Vinuri demiseci 

Sunt 36 produse.
1 - 24 din 36 produse
  • 1000 de Chipuri Rose 2020
    0004201487

      Vin rose, demisec, obținut din struguri Pinot Noir, din recolta anului 2020. • Soi – Pinot Noir;• An recoltă – 2020;• D.O.C. – Dealu Mare• Mărime lot – 4935 sticle• Alcool – 13,5%• Aciditate totală – 5,75 g/l AT 

    38.00 Lei
  • 1000 de Chipuri Sauvignon Blanc 2019
    Stoc zero
    1000 de Chipuri Sauvignon Blanc 2019
    0004201477

       Un vin caracterizat de o culoare galben pai, proaspat si de o explozie de arome exotice, citrice si soc, purtand cu el aroma vitei de vie.Asocieri culinare : pinzimonio di verdure sau cocktail de legume sote/gratar/cuptor

    38.00 Lei
  • Budureasca Clasic - Feteasca Neagra 2020
    0004700706

    Culoare rubiniu-inchis, cu arome de cirese, prune si o nota picanta. Un vin cu gust de cirese coapte si mirodenii cu un final fin, delicios. Obtinut din struguri de: Feteasca Neagra 100%; Se recomanda asocierea cu: miel, porc si vita; Temperatura optima de servire: 18-20 grade C.

    26.00 Lei
  • Budureasca Clasic - Fume 2020
    0004700703

    Strugurii au fost presati separat pe soiuri si musturile au fost depozitate in tancuri de inox. Dupa limpezire, musturile se amesteca cu exceptia unei cantitati de Chardonnay care este depusa in butoaie de stejar pentru o perioada de cateva luni.  Fermentarea dureaza trei saptamani si are loc la temperatura scazuta pentru pastrarea aromelor primare....

    24.00 Lei
  • Budureasca Clasic - Rose 2020
    0004700767

    Vinul se caracterizează prin culoarea rose zmeură. Este un vin fructos, cu arome puternice de căpșuni și fragi. Gust plăcut și bine echilibrat, cu structură complexă și o aciditate proaspătă. Este un vin elegant și ușor de băut.

    25.00 Lei
  • Budureasca Clasic - Sauvignon Blanc 2020
    0004700704

    Culoare galben verzuie cu arome de soc și fructul pasiunii cu gust plăcut și cu un final lung. Obtinut din struguri de Sauvignon Blanc 100%; Se recomanda asocierea cu: pui, peste, fructe de mare, paste si branzeturi; Temperatura optima de servire: 10-12 grade C.

    24.00 Lei
  • Busuioaca de Averesti Diamond Magnum demisec 2019
    0004701111

    Busuioaca de Bohotin – Denumire de Origine Controlata HusiAreal: Domeniile Averesti – Podgoria HusiStrugurii au fost recoltati dimineata pana la ora 10, manual cu multa grija, apoi desciorchinati fara zdrobire. Boabele de struguri au fost racite la o temperatură de 10° C si apoi introduse la macerat in presa timp de 6 ore.Dupa decantarea gravitationala...

    90.00 Lei
  • CORCOVA - Jirov Alb 2019
    0004201383

    Are o culoare galben verzui stralucitoare .Vinul are arome delicate ce amintesc de trandafiri,  coji de portocala confiate si grapefruit. Etaleaza o tenta condimentata, in buna asociere cu aciditatea echilibrata. Asociere culinara : aperitive, peste, fructe de mare.  

    16.00 Lei
  • CORCOVA - Jirov Rosu 2018
    0004201384

    Este un vin cu arome fine de fructe rosii, condimente,cafea si ciocolata neagra cu o culoare rubinie. Gustul este echilibrat, suplu cu note distincte de fructe de padure ce se imbina armonios cu taninuri fine. Se recomanda aerarea timp de o jumatate de ora. Asociere culinara: mancaruri cu carne rosie, branzeturi.

    16.00 Lei
  • CORCOVA - Viognier 2019
    0004201467

    Regiune / Țara: DOC - CMD Mehedinți / România Descriere: Proaspăt, plăcut si delicat dulceag, foarte fructat (distinct de piersici, mango, pere coapte si pepene galben). Are aciditatea bine integrata, o textura cremoasă si este de un gust final după inghitire, lung, cu note minerale. Recomandare servire: De consumat la temperatura de 8-10°C în pahare de...

    31.00 Lei
  • Crama Averesti Herb - Alb demisec 2018
    0004701003

    Struguri:Tamaioasa Romaneasca & Sauvignon BlancCules:Manual Corp frantuzesc, suflet romanesc. Vin prospat cu arome florale. In gust se simt notele de nuci si miere poliflora, usor dulci, bine echilibrate de aciditatea placuta care dau acestui vin un caracter aparte.  Vinificare:Macerarea s-a realizat timp de10 ore, la temperatura de 12°C pentru soiul...

    22.00 Lei
  • Crama Averesti Herb - Busuioaca de Bohotin demisec 2019
    Stoc zero
    Crama Averesti Herb - Busuioaca de Bohotin demisec 2019
    0004700999

    Strugure:100% Busuioaca de BohotinCules:Manual Vinificare:Macerare timp de 6 ore in prese,la rece, la temp de 8-10° C, sub protectie de gaz inert.Mustul ravac rezultat este limpezit gravitational, la temp de 12 ° C timp de 32 de ore.Fermentarea are loc in tancuri de inox, timp de 20 zile la o temperatura de 12-14 ° C. Busuioaca de Bohotin reprezinta...

