- Zaharuri reziduale
- Sec
- Tara
- Romania
- Regiune
- Banat
- Soi struguri
- Cabernet Sauvignon
- Volum
- 750 ml
- An
- 2022
- Grade alcoolice
- 13.50
- Culoare
- Rosu
- Home
-
Vinuri
-
Vinuri Romania
DAVINO - Faurar Rosu de Ceptura 202134,00 leiCrama Bauer S.V.S. 201966,00 lei
-
Vinuri spumante
Prince Stirbey - Spumant Alb106,00 leiLiliac -Private Selection Spumant84,00 leiCrama Bauer J.O.H.A.N.N.A. Spumant127,00 lei
- Bauturi tari
- Accesorii
-
Cadouri
Crama Bauer J.O.H.A.N.N.A. Spumant127,00 lei
- Reduceri
Petro Vaselo Rosu 2022
Vinul Rosu de Petrovaselo ia nastere din plantatii viticole care se astern lin pe un versant cu expunere sudica
Soiuri: Cabernet Sauvignon
Îngrijirea solurilor: lucrari de vara si fertilizare cu îngrasamânt verde la sfârsitul toamnei/începutul iernii. Aceasta plantatie viticola prezinta mai multe tipuri de soluri, care determina formarea de struguri cu caracteristici organoleptice diferite.
Îngrijirea viilor: Toate lucrarile de întretinere a vitei de vie se fac manual. Fertilizarea se face cu fertilizanti organici delicati cu mediul.
Culesul manual al strugurilor
Selectia manuala a ciorchinilor si boabelor de struguri
Fermentatia în rezervoare din otel sau lemn timp de 15 zile
Fermentatia malolactica si limpezirea în rezervoare din otel timp de 6 pâna la 12 luni.
Se serveste la 16°C
Asociere culinara: mancaruri pe baza de trufe sau plante aromatice, preparate la protap si jar.
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
pentru comenzi mai mari de 400 de lei