar culoarea este asemanatoare celei de foaie de ceapa. Gustul placut de fructe si o buna aciditate confera acestui vin un final lung. Se serveste la...
Busuioaca de Bohotin – Denumire de Origine Controlata HusiAreal: Domeniile Averesti – Podgoria HusiStrugurii au fost recoltati dimineata pana la ora 10, manual cu multa grija, apoi desciorchinati fara zdrobire. Boabele de struguri au fost racite la o temperatură de 10° C si apoi introduse la macerat in presa timp de 6 ore.Dupa decantarea gravitationala...
Struguri:Tamaioasa Romaneasca & Sauvignon BlancCules:Manual Corp frantuzesc, suflet romanesc. Vin prospat cu arome florale. In gust se simt notele de nuci si miere poliflora, usor dulci, bine echilibrate de aciditatea placuta care dau acestui vin un caracter aparte. Vinificare:Macerarea s-a realizat timp de10 ore, la temperatura de 12°C pentru soiul...
Strugure:100% Busuioaca de BohotinCules:Manual Vinificare:Macerare timp de 6 ore in prese,la rece, la temp de 8-10° C, sub protectie de gaz inert.Mustul ravac rezultat este limpezit gravitational, la temp de 12 ° C timp de 32 de ore.Fermentarea are loc in tancuri de inox, timp de 20 zile la o temperatura de 12-14 ° C. Busuioaca de Bohotin reprezinta...
Strugure:100% Busuioaca de BohotinCules:Manual Vinificare:Macerare timp de 6 ore in prese,la rece, la temp de 8-10° C, sub protectie de gaz inert.Mustul ravac rezultat este limpezit gravitational, la temp de 12 ° C timp de 32 de ore.Fermentarea are loc in tancuri de inox, timp de 20 zile la o temperatura de 12-14 ° C. Busuioaca de Bohotin reprezinta...
Struguri:Feteasca Neagra & Busuioaca de BohotinCules: Manual Vin proaspat cu arome explozive de fructe de pădure și nuanțe fine de pământ si trufe. Gust plin, vesel, cu note rustice, variind de la fructe proaspete la tonuri de gem. Final fructat, bine punctat de aciditatea placuta. Perfect pentru momentele cand vreti sa impresionati sau pur si simplu,...
An productie: 2019Vin alb, dulce, 10.0 vol. alcool, 49.2 g/l zaharuri Editie limitata 4000 sticle Radacinile acestui soi stravechi pot fi identificate in regiunea noastra de peste 2000 de ani. Cu toate acestea, pana in 2003 a fost considerat doar un alt soi simplu de struguri taranesti fara potential real de a deveni un vin nobil. In timpul lungii sale...
Busuioaca de Bohotin demidulce din colectia Vladomira are o culoare roz deschis, limpede si o aroma placuta, specifica soiului, de flori de trandafiri si fructe litchi. Gustul este placut, echilibrat, restul de zaharuri este foarte bine sustinut de aciditate.
Busuioaca de Bohotin demidulce din colectia C'est Soir are o culoare roz deschis, limpede si o aroma placuta, specifica soiului, flori de trandafiri si fructe litchi. Gustul este placut, echilibrat, restul de zaharuri este foarte bine sustinut de aciditate.
Reprezentativ pentru Domeniul Coroanei Segarcea este existenta în plantatie a unei suprafete de 1,5 ha veche de peste 100 ani cu Muscat Frontignan roze, sinonim cu Tamâioasa Roza. Este un soi unic, nu mai exista decât razlet un numar mic de plante, în sudul Frantei în zona Frontignan.Din plantatia mama de 1,5 ha s-au preluat ochi si s-au înmultit...
Tamaioasa Romaneasca & Muscat ottonel demidulce "Salut!Sunt vinul tău şi am fost creat ca să te bucuri. Sunt un alb demidulce, vesel, jucăuş, cu note fine de flori de cirese combinate cu cele ale florilor de salcam care acopera usor mirosul de grapefruit alb si coji de portocala.Gustul dulce de soc , mango si pere este echilibrat cu usurinta de...
Creat din struguri de calitate înaltă, colectaţi cu grijă manual toamna târziu până la primele îngheţuri, acest vin deosebit are arome fine de piersici, coajă de lămâie şi verbină. Gustul nobil este amplificat de nuanţe fine florale, ce lasă pe palat un finiş plăcut şi memorabil.
Creat din struguri de calitate înaltă, colectaţi cu grijă, manual, toamna târziu, până la primele îngheţuri, acest vin deosebit are arome fine de flori de tei, iasomie şi miere de albine. Gustul nobil este amplificat de nuanţe delicate de petale de trandafir, ce lasă pe palat un finiş plăcut şi memorabil.
Un vin deosebit si original, atat prin culoare, cat si prin notele aromatice. Arome intense de busuioc, trandafir si grapefruit. Gustul este puternic aromat, finalul persistent.
Soi100% Traminer - D.O.C. Notele degustării: Gust: Aromat și proaspăt, Nativa Traminer este un vin cu un gust generos fructat. Are aromă vegetală plăcută care se îmbină atât de bine cu aciditatea și postgustul dulceag.Nas: Note de fructe tropicale precum mango și anans, flori de salcâm.Culoare: Alb-auriu.Servirea: Recomandăm servirea vinului...
Rosu-carmin, corpolent, aproape atletic, in ciuda feminitatii care rabufneste atat de arome, cat si de gust.Construita in jurul unui miez de fructe proaspete (struguri, visine, cirese), aroma se nuanteaza si in zona de condimente, lemn dulce si lemn uscat. Gustativ, este dominat de senzatii dulci, de cirese bine coapte si zmeura. Postgustul este mediu...
Galben-pai, cu inflexiuni aurii, vinul etaleaza arome tipice de Muscat, cu urme de fructe exotice si accente minerale. Restul semnificativ de zahar este compensat de o aciditate perfect integrata, care transforma vinul, altfel bine structurat, intr-o explozie de arome.
Catalog produse
Se încarcă...
Etichete
Acest website foloseste cookies.