Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.
Niciun produs
Prețurile includ TVA
Culoare rubiniu-inchis, cu arome de cirese, prune si o nota picanta. Un vin cu gust de cirese coapte si mirodenii cu un final fin, delicios. Obtinut din struguri de: Feteasca Neagra 100%; Se recomanda asocierea cu: miel, porc si vita; Temperatura optima de servire: 18-20 grade C.
Strugurii au fost presati separat pe soiuri si musturile au fost depozitate in tancuri de inox. Dupa limpezire, musturile se amesteca cu exceptia unei cantitati de Chardonnay care este depusa in butoaie de stejar pentru o perioada de cateva luni. Fermentarea dureaza trei saptamani si are loc la temperatura scazuta pentru pastrarea aromelor primare....
Vinul se caracterizează prin culoarea rose zmeură. Este un vin fructos, cu arome puternice de căpșuni și fragi. Gust plăcut și bine echilibrat, cu structură complexă și o aciditate proaspătă. Este un vin elegant și ușor de băut.
Culoare galben verzuie cu arome de soc și fructul pasiunii cu gust plăcut și cu un final lung. Obtinut din struguri de Sauvignon Blanc 100%; Se recomanda asocierea cu: pui, peste, fructe de mare, paste si branzeturi; Temperatura optima de servire: 10-12 grade C.
Busuioaca de Bohotin – Denumire de Origine Controlata HusiAreal: Domeniile Averesti – Podgoria HusiStrugurii au fost recoltati dimineata pana la ora 10, manual cu multa grija, apoi desciorchinati fara zdrobire. Boabele de struguri au fost racite la o temperatură de 10° C si apoi introduse la macerat in presa timp de 6 ore.Dupa decantarea gravitationala...
Este un vin cu arome fine de fructe rosii, condimente,cafea si ciocolata neagra cu o culoare rubinie. Gustul este echilibrat, suplu cu note distincte de fructe de padure ce se imbina armonios cu taninuri fine. Se recomanda aerarea timp de o jumatate de ora. Asociere culinara: mancaruri cu carne rosie, branzeturi.
Regiune / Țara: DOC - CMD Mehedinți / România Descriere: Proaspăt, plăcut si delicat dulceag, foarte fructat (distinct de piersici, mango, pere coapte si pepene galben). Are aciditatea bine integrata, o textura cremoasă si este de un gust final după inghitire, lung, cu note minerale. Recomandare servire: De consumat la temperatura de 8-10°C în pahare de...
DESCRIERE: Soiul preferat de zeitățile trecutului, folosit și ca monedă de schimb cu mii de ani în urmă, este prezentat cu forme duioase și măgulitoare printr-o vinificare în demisec. Tămâioasa Românească, servită în pahare de cristal, redă culoarea dogoritoare a soarelui printre rândurile viței de vie de pe dealurile Cotnariului. Virtute trupească, cu...
Cu o savuroasă amprentă de prune uscate şi condiment, vinul îşi dezvăluie postgustul prelung, potenţat de notele fine de baric nou şi de aciditatea bine echilibrată. Elegant, vinul Fetească Neagră impresionează prin personalitatea sa puternică. Asociere culinara: carne de miel la grătar, carne de vânat şi chiar meniuri asiatice. Temperatura de servire:...
Vinificatie: cultivat natural si produs fara utilizarea produselor chimice, cules manual.Fermentare-macerare pe strugurii zdrobiti in vinificatoare de inox timp de 20 zile la temperatura controlata de 26-28grade Celsius, remontaj zilnic a mustuelii, urmat de o fermentare malo-lactica cu bacterii selectionate.Vinul este usor maturat timp de patru luni in...
Vinificatie: cultivat natural si produs fara utilizarea produselor chimice, cules manual, criomacerare a mustelii la temperature de 10-12grade Celsius, separare a mustului ravac si fermentarea acestuia cu levuri selectionate la temperatura controlata de 16grade Celsius, urmat de tratamente de deproteinizare si detartrare, vinul rezultat este filtrat si...
Soiul: ChardonnayClasificare: DOC – CMDZona de producere: NE Moldovei, în nordul judeţului Iaşi, localitatea BivolariTerenul: solul cernoziom cambic; relief vălurit, pante 4 - 5%Altitudine: cca 140 m deasupra nivelului măriiSistem de conducere: cordon unilateral, tăiere scurtă în cepiClima: continentală, ierni friguroase, cu primăveri reci şi veri uscate...
