- Zaharuri reziduale
- Sec
- Tara
- Romania
- Regiune
- Sahateni
- Soi struguri
- .Cupaj rosu
- Cupaj
- Feteasca Neagra + Cabernet Sauvignon + Syrah + Merlot
- Volum
- 750 ml
- An
- 2016
- Grade alcoolice
- 14.9
- Culoare
- Rosu
- Home
-
Vinuri
-
Vinuri Romania
- Prince Stirbey
- 1000 de Chipuri
- Alira
- Aurelia Visinescu
- Carastelec
- Catleya
- CORCOVA
- Crama Averesti
- Crama Bauer
- Cramele Recas
- Crama Girboiu
- Crama Hermeziu
- Crama Oprisor
- DAVINO
- Domeniul Coroanei Segarcea
- Domeniul Vladoi
- Liliac
- Budureasca
- SERVE
- Petro Vaselo
- Crama Basilescu
- Casa de Vinuri Cotnari
- Vinarte
DAVINO - Faurar Rosu de Ceptura 202134,00 leiCrama Bauer S.V.S. 201971,00 lei -
Vinuri spumante
Prince Stirbey - Spumant Alb115,00 leiLiliac -Private Selection Spumant88,00 leiCrama Bauer J.O.H.A.N.N.A. Spumant127,00 lei
- Bauturi tari
- Accesorii
-
Cadouri
Crama Bauer J.O.H.A.N.N.A. Spumant127,00 lei
- Reduceri
Aurelia Visinescu - Anima Grande Reserve 2016
ANIMA Grand Reserve 2016
Notele enologului
Am ales cele mai bune butoaie din fiecare soi pentru a obtine un vin complex, rafinat si generos. Fiecare dintre cele patru soiuri isi aduce nota “personala”, mai pregnanta sau mai subtila, insa scopul meu a fost ca vinul sa fie armonios, elegant si sa aiba un gust distinct.
Soiuri: Feteasca Neagra ,Cabernet Sauvignon, Syrah, Merlot,
An recolta 2016
Culoare Rosu-grena inchis, stralucitorare
Olfactiv: arome bogate de fructe negre bine coapte, prune uscate, stafide
Gust/ Postgust: gust catifelat de fructe, marmeladă, caramel și ciocolată neagră pe final; postgustul este lung, cu tușe de tabac și vanilie
Asocieri culinare: poate fi servit alături de carnea de vită, miel și vânat dar și branzeturi sau ciocolată neagră.
Data imbutelierii 22.06.2018
Nr sticle 14139
Alcool 14.9 %
Aciditate totala 5.81 g/L
Zahar rezidual 3.22 g/L
Regiune satele Fintetsi si Naeni , Buzau Dealu Mare DOC – CT
Soiul de struguri Cabernet Sauvignon, Syrah, Merlot, Feteasca Neagra
Fermentare fermentatie alcoolica in tancuri din inox verticale cu irigarea caciulii. Perioada de maceratie 14-21 de zile. Feteasca neagra a fost fermentata in tancuri cu scufundarea caciulii.
Maturare intre 12 si 18 luni in butoaie din stejar romanesc si frantuzesc de 225 lt
Tip de sol soluri luto-argilo-nisipoase, cu substrat calcaros;
Clima temperat – continentala
Potential de invechire peste 10 de ani
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
pentru comenzi mai mari de 400 de lei