Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.
Niciun produs
Prețurile includ TVA
0004700145
Nou
organizarea plantatiei
Domeniul dispune de 46 hectare de Cabernet Sauvignon, plantate cu o densitate de 5.000 de plante la hectar. Dispunerea plantelor este de la nord la sud, pe un sol format dintr-un amestec de argila si pietris, situat peste un strat calcaros. Modul de taiere este Guyot simplu. Productia obtinuta a fost de 8 tone/ha.
metoda de lucru
Strugurii s-au cules manual, s-a facut o macerare- fermentare traditionala In vinificatoare cu piston, urmata de o maturare de 12 luni la butoaie noi de stejar francez.
note de degustare
La prima impresie, pare un Cabernet extrem de dur: atac puternic, cernelos, plin de note sumbre, pamantoase, de brusturi. Aromele se deschid Insa rapid catre toate nuantele de fructe de padure negre si rosii – crude, In dulceata sau In gemuri. Finalul gustului este dominat de dulceturi si gemuri – zmeura, capsuni, coacaze, cirese amare – si magiun de prune, cu un pic de iod si nuante de fructe de padure supracoapte. Postgust extrem de lung si nuantat.
temperatura recomandata de servire
16ºC - 18ºC.
Recomandam deschiderea sticlei cu o jumatate de ora Inainte de servire si decantarea vinului. Eventualele depuneri certifica numarul minim de interventii care se fac asupra vinului.
Culoare | Rosu |
Zaharuri reziduale | Sec |
Tara | Romania |
Regiune | Segarcea |
Soi struguri | Cabernet Sauvignon |
Volum | 750 ml |
An | 2017 |
Grade alcoolice | 14.30 |
Acest website foloseste cookies.