Argiano - Rosso di Montalcino 2019

0004201263

Nou

Argiano Rosso di Montalcino DOC 

Producător: Argiano - Toscana (Montalcino)
Soi: 100% Sangiovese Grosso
Culoare: roşu-rubiniu închis
Miros: foarte parfumat – note florale, cireşe, o adiere de pământ
Gust: elegant şi echilibrat, cu arome de fructe roşii, violete, mentă şi pământ; corp mediu, concentrat, tanini catifelaţi
Făcut din struguri culeşi şi selecţionaţi manual.
Maturat în butoaie franţuzeşti la a doua folosire şi în butoaie slavone mari.
Recomandări gastronomice: un vin foarte prietenos cu mâncarea, merge bine cu carne roșie, vițel, paste, pui, ciuperci sau trufe, risotto, porc cu sos, bruschette, brânză
Alcool: 14%
Temperatura de servire: 18-20°C


Caracterizarea oenologului: Rosso di Montalcino, făcut din Sangiovese 100%, este o altă expresie a tradiției și terroir-ului din Montalcino. Rosso de la Argiano are un pedigree nobil și este produs din struguri care cresc în jurul domeniului. Soiul se numește Sangiovesse Grosso, o clonă selecționată care s-a adaptat perfect la solul din Argiano; acest vin este făcut cu aceeași grijă și atenție pe care le acordăm Brunello-ului, de la managementul viei până la îmbuteliere.
Rosso di Montalcino are o culoare roșu-rubiniu închis și corp mediu, cu o concentrație optimă la mijlocul palatului. Elegant în gură, este echilibrat și are arome ispititoare de fructe roșii, violete, mentă și pământ. Un vin generos, cu tanini moi, catifelați care îi satisfac pe toți iubitorii de Sangiovese. Companionul perfect pentru orice masă, este ideal cu carne roșie, vițel, bruschette și toate tipurile de brânză și paste. Un vin care aduce eleganță la orice masă.

103.00 Lei

tva inclus

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 10 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 10 points care pot fi schimbate într-un cupon de 3.00 Lei.

Acceptam plata cu cardul bancar
Acceptam plata cu cardul bancar

Specificații

CuloareRosu
Zaharuri rezidualeSec
TaraItalia
RegiuneToscana
Soi struguriSangiovese
Volum750 ml
An2019
Grade alcoolice14,50
Am inteles

Acest website foloseste cookies.