Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.
Niciun produs
Prețurile includ TVA
Vin rose, sec, obținut din struguri: Merlot, Fetească Neagră și Shiraz, din recolta anului 2021.Soi – Merlot, Fetească Neagră și Shiraz ; An recoltă – 2021; D.O.C.- CMD – Dealu Mare Zahar rezidual – 2,5 g/l Mărime lot – 3660 sticle Alcool – 13% Aciditate totală – 5,5 g/l AT
Un vin caracterizat de o culoare galben pai, proaspat si de o explozie de arome exotice, citrice si soc, purtand cu el aroma vitei de vie.Asocieri culinare : pinzimonio di verdure sau cocktail de legume sote/gratar/cuptor
Culoare rubiniu-inchis, cu arome de cirese, prune si o nota picanta. Un vin cu gust de cirese coapte si mirodenii cu un final fin, delicios. Obtinut din struguri de: Feteasca Neagra 100%; Se recomanda asocierea cu: miel, porc si vita; Temperatura optima de servire: 18-20 grade C.
Vinul se caracterizează prin culoarea rose zmeură. Este un vin fructos, cu arome puternice de căpșuni și fragi. Gust plăcut și bine echilibrat, cu structură complexă și o aciditate proaspătă. Este un vin elegant și ușor de băut.
Culoare galben verzuie cu arome de soc și fructul pasiunii cu gust plăcut și cu un final lung. Obtinut din struguri de Sauvignon Blanc 100%; Se recomanda asocierea cu: pui, peste, fructe de mare, paste si branzeturi; Temperatura optima de servire: 10-12 grade C.
Busuioaca de Bohotin – Denumire de Origine Controlata HusiAreal: Domeniile Averesti – Podgoria HusiStrugurii au fost recoltati dimineata pana la ora 10, manual cu multa grija, apoi desciorchinati fara zdrobire. Boabele de struguri au fost racite la o temperatură de 10° C si apoi introduse la macerat in presa timp de 6 ore.Dupa decantarea gravitationala...
Producator: CORCOVA Roy & DâmboviceanuSoiul / Soiurile: Chardonnay, Viognier, Sauvignon Blanc Regiune / Țara: D.O.C. Mehedinți-Corcova, Oltenia, RomâniaTip produs: Vin alb demisec. Descriere produs: Un vin lejer, plăcut și aromat, intens fructat și floral, cu arome de mere, pere, soc și flori de camp. Asociere culinară: Un bun partener pentru...
Este un vin cu arome fine de fructe rosii, condimente,cafea si ciocolata neagra cu o culoare rubinie. Gustul este echilibrat, suplu cu note distincte de fructe de padure ce se imbina armonios cu taninuri fine. Se recomanda aerarea timp de o jumatate de ora. Asociere culinara: mancaruri cu carne rosie, branzeturi.
Regiune / Țara: DOC - CMD Mehedinți / România Descriere: Proaspăt, plăcut si delicat dulceag, foarte fructat (distinct de piersici, mango, pere coapte si pepene galben). Are aciditatea bine integrata, o textura cremoasă si este de un gust final după inghitire, lung, cu note minerale. Recomandare servire: De consumat la temperatura de 8-10°C în pahare de...
Struguri:Tamaioasa Romaneasca & Sauvignon BlancCules:Manual Corp frantuzesc, suflet romanesc. Vin prospat cu arome florale. In gust se simt notele de nuci si miere poliflora, usor dulci, bine echilibrate de aciditatea placuta care dau acestui vin un caracter aparte. Vinificare:Macerarea s-a realizat timp de10 ore, la temperatura de 12°C pentru soiul...
Strugure:100% Busuioaca de BohotinCules:Manual Vinificare:Macerare timp de 6 ore in prese,la rece, la temp de 8-10° C, sub protectie de gaz inert.Mustul ravac rezultat este limpezit gravitational, la temp de 12 ° C timp de 32 de ore.Fermentarea are loc in tancuri de inox, timp de 20 zile la o temperatura de 12-14 ° C. Busuioaca de Bohotin reprezinta...
Vinificatie: cultivat natural si produs fara utilizarea produselor chimice, cules manual, criomacerare a mustelii la temperature de 10-12grade Celsius, separare a mustului ravac si fermentarea acestuia cu levuri selectionate la temperatura controlata de 16grade Celsius, urmat de tratamente de deproteinizare si detartrare, vinul rezultat este filtrat si...
Soiul: ChardonnayClasificare: DOC – CMDZona de producere: NE Moldovei, în nordul judeţului Iaşi, localitatea BivolariTerenul: solul cernoziom cambic; relief vălurit, pante 4 - 5%Altitudine: cca 140 m deasupra nivelului măriiSistem de conducere: cordon unilateral, tăiere scurtă în cepiClima: continentală, ierni friguroase, cu primăveri reci şi veri uscate...
Soiul: Fetească NeagrăClasificare: DOC – CMDZona de producere: NE Moldovei, în nordul judeţului Iaşi, localitatea BivolariTerenul: solul cernoziom cambic; relief vălurit, pante 4 - 5%Altitudine: cca 140 m deasupra nivelului măriiSistem de conducere: cordon unilateral, tăiere scurtă în cepiClima: continentală, ierni friguroase, cu primăveri reci şi veri...
Soiul: Fetească NeagrăClasificare: DOC – CMDZona de producere: NE Moldovei, în nordul judeţului Iaşi, localitatea BivolariTerenul: solul cernoziom cambic; relief vălurit, pante 4 - 5%Altitudine: cca 140 m deasupra nivelului măriiSistem de conducere: cordon unilateral, tăiere scurtă în cepiClima: continentală, ierni friguroase, cu primăveri reci şi veri...
Soiul: Sauvignon blancClasificare: DOC – CMDZona de producere: NE Moldovei, în nordul judeţului Iaşi, localitatea BivolariTerenul: solul cernoziom cambic; relief vălurit, pante 4 - 5%Altitudine: cca 140 m deasupra nivelului măriiSistem de conducere: cordon unilateral, tăiere scurtă în cepiClima: continentală, ierni friguroase, cu primăveri reci şi veri...
Note degustare: culoare roz deschis, foiță de ceapă aromă intensă, florală - petale de trandafir. Gust plăcut, intens, persistență bună. Asociere culinară: brânzeturi aromatizate, millefeuille cu fructe, risotto cu fructe de mare, preparate cu ficat de pui și rață Temperatura de consum: 7 - 8 °CPăstrare și consum: se consumă ca vin tânăr
Vin petiant alb, obținut prin cea de a doua fermentare în rezervoare sub presiune (metoda Charmat). Vinul materie primă pentru spumantizare este obținut din soiul Chardonnay. Soi: ChardonnayClasificare: DOC-CMDProducţia: 10t/haZona de producere: Podgoria IașiAltitudine și expoziție: 140 m deasupra nivelului mării, expoziție sud, sud-esticăTipologia...
Vin petiant rose, obținut prin cea de a doua fermentare în rezervoare sub presiune (metoda Charmat) Clasificare: DOC-CMDZona de producere: Podgoria IașiAltitudine și expoziție: 140 m deasupra nivelului mării, expoziție sud, sud-esticăTipologia solului: argilos, cernoziom cambicClima: continentală, ierni friguroase, cu primăveri reci şi veri uscate...
Un vin prietenos si echilibrat cu arome intense de ananas, mango, flori de salcam si citrice.
Mamaia & Syrah & Cabernet Sauvignon demisec IG Colinele DobrogeiUn rose demisec, vesel, jucăuş, cu arome proaspete de fructe roşii, cu gust echilibrat şi răcoritor.
Catalog produse
Se încarcă...
Etichete
Acest website foloseste cookies.