- Zaharuri reziduale
- Sec
- Tara
- Moldova
- Regiune
- Valul lui Traian
- Soi struguri
- Cabernet Sauvignon
- Volum
- 750 ml
- An
- 2018
- Grade alcoolice
- 14,50
- Culoare
- Rosu
- Home
-
Vinuri
-
Vinuri Romania
DAVINO - Faurar Rosu de Ceptura 202134,00 leiCrama Bauer S.V.S. 201966,00 lei
-
Vinuri spumante
Prince Stirbey - Spumant Alb106,00 leiLiliac -Private Selection Spumant84,00 leiCrama Bauer J.O.H.A.N.N.A. Spumant127,00 lei
- Bauturi tari
- Accesorii
-
Cadouri
Crama Bauer J.O.H.A.N.N.A. Spumant127,00 lei
- Reduceri
Gitana - Autograf Cabernet Sauvignon 2018
Struguri sunt culeși manual, începând cu luna octombrie. Producția este de 8 tone pe hectar
Macerarea pe boștină și fermentarea au loc în cuve de lemn de stejar, pentru o perioadă de 20 de zile. Fermentarea se realizează doar cu ajutorul drojdiilor indigene.
Macerarea este realizată cu scopul extragerii taninurilor moi și pentru a produce vinuri echilibrate, cu o structură complexă.
Vinul este desăvârșit după o perioadă de maturare de circa 14 luni în butoaie de stejar de cca 50 hl, provenite din Krasnodar, în condiții controlate de umiditate și temperatură. Fermentarea malolactică se petrece în butoaie de stejar.
Note de degustare
Vizual: limpede, roşu rubiniu intens.
Olfactiv: cu aromă intensă de mure, cacao, cafea, cu note de piper negru.
Gustativ: plin, echilibrat, cu tentă accentuată de coacăză neagră și roșie, taninuri puternice și o astringență bine temperată.
Se poate asocia cu preparate din carne afumată, carne la grătar, ciuperci și legume prăjite, brânzeturi sau bucate puternic condimentate.
Temperatura / recomandare de consum 16-18 ° C
Potențial de învechire lung
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
pentru comenzi mai mari de 400 de lei