Crama Oprisor - Passarowitz - 2019

0004700071

Nou

PASSAROWITZ 1718 este un vin ce sugereaza, în acelasi timp, spiritul german (o anumita claritate, asprime, forta, rigoare), dar si pe cel oltenesc (un prim atac gustativ intens, proaspat, cu o evolutie catifelata si o structura fina, ce mascheaza duritatea si astringenta de pe final a vinului).
Este un vin echilibrat, puternic, cu o culoare extraordinara, în care aroma de lemn se integreaza foarte bine cu aroma strugurilor din cele cinci soiuri. Astfel putem simti foarte bine cirese negre supracoapte, coacaze negre, afine, visine dar si aroma de ciocolata neagra, boabe de cacao si vanilie tipice lemnului în care au fost maturate vinurile. La gust vinul e corpolent, robust, extractiv, cu o aciditate ce îl face usor vioi, cu promisiuni excelente pentru viitorul vinului învechit în sticla si o catifelare învaluitoare pe final.

Pentru cupaj s-au folosit toate cele cinci soiuri importante de vinuri rosii de la Crama Oprisor: Cabernet Sauvignon, Merlot, Shiraz, Pinot Noir, Dornfelder, fiecare dintre ele având un aport considerabil în acest cupaj. Am ales aceasta solutie de cupajare deoarece am dorit ca, pe lânga soiurile rosii traditionale zonei Mehedinti (Cabernet Sauvignon, Merlot, Pinot Noir), sa introducem si un “strain” nobil (soiul Dornfelder), care sa imprime finete si aroma condimentata vinului.” – conform vinul.ro

238.00 Lei

tva inclus

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 23 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 23 points care pot fi schimbate într-un cupon de 6.90 Lei.

Acceptam plata cu cardul bancar
Acceptam plata cu cardul bancar

Specificații

CuloareRosu
Zaharuri rezidualeSec
TaraRomania
RegiuneMehedinti
Soi struguri.Cupaj rosu
CupajMerlot + Shiraz + Pinot Noir + Dornfelder
Volum1500 ml
An2019
Grade alcoolice14.90
Am inteles

Acest website foloseste cookies.