Soiul: Fetească NeagrăClasificare: DOC – CMDZona de producere: NE Moldovei, în nordul judeţului Iaşi, localitatea BivolariTerenul: solul cernoziom cambic; relief vălurit, pante 4 - 5%Altitudine: cca 140 m deasupra nivelului măriiSistem de conducere: cordon unilateral, tăiere scurtă în cepiClima: continentală, ierni friguroase, cu primăveri reci şi veri...
Soiul: Fetească NeagrăClasificare: DOC – CMDZona de producere: NE Moldovei, în nordul judeţului Iaşi, localitatea BivolariTerenul: solul cernoziom cambic; relief vălurit, pante 4 - 5%Altitudine: cca 140 m deasupra nivelului măriiSistem de conducere: cordon unilateral, tăiere scurtă în cepiClima: continentală, ierni friguroase, cu primăveri reci şi veri...
Soiul: Sauvignon blancClasificare: DOC – CMDZona de producere: NE Moldovei, în nordul judeţului Iaşi, localitatea BivolariTerenul: solul cernoziom cambic; relief vălurit, pante 4 - 5%Altitudine: cca 140 m deasupra nivelului măriiSistem de conducere: cordon unilateral, tăiere scurtă în cepiClima: continentală, ierni friguroase, cu primăveri reci şi veri...
Vin petiant alb, obținut prin cea de a doua fermentare în rezervoare sub presiune (metoda Charmat). Vinul materie primă pentru spumantizare este obținut din soiul Chardonnay. Soi: ChardonnayClasificare: DOC-CMDProducţia: 10t/haZona de producere: Podgoria IașiAltitudine și expoziție: 140 m deasupra nivelului mării, expoziție sud, sud-esticăTipologia...
Vin petiant rose, obținut prin cea de a doua fermentare în rezervoare sub presiune (metoda Charmat) Clasificare: DOC-CMDZona de producere: Podgoria IașiAltitudine și expoziție: 140 m deasupra nivelului mării, expoziție sud, sud-esticăTipologia solului: argilos, cernoziom cambicClima: continentală, ierni friguroase, cu primăveri reci şi veri uscate...
Un vin prietenos si echilibrat cu arome intense de ananas, mango, flori de salcam si citrice.
Note de degustare: galben auriu,cu reflexe verzui, limpiditate foarte buna . Arome placute de flori albe (salcam), fructe (mar verde , piersica alba ) , coaja de lamaie , cu aspecte minerale. Are aciditate buna, corp mediu, intense aspecte gustative de fructe albe coapte , tenta citrica lejera, usor migdalat pe final , postgust bun. Vinul e marcat de...
Gewurztraminer este un soi semiaromat de culoare roz închis, care acumulează cantități mari de zahăr şi din care se obţin sortimente seci, demiseci sau demidulci cu arome complexe. Aroma de petale de trandafir specifică soiului se păstrează foarte bine şi după maturarea vinului, iar sortimentul produs de Cramele Recaş nu face excepţie de la această...
Note de degustare : Rosu visiniu cu reflexe violete, limpiditate buna.Arome intense de fructe rosii si fructe negre (visine, mure, merisoare) , tente de fum. Aciditate buna, corp mediu, tanini tineri , dinamica buna, cu un final usor amar si condimentat. Echilibru intre arome , alcool si tanini. Recomandam acest vin cu : branzeturi semitari (Tilsit,...
Note de degustare : galben pai cu reflexe verzui, limpiditate foarte buna. Arome ierboase de fan uscat, florale (soc), urmate de tente de fructe albe (piersica,caisa) si miere. Aciditate foarte buna, usor citric , rotund, echilibrat, mineral, cu postgust mediu, placut.Recomandam acest vin cu : urda, cas, branzeturi semitari , salata Caprese, salata...
Un vin cu o culoare roz intens, limpede. Definit de arome intense de fructe roșii coapte, cum ar fi cireșele si zmeura dar și cu note florale plăcute. Recomandăm servirea vinului la o temperatura de 7-9 grade ° C alaturi de salate de vară, carne de pui sau curcan, fructe de mare și pește.
Catalog produse
Se încarcă...
Etichete
Acest website foloseste cookies.