- Zaharuri reziduale
- Sec
- Tara
- Romania
- Regiune
- Mehedinti
- Soi struguri
- .Cupaj rosu
- Cupaj
- Cabernet Sauvignon + Merlot + Syrah
- Volum
- 750 ml
- An
- 2017
- Grade alcoolice
- 13.5
- Culoare
- Rosu
- Home
-
Vinuri
-
Vinuri Romania
- Prince Stirbey
- 1000 de Chipuri
- Alira
- Aurelia Visinescu
- Carastelec
- Catleya
- CORCOVA
- Crama Averesti
- Crama Bauer
- Cramele Recas
- Crama Girboiu
- Crama Hermeziu
- Crama Oprisor
- DAVINO
- Domeniul Coroanei Segarcea
- Domeniul Vladoi
- Liliac
- Budureasca
- SERVE
- Petro Vaselo
- Crama Basilescu
- Casa de Vinuri Cotnari
- Vinarte
DAVINO - Faurar Rosu de Ceptura 202134,00 leiCrama Bauer S.V.S. 201971,00 lei -
Vinuri spumante
Prince Stirbey - Spumant Alb115,00 leiLiliac -Private Selection Spumant88,00 leiCrama Bauer J.O.H.A.N.N.A. Spumant127,00 lei
- Bauturi tari
- Accesorii
-
Cadouri
Crama Bauer J.O.H.A.N.N.A. Spumant127,00 lei
- Reduceri
Catleya - Freamat Rosu 2017
Freamăt roşu este o combinaţie de Cabernet Sauvignon, Merlot, Syrah.
Este rodul unei munci minuţioase începând din vie şi până la transformarea strugurilor în vin.
Un vin bogat, puternic şi elegant, în acelaşi timp. Cu o culoare intensă, vinul roşu prezintă un buchet cu note de fructe roşii bine coapte, condimente (piper, cuişoare) şi cu o notă dulce de vanilie.
Gustul este bogat şi bine structurat de taninuri fine şi bine echilibrate.
Etapele principale de realizare ale vinului
- Cules manual, în lădițe, și sortare pe masa vibrantă
- Macerare pre-fermentativă de 5 zile : extragere culorii si a aromelor
- Fermentare alcoolică realizată cu drojdii autochtone
- Macerare post-fermentativă de 8 zile : extragere taninurilor
- Fermentare malolactică realizată cu bacterii autohtone
- 60% din volumul păstrat 9 luni pe drojdii fine, in butoaie de 225 L și 400 L.
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
pentru comenzi mai mari de 400 de lei