Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.
Niciun produs
Prețurile includ TVA
Vinificat exclusiv din soiul de struguri Cabernet Sauvignon, invechit un an in butoaie de stejar, acest vin place datorita gustului intensiv de fructe tipic soiului. Cu o structura echilibrata de taninuri, este un autentic Cabernet clasic care se potriveste bine alaturi de steak, roastbeef sau orice alta friptura.
In ani cu conditii climatice optime, in care natura asigura struguri de ceea mai inalta calitate, SE vinifica separat un lot mic din strugurii de Cabernet Sauvignon, selectionati manual din via Bibescu, destinat sa devina vinul blazon din crama Ştirbey al recoltei respective. Fermentat spontan, invechit minim 18 luni in baricuri de stejar romanesc, din...
In ani cu conditii climatice optime, in care natura asigura struguri de ceea mai inalta calitate, SE vinifica separat un lot mic din strugurii de Cabernet Sauvignon, selectionati manual din via Bibescu, destinat sa devina vinul blazon din crama Ştirbey al recoltei respective. Fermentat spontan, invechit minim 18 luni in baricuri de stejar romanesc, din...
Numele acestui soi - Cramposie - indica radacini pre-romane, cand acesta regiune, dintre Carpati si Dunare era populata de Daci. De atunci, in decurs de doua milenii, Cramposia s-a adaptat perfect la conditiile pedoclimatice ale regiunii Dragasani, fapt dovedit de calitatea constanta a vinurilor vinificate din acest soi. Astfel vinul de Cramposie a...
Produs din struguri dintr-o mica parcela plantata după “metoda traditionala”, pe araci. Vinificat in cupaj si maturat 1 an in butoaie de stejar romanesc. Aromele intense de Negru de Dragasani sunt in deplina armonie cu aromele condimentate de Novac.
In prima parte a secolului XX exista o revista satirica „Furnica“, plina de comentarii amuzante si umoristice despre viata politica, culturala si sociala din perioada respectiva.Printul Barbu Stirbey aprecia foarte mult aceasta revista si a folosit-o drept cale de comunicare cu consumatorii, prin mai multe reclame – toate pline de umor, care prezinta...
Acest soi romanesc se caracterizeaza prin gustul specific de fructe exotice, care integreaza aciditatea proaspata in mod placut in structura sa. Este un insotitor potrivit pentru mancaruri pe baza de peste, pui si pentru bucataria asiatica.
Dupa mai bine de un an de maturizare in butoaie de stejar s-a dezvoltat un vin rosu clasic produs 100% din struguri Merlot, cu o culoare rosie-grena adanca. Aroma specifica de prune coapte, visine cu o aroma placut picanta de ienupar si dafin. Gustul are un corp plin, tanine cu granulatie fina deja bine integrate si o structura acidica buna ofera acestui...
Aprecierea noastra pentru proiectele umanitare si activitatile caritative ale Ordinului Suveran Militar de Malta in Romania s-a intalnit de mai mult timp cu aprecierea Contelui Franz Alfred Hartig, Ambasadorul Ordinului la Bucuresti, pentru vinurile noastre din Dragasani. Din aceasta afinitate reciproca s-a nascut ideea de a crea un vin pentru Ordinul de...
Acest vin reprezinta o noua forma de exprimare pentru soiul de struguri Negru de Dragasani si pentru Oliver Bauer, oenologul Cramei Stirbey, este un univers de arome fructate fara influente datorate maturarii in butoaie de stejar. Vinul are o culoare intensa rosu-violet specifica unui vin tanar.
Soiul Negru de Dragasani este descendent al soiurilor Negru Vartos si Babeasca Neagra. Se reflecta in acest soi toata diversitatea regiunii Dragasani, climatul cald si insorit, varietatile de fructe si plante aromatice, sarmul locuitorilor. Dupa maturarea de minim un an in butoaie de stejar, acest vin se prezinta cu arome dense in nas si elegant,...
Soiul Negru de Dragasani este descendent al soiurilor Negru Vartos si Babeasca Neagra. Se reflecta in acest soi toata diversitatea regiunii Dragasani, climatul cald si insorit, varietatile de fructe si plante aromatice, sarmul locuitorilor. Dupa maturarea de minim un an in butoaie de stejar, acest vin se prezinta cu arome dense in nas si elegant,...
Fratele mai mare al “Negrului de Dragasani“, desi nascut si crescut in aceeasi regiune, dezvolta o personalitate complet proprie. Acest vin rasfata simturile cu o culoare rosu-rubinie intensa, un buchet de fructe si arome picante de afine, ienupar, piper negru, ciocolata neagra si cuisoara. Flateaza cerul gurii cu caldura sa, corpul consistent, taninul...
Acest vin din struguri rosii de inalta calitate este caracterizat de prospetime si arome bogate de fructe rosii. Servit rece, este un excelent insotitor pentru mancaruri cu peste sau fructe de mare. Editie limitata 8800 sticle.
Acest soi clasic frantuzesc a gasit la Dragasani o a doua patrie. In miros si in gust se simt arome placute si persistente de ardei galbeni, coacaze si agrise. Este un insotitor ideal pentru preparate fine de peste si carne.
Calitatea excelenta a strugurilor de Sauvignon Blanc din recolta 2016 ne a inspirat sa invechim o cantitate mica a acestui vin in butoaie de stejar timp de un an de zile. A fost imbuteliat intr-un numar limitat de 1.633 sticle – un adevarat vin de colectie! Buchetul intens, structura plina si aromele armonioase ale vinului il recomanda ca insotitor pentru...
Arome puternice si intense. Nas seducator, complex, cu note de soc, flori de câmp si grapefruit. Gust mineral, cu arome citrice si de soc.
Sauvignonasse este un soi de struguri destul de raspandit in Romania. Totusi, numele lui corect apare rareori pe eticheta, fiind considerat mereu identic cu Sauvignon Blanc dar, este un soi distinct, cu un caracter deosebit, cu arome delicate, aciditate blanda, rezultand un vin fin si armonios, care se preteaza la o gama mare de asocieri culinare. Dupa...
Deja la inceputul secolului XIX, expertii din Franta si Germania au constatat ca Cramposia este un soi potrivit pentru a fi vinificat ca spumant. Produs din struguri de Cramposie, vinificat conform metodei traditionale “champenoise”: dupa prima fermentare a vinului de baza, s-a facut a doua fermentare in sticle, vinul maturand doi ani de zile pe drojdie...
Acest spumant este vinificat din struguri de Novac, conform metodei clasice: vinul de baza, fermentat in inox, maturat 6 luni in butoaie de lemn, a fermentat a doua oara in sticle. Dupa 34 luni de invechire pe drojdie in sticla, a fost degorjat, incadrandu-l prin dozaj in categoria de spumant brut. Rezultatul este un Spumant cu un buchet elegant de fructe...
Produs specific podgoriei Dragasani, acest soi dezvaluie un buchet aromatic surpinzator de scortisoara, muscat, trandafiri si fructe exotice, intarit de un rest de zahar, bine echilibrat de o aciditate care ii confera prospetime. Este insotitorul ideal al pate-ului de ficat sau din vanat, fie al deserturilor cremoase sau dulci.
Tamaioasa Romanesca este o dovada pentru peste doua mii de ani de istorie a viticulturii la Dragasani: descendent din familia de Muscat din Orientul Mijlociu, Tamaioasa a ajuns la Dragasani probabil in timpul imperiului roman. Pe solurile reci de lut si argila din regiunea noastra, acest soi aromat dezvolta un buchet floral-condimentat extraordinar de...
Cutie din carton, inscriptionata Prince Stirbey, pentru doua sticle de vin.
Catalog produse
Se încarcă...
Etichete
Acest website foloseste cookies.