Crama Oprisor - Passarowitz - 2019
Crama Oprisor - Passarowitz - 2019
Crama Oprisor - Passarowitz - 2019
Crama Oprisor - Passarowitz - 2019

Crama Oprisor - Passarowitz - 2019

PASSAROWITZ 1718 este un vin ce sugereaza, în acelasi timp, spiritul german (o anumita claritate, asprime, forta, rigoare), dar si pe cel oltenesc (un prim atac gustativ intens, proaspat, cu o evolutie catifelata si o structura fina, ce mascheaza duritatea si astringenta de pe final a vinului).
Este un vin echilibrat, puternic, cu o culoare extraordinara, în care aroma de lemn se integreaza foarte bine cu aroma strugurilor din cele cinci soiuri. Astfel putem simti foarte bine cirese negre supracoapte, coacaze negre, afine, visine dar si aroma de ciocolata neagra, boabe de cacao si vanilie tipice lemnului în care au fost maturate vinurile. La gust vinul e corpolent, robust, extractiv, cu o aciditate ce îl face usor vioi, cu promisiuni excelente pentru viitorul vinului învechit în sticla si o catifelare învaluitoare pe final.

Pentru cupaj s-au folosit toate cele cinci soiuri importante de vinuri rosii de la Crama Oprisor: Cabernet Sauvignon, Merlot, Shiraz, Pinot Noir, Dornfelder, fiecare dintre ele având un aport considerabil în acest cupaj. Am ales aceasta solutie de cupajare deoarece am dorit ca, pe lânga soiurile rosii traditionale zonei Mehedinti (Cabernet Sauvignon, Merlot, Pinot Noir), sa introducem si un “strain” nobil (soiul Dornfelder), care sa imprime finete si aroma condimentata vinului.” – conform vinul.ro

Momentan indisponibil
298,00 lei
Cu TVA

Detalii ale produsului

Zaharuri reziduale
Sec
Tara
Romania
Regiune
Mehedinti
Soi struguri
.Cupaj rosu
Cupaj
Merlot + Shiraz + Pinot Noir + Dornfelder
Volum
1500 ml
An
2019
Grade alcoolice
14.9
Culoare
Rosu
0004700071

Reviews (0)

No reviews

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Transport Gratuit

pentru comenzi mai mari de 400 de lei

Livrare rapidă a comenzii
Produse atent selecționate
Retur usor si rapid
Produs adăugat la favorite
Product added to compare.