SERVE - Terra Romana - Milenium Rosu 2016

SERVE - Terra Romana - Milenium Rosu 202050 % din cantitate maturata in baricuri de 1-3 ani pentru o perioada intre 8 si 12 luni ( functie de soi ), restul de 50 % maturare in vase de inox.
Podgorie: Dealurile Munteniei, I.G.
Miros: stafide, vanilie, cafea, fructe rosii bine coapte, condimente
Gust / Structură: complex, elegant, mure negre, visina coapta, echilibrat ca aciditate, cu o structura tanica puternica dar eleganta, persistent.
Cu ce meniu se serveşte: de carne rosie ( vita ,miel ,vanat),mancaruri gatite condimentate ,branzeturi maturate , ciocolata neagra

Potential de invechire: 10 ani


Acest vin a fost creat pentru prima data in recolta 1998. De-a lungul anilor, i-am conturat personalitatea creandu-l din asamblarea celor mai bune soiuri din recoltele respective, insa i-am pastrat caracterul care l-a consacrat pe piata autohtona.
Acest vin inglobeaza esenta fiecaruia dintre cele trei soiuri pe care le reuneste: Feteasca Neagra, soiul pur romanesc caracterizat prin gustul complex, condimentat si tanini eleganti, imprumuta din aciditatea si aromele intense ale Cabernet Sauvignon-ului. Amestecul este temperat de supletea Merlot-ului, pentru a crea un vin echilibrat, cu un puternic caracter frantuzesc.

55,00 lei
Cu TVA

Detalii ale produsului

Zaharuri reziduale
Sec
Tara
Romania
Regiune
Dealu Mare
Soi struguri
.Cupaj rosu
Cupaj
Merlot + Cabernet Sauvignon + Feteasca Neagra
Volum
750 ml
An
2020
Grade alcoolice
14.5
Culoare
Rosu
0004700502

Reviews (0)

No reviews

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Transport Gratuit

pentru comenzi mai mari de 400 de lei

Livrare rapidă a comenzii
Produse atent selecționate
Retur usor si rapid
Produs adăugat la favorite
Product added to compare.