Crama Basilescu 

Sunt 5 produse.

Crama Basilescu Romania

1 - 5 din 5 produse
  • Crama Basilescu - Golem Alb
    Reduceri!
    Crama Basilescu - Golem Alb
    0004700210

    Vinul este obţinut prin cupajarea soiurilor Chardonnay şi Fetească Albă în momentul prelucrării strugurilor. Un vin ce îmbină tehnologia clasică de fermentare cu tehnologiile folosite în ”lumea nouă”. Cu o complexitate aromatică cu nuanţe de flori de câmp, trandafir, soc și tei, armonizate cu parfum de fructe, preponderent pere, grapefruit și ceva urme de...

    49.00 Lei
  • Crama Basilescu - Ingeri micul Paris - Chardonnay 2015
    0004700616

    Note de degustare: Un vin vioi, a carui aciditate sprintara pastreaza din prospetimea aromatica a strugurelui, dar care s-a rotunjit bine in tinpul maturarii. Celor rabdatori le va impartasi din aromele florale care parca se ascund sub cortina catifelata a baricului. Asociere culinara: Peste, fructe de mare, aperitiv, branzeturi, carne alba, meniuri...

    29.00 Lei
  • Crama Basilescu - Ingeri micul Paris - Feteasca Alba 2015
    0004700213

    Feteasca Albă este un vin floral şi fructuos care prin aroma sa aminteşte de mirosul viţei de vie perlată de rouă. Proaspăt și echilibrat, gustul este caracterizat de amploare și expresivitate, adaugandu-se nuaţele de vanilie şi migdale ce provin din fermentare şi batonaj în baricuri. Cu un postgust persistent, ajutat de zahărul remanent, acest vin...

    29.00 Lei
  • Crama Basilescu - Ingeri micul Paris - Roze
    0004700215

    Vinul este obținut din struguri de Fetească Neagră, vinificat după tehnologia vinurilor albe. Combină în mod armonios taninurile specifice vinurilor roșii cu fructozitatea si prospețimea vinurilor albe. Este un vin echilibrat, sec, cu o aciditate plăcută și răcoritoare. Aroma este compusă din note elegante de vanilie, scorţişoară şi piper negru, datorată...

    29.00 Lei

Catalog produse

Filtre active:
    Culoare
    Zaharuri reziduale
    Regiune
    Soi struguri
    Cupaj
    Volum
    An
    Grade alcoolice
    Am inteles

    Acest website foloseste cookies.