Crama Bauer F.N. - Feteasca Neagra 2019

Crama Bauer F.N. - Feteasca Neagra 2020

An recolta: 2020
Vin rosu, sec, 14.5 vol. alcool, 3.0 g/l zaharuri 
Editie limitata 3250 sticle

Bauer Fetească Neagră este obținut din struguri culeși manual, care trec printr-un proces de fermentație naturală în butoaie de inoxdupa care urmeaza invechirea in butoaie mari de stejar.

Strugurii aleși pentru acest vin provin din tulpini de viță de vie vechi de peste 35 de ani, ceea ce înseamnă că a concentrat în fructele sale toate caracteristicile specifice zonei. 

Miros dominat de prune uscate și stafide cu accente fine de scorțișoară.

Paleta aromatică gustativa dezvăluie taninuri delicate, arome de fructe roșii, fructe negre și dulceata, totul completat de o aciditate ferma.

117,00 lei
Cu TVA

Detalii ale produsului

Zaharuri reziduale
Sec
Tara
Romania
Regiune
Dragasani
Soi struguri
Feteasca Neagra
Volum
750 ml
An
2020
Grade alcoolice
14.5
Culoare
Rosu
0004201153

About Crama Bauer

Caracter si autenticitate - sunt realitati si valori in care credem. In toate aspectele vinificatiei si cultivarii viei ne straduim sa creăm condiții perfecte astfel încât vinurile noastre să vorbească distinct si convingător.

Echilibrul, durabilitatea și înțelegerea legăturii cu natura sunt aspectele cele mai importante pentru noi. In felul acesta reusim sa reducem influența tehnicii la un minim rezonabil.

Țelul nostru este de a redescoperi și a arăta potențialul uimitor al soiurilor românesti și terroir-ul unic. Pentru noi, adevarata arta a vinificatiei constă in intelegerea personalitatii fiecarui soi și in respectarea nevoilor și expresiilor specifice. Scopul nostru este de a face ceea ce e necesar, la momentul potrivit și în măsura adecvata.

Filosofia "Creativitate Naturala" este de asemenea o oglinda a încrederii noastre în diversitate și nu în conceptul de "cel mai bun vin"

Reviews (0)

No reviews

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Transport Gratuit

pentru comenzi mai mari de 400 de lei

Livrare rapidă a comenzii
Produse atent selecționate
Retur usor si rapid
Produs adăugat la favorite
Product added to compare.