- Zaharuri reziduale
- Sec
- Tara
- Romania
- Regiune
- Banat
- Soi struguri
- Cabernet Sauvignon
- Volum
- 750 ml
- An
- 2022
- Grade alcoolice
- 13.5
- Culoare
- Rosu
- Home
-
Vinuri
-
Vinuri Romania
- Prince Stirbey
- 1000 de Chipuri
- Alira
- Aurelia Visinescu
- Carastelec
- Catleya
- CORCOVA
- Crama Averesti
- Crama Bauer
- Cramele Recas
- Crama Girboiu
- Crama Hermeziu
- Crama Oprisor
- DAVINO
- Domeniul Coroanei Segarcea
- Domeniul Vladoi
- Liliac
- Budureasca
- SERVE
- Petro Vaselo
- Crama Basilescu
- Casa de Vinuri Cotnari
- Vinarte
DAVINO - Faurar Rosu de Ceptura 202134,00 leiCrama Bauer S.V.S. 201971,00 lei -
Vinuri spumante
Prince Stirbey - Spumant Alb115,00 leiLiliac -Private Selection Spumant88,00 leiCrama Bauer J.O.H.A.N.N.A. Spumant127,00 lei
- Bauturi tari
- Accesorii
-
Cadouri
Crama Bauer J.O.H.A.N.N.A. Spumant127,00 lei
- Reduceri
Petro Vaselo Rosu 2022
Vinul Rosu de Petrovaselo ia nastere din plantatii viticole care se astern lin pe un versant cu expunere sudica
Soiuri: Cabernet Sauvignon
Îngrijirea solurilor: lucrari de vara si fertilizare cu îngrasamânt verde la sfârsitul toamnei/începutul iernii. Aceasta plantatie viticola prezinta mai multe tipuri de soluri, care determina formarea de struguri cu caracteristici organoleptice diferite.
Îngrijirea viilor: Toate lucrarile de întretinere a vitei de vie se fac manual. Fertilizarea se face cu fertilizanti organici delicati cu mediul.
Culesul manual al strugurilor
Selectia manuala a ciorchinilor si boabelor de struguri
Fermentatia în rezervoare din otel sau lemn timp de 15 zile
Fermentatia malolactica si limpezirea în rezervoare din otel timp de 6 pâna la 12 luni.
Se serveste la 16°C
Asociere culinara: mancaruri pe baza de trufe sau plante aromatice, preparate la protap si jar.
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
pentru comenzi mai mari de 400 de lei