Domeniul Coroanei Segarcea - Minima Moralia - Respect 2017

Domeniul Coroanei Segarcea - Minima Moralia - Respect 2017

organizarea plantatiei
Domeniul dispune de 46 hectare de Cabernet Sauvignon si 10 hectare de Marselan, plantate cu o densitate de 5.000 de plante la hectar. Dispunerea plantelor este de la nord la sud, pe un sol format dintr-un amestec de argila si pietris, situat peste un strat calcaros. Modul de taiere este Guyot simplu. Productia obtinuta a fost Intre 6 si 8 tone/ha.

metoda de lucru
Strugurii s-au cules manual, s-a facut o macerare-fermentare traditionala In vinificatoare cu piston, urmata de o maturare de 12-18 luni la butoaie de stejar francez si american, de prima si a doua trecere.

note de degustare 

Inca de la primul contact, cupajul dezvaluie profunzime si complexitate, pornind de la arome mature de rom si nuca de cocos, dezvoltandu-se apoi In nuante de fructe de padure rosii, miez de nuca verde, alune proaspat prajite si condimente. Gustul confirma pe deplin senzatiile deja ghicite, cu fructe rosii In prim plan, Insa cu o sumedenie de nuante secundare care aduc tuse fine – cacao, condimente, fructe uscate, dulceata de capsuni si zmeura bine coapta. Postgustul extrem de lung si de placut este dominat de prospetime.

temperatura recomandata de servire
16ºC - 18ºC.

Recomandam deschiderea sticlei cu o jumatate de ora inainte de servire si decantarea vinului. Eventualele depuneri certifica numarul minim de interventii care se fac asupra vinului.

Momentan indisponibil
99,00 lei
Cu TVA

Detalii ale produsului

Zaharuri reziduale
Sec
Tara
Romania
Regiune
Segarcea
Soi struguri
.Cupaj rosu
Cupaj
Cabernet Sauvignon + Marselan
Volum
750 ml
An
2017
Grade alcoolice
14.0
Culoare
Rosu
0004700146

Reviews (0)

No reviews

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Transport Gratuit

pentru comenzi mai mari de 400 de lei

Livrare rapidă a comenzii
Produse atent selecționate
Retur usor si rapid
Produs adăugat la favorite
Product added to compare.