Domeniul Coroanei Segarcea - Minima Moralia - Recunostinta 2019

Domeniul Coroanei Segarcea - Minima Moralia - Recunostinta 2019

organizarea plantatiei
Domeniul dispune de 46 hectare de Cabernet Sauvignon, plantate cu o densitate de 5.000 de plante la hectar. Dispunerea plantelor este de la nord la sud, pe un sol format dintr-un amestec de argila si pietris, situat peste un strat calcaros. Modul de taiere este Guyot simplu. Productia obtinuta a fost de 8 tone/ha.

metoda de lucru
Strugurii s-au cules manual, s-a facut o macerare- fermentare traditionala In vinificatoare cu piston, urmata de o maturare de 12 luni la butoaie noi de stejar francez.

note de degustare 

La prima impresie, pare un Cabernet extrem de dur: atac puternic, cernelos, plin de note sumbre, pamantoase, de brusturi. Aromele se deschid Insa rapid catre toate nuantele de fructe de padure negre si rosii – crude, In dulceata sau In gemuri. Finalul gustului este dominat de dulceturi si gemuri – zmeura, capsuni, coacaze, cirese amare – si magiun de prune, cu un pic de iod si nuante de fructe de padure supracoapte. Postgust extrem de lung si nuantat.

temperatura recomandata de servire
16ºC - 18ºC.

Recomandam deschiderea sticlei cu o jumatate de ora Inainte de servire si decantarea vinului. Eventualele depuneri certifica numarul minim de interventii care se fac asupra vinului.

Momentan indisponibil
99,00 lei
Cu TVA

Detalii ale produsului

Zaharuri reziduale
Sec
Tara
Romania
Regiune
Segarcea
Soi struguri
Cabernet Sauvignon
Volum
750 ml
An
2017
Grade alcoolice
14.3
Culoare
Rosu
0004700145

Reviews (0)

No reviews

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Transport Gratuit

pentru comenzi mai mari de 400 de lei

Livrare rapidă a comenzii
Produse atent selecționate
Retur usor si rapid
Produs adăugat la favorite
Product added to compare.