Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.
Niciun produs
Prețurile includ TVA
Catleya
Freamăt alb 2018 este un cupaj de Fetească Regală și Fetească Albă. De un galben pal, culoarea paiului, luminos și strălucitor. Freamăt alb surprinde pentru început prin nasul exploziv, floral, cu arome de piersică, soc și citrice foarte coapte Corpul este rotund, plin, cu o aciditate echilibrată, care lasă impresia de proaspăt și verde.ETAPELE...
Acest vin este un cupaj de Syrah 60%. Cabernet Franc 40%. Cu o culoare roz deschisă , acest rosé prezintă un buchet intens de fructe roşii si fructe de padure, aroma predominantă fiind cea de căpşune. Gustul este fresh, rotund, cu o aciditate plăcută care ne face să resimtim la final gama complexă de arome. ETAPELE PRINCIPALE DE REALIZARE ALE VINULUI •...
Freamăt roşu este o combinaţie de Cabernet Sauvignon, Merlot, Syrah. Este rodul unei munci minuţioase începând din vie şi până la transformarea strugurilor în vin. Un vin bogat, puternic şi elegant, în acelaşi timp. Cu o culoare intensă, vinul roşu prezintă un buchet cu note de fructe roşii bine coapte, condimente (piper, cuişoare) şi cu o notă dulce de...
Gama Perfect Simplu este compusa din vinuri monovarietale, realizate cu cea mai mare atenție la natură și detaliile elaborării lor, întotdeauna cu drojdii sălbatice (care se găsesc în mod natural pe pielițele strugurilor), astfel încât rezultatul să fie cât mai fidel terroirului excepțional de la Corcova și să păstreze tipicitatea fiecărui soi.Acest vin...
Gust: complex, lung si bine echilibrat. Nas: arome florale și de fructe de padure. Culoarea: roșu cu tente violet. Este recomandat a fi servit la temperatura de 16-18 °C. Se asociaza perfect diferitelor preparate din carne de porc, vita, miel sau la diverse tipuri de branzeturi. Vinul a fost maturat partial in baricuri noi din stejar romanesc. Fermentare...
Etichete
Acest website foloseste cookies.