- Home
-
Vinuri
-
Vinuri Romania
- Prince Stirbey
- 1000 de Chipuri
- Alira
- Aurelia Visinescu
- Carastelec
- Catleya
- CORCOVA
- Crama Averesti
- Crama Bauer
- Cramele Recas
- Crama Girboiu
- Crama Hermeziu
- Crama Oprisor
- DAVINO
- Domeniul Coroanei Segarcea
- Domeniul Vladoi
- Liliac
- Budureasca
- SERVE
- Petro Vaselo
- Crama Basilescu
- Casa de Vinuri Cotnari
- Vinarte
DAVINO - Faurar Rosu de Ceptura 202134,00 leiCrama Bauer S.V.S. 201971,00 lei -
Vinuri spumante
Prince