    22.00 Lei
  • Crama Basilescu Eclipse - Feteasca Neagra 2014
    0004700208

    Cu o savuroasă amprentă de prune uscate şi condiment, vinul îşi dezvăluie postgustul prelung, potenţat de notele fine de baric nou şi de aciditatea bine echilibrată. Elegant, vinul Fetească Neagră impresionează prin personalitatea sa puternică. Asociere culinara: carne de miel la grătar, carne de vânat şi chiar meniuri asiatice. Temperatura de servire:...

    32.00 Lei
  • Crama Girboiu - Livia Cabernet Sauvignon 2016
    0004700180

    Vinificatie: cultivat natural si produs fara utilizarea produselor chimice, cules manual.Fermentare-macerare pe strugurii zdrobiti in vinificatoare de inox timp de 20 zile la temperatura controlata de 26-28grade Celsius, remontaj zilnic a mustuelii, urmat de o fermentare malo-lactica cu bacterii selectionate.Vinul este usor maturat timp de patru luni in...

    24.00 Lei
  • Crama Girboiu - Livia Roze 2019
    0004700186

    Vinificatie: cultivat natural si produs fara utilizarea produselor chimice, cules manual, criomacerare a mustelii la temperature de 10-12grade Celsius, separare  a mustului ravac si fermentarea acestuia cu levuri selectionate la temperatura controlata de 16grade Celsius, urmat de tratamente de deproteinizare si detartrare, vinul rezultat este filtrat si...

    16.00 Lei
  • Crama Hermeziu - Ravase Chardonnay 2020
    0004701037

    Soiul: ChardonnayClasificare: DOC – CMDZona de producere: NE Moldovei, în nordul judeţului Iaşi, localitatea BivolariTerenul: solul cernoziom cambic; relief vălurit, pante 4 - 5%Altitudine: cca 140 m deasupra nivelului măriiSistem de conducere: cordon unilateral, tăiere scurtă în cepiClima: continentală, ierni friguroase, cu primăveri reci şi veri uscate...

    16.00 Lei
  • Crama Hermeziu - Ravase Feteasca Neagra 2020
    0004701039

    Soiul: Fetească NeagrăClasificare: DOC – CMDZona de producere: NE Moldovei, în nordul judeţului Iaşi, localitatea BivolariTerenul: solul cernoziom cambic; relief vălurit, pante 4 - 5%Altitudine: cca 140 m deasupra nivelului măriiSistem de conducere: cordon unilateral, tăiere scurtă în cepiClima: continentală, ierni friguroase, cu primăveri reci şi veri...

    16.00 Lei
  • Crama Hermeziu - Ravase Rose 2020
    0004701038

    Soiul: Fetească NeagrăClasificare: DOC – CMDZona de producere: NE Moldovei, în nordul judeţului Iaşi, localitatea BivolariTerenul: solul cernoziom cambic; relief vălurit, pante 4 - 5%Altitudine: cca 140 m deasupra nivelului măriiSistem de conducere: cordon unilateral, tăiere scurtă în cepiClima: continentală, ierni friguroase, cu primăveri reci şi veri...

    16.00 Lei
  • Crama Hermeziu - Ravase Sauvignon Blanc 2020
    0004701088

    Soiul: Sauvignon blancClasificare: DOC – CMDZona de producere: NE Moldovei, în nordul judeţului Iaşi, localitatea BivolariTerenul: solul cernoziom cambic; relief vălurit, pante 4 - 5%Altitudine: cca 140 m deasupra nivelului măriiSistem de conducere: cordon unilateral, tăiere scurtă în cepiClima: continentală, ierni friguroase, cu primăveri reci şi veri...

    16.00 Lei
  • Crama Hermeziu C'est soir - Traminer Rose 2020
    0004701125

    Note degustare: culoare roz deschis, foiță de ceapă aromă intensă, florală - petale de trandafir. Gust plăcut, intens, persistență bună. Asociere culinară: brânzeturi aromatizate, millefeuille cu fructe, risotto cu fructe de mare, preparate cu ficat de pui și rață Temperatura de consum: 7 - 8 °CPăstrare și consum: se consumă ca vin tânăr

    42.00 Lei
  • Crama Hermeziu Madame Bleu
    0004700920

    Vin petiant alb, obținut prin cea de a doua fermentare în rezervoare sub presiune (metoda Charmat). Vinul materie primă pentru spumantizare este obținut din soiul Chardonnay. Soi: ChardonnayClasificare: DOC-CMDProducţia: 10t/haZona de producere: Podgoria IașiAltitudine și expoziție: 140 m deasupra nivelului mării, expoziție sud, sud-esticăTipologia...

    29.00 Lei
  • Crama Hermeziu Mademoiselle Rose
    0004700907

    Vin petiant rose, obținut prin cea de a doua fermentare în rezervoare sub presiune (metoda Charmat) Clasificare: DOC-CMDZona de producere: Podgoria IașiAltitudine și expoziție: 140 m deasupra nivelului mării, expoziție sud, sud-esticăTipologia solului: argilos, cernoziom cambicClima: continentală, ierni friguroase, cu primăveri reci şi veri uscate...

    29.00 Lei
  • Crama Oprisor - La Cetate - Tamaioasa Romaneasca 2019
    0004700059

    Un vin prietenos si echilibrat cu arome intense de ananas, mango, flori de salcam si citrice.

    39.00 Lei

Catalog produse

Filtre active:
    Zaharuri reziduale
    Zaharuri reziduale spumante
    Regiune
    Soi struguri
    Cupaj
    Volum
    An
    Grade alcoolice
    Am inteles

    Acest website foloseste cookies.