Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.
Niciun produs
Prețurile includ TVA
Un Chardonnay elegant cu arome intense de para si piersica alba, completate de note de fructe exotice, ananas, portocala, smochina. Prezinta o textura onctuoasa in principal datorita fermentarii malolactice. Un vin intens, echilibrat, impresioneaza prin postgustul foarte lung.
O Feteasca Neagra cu o culoare rosie rubinie ce impresioneaza prin arome puternice de prune si condimente, precum scortisoara, anason, cuisoare. Este un vin echilibrat, cu tanini fermi si cu o aciditate bine integrata. Postgustul este foarte lung.
Vinul este produs din struguri din soiul Petit Sauvignon Blanc. Prezinta arome primare de citrice, mere verzi si pomelo in excelenta armonie cu notele de vanilie specifice maturarii in baricuri din salcam provenite din Franta. Gustul este proaspat, mineral cu accentuate note exotice.
Un rose de o culoare stralucitoare ce reuseste sa imbine cu succes arome proaspete de zmeura, capsune si petale de trandafiri. Un vin proaspat care impresioneaza printr-o aciditate crocanta si un post gust savuros.
Pentru ediṭia limitată “Constantin“, Crama Gîrboiu a creat un asamblaj deosebit din cele mai reprezentative vinuri baricate. Vinul are o culoare rubinie superbă. La o primă evaluare olfactivă ne încântă printr-o combinaṭie de fructe roṣii ṣi negre: zmeura, prune, coacăze negre ṣi cireṣe. Maturarea în baricuri noi de stejar franṭuzesc aduce densitate...
Acest spumant este conceput cu migala de Crama Girboiu pentru a oferi un mixt de jovialitate, gust si textura, toate infasurate intr-un parfum fructuos si floral. Definit de o culoare galben pai cu inflexiuni verzui, surprinde placut prin perlajul persistent. Gustativ exprima personalitate si o prospetime excelenta. Se servete la o temperatura de 8-10°C,...
Acest spumant este conceput cu migala de Crama Girboiu pentru a oferi un mixt de jovialitate, gust si textura, toate infasurate intr-un parfum fructuos si floral. Definit de o culoare rose somon, cu un parfum ce aminteste de cirese si zmeura, surprinde placut prin perlajul persistent. Gustativ exprima personalitate si o prospetime excelenta. Se servete la...
Un vin cu o culore galben verzuie, proaspat si elegant, ce te binedispune de la prima inghititura. Note florale elegante, ce aduc aminte de soc, salcam, fan proaspat cosit. Cele doua soiuri imbina perfect si armonios aromele Muscat-ului cu gustul fin si acid al Aligote-ului.
Culoare rosu-rubiniu intens. Aromele complexe si delicate, de fructe rosii (coacaza si visine) si violete, se combina armonios cu cele de condiment si ciocolata. In gura se dezvolta arome elegante si un gust cu o textura bogata. Un vin vioi cu taninii prietenosi, cu un postgust bogat si lung.
Epicentrum rose este produs din struguri Cabernet Sauvignon si Feteasca Neagra, este un vin cu arome proaspete de zmeura si capsuni completate de note citrice.
Cu o culoare galben deschis, sclipitor, cu aroma de citrice, prin care se strecoara usor o aroma minunata de flori albe. Gustul e dominat de notele de citrice si piersici, la prima sorbire se simte voiciunea acestui vin, fapt ce se potriveste foarte bine cu notele discrete de mar verde.
Vinificatie: cultivat natural si produs fara utilizarea produselor chimice, cules manual. Fermentare plus macerare pe strugurii zdrobiti in vinificatoare de inox, timp de 20 zile la temperatura controlata de 26-28grade Celsius, remontaj zilnic a mustuelii, urmat de o fermentare malolactica cu bacterii selectionate.Vinul este usor maturat timp de patru...
Vinificatie: cultivat natural si produs fara utilizarea produselor chimice, cules manual, criomacerare a mustelii la temperature de 10-12grade Celsius, separare a mustului ravac si fermentarea acestuia cu levuri selectionate la temperatura controlata de 16grade Celsius, urmat de tratamente de deproteinizare si detartrare, vinul rezultat este filtrat si...
Vinificatie: cultivat natural si produs fara utilizarea produselor chimice, cules manual, macerare a strugurilor timp de 14-15ore la temperatura de 10-12grade Celsius, separarea mustului cu ajutorul preselor cu vid. Limpezirea mustului, fermentarea alcoolica in cisterne de inox la temperatura de 14-16grade Celsius timp de trei saptamani, urmat de...
Petit Helena 2019 este un un cupaj de Chardonnay (40%), Chardonnay Barrique (30%) si Sarba (30%). Alaturi de mineralitatea specifica vinurilor din zona Cotesti, vinul se evidentiaza si prin aromele de vanilie, scortisoara si cuisoare, la care se adauga insa si ceva note exotice surprinzatoare, dar cu atat mai placute. Astfel, veti regasi tente de ananas,...
Petit Helena 2019 este un un cupaj de Chardonnay (40%), Chardonnay Barrique (30%) si Sarba (30%). Alaturi de mineralitatea specifica vinurilor din zona Cotesti, vinul se evidentiaza si prin aromele de vanilie, scortisoara si cuisoare, la care se adauga insa si ceva note exotice surprinzatoare, dar cu atat mai placute. Astfel, veti regasi tente de ananas,...
Catalog produse
Se încarcă...
Etichete
Acest website foloseste cookies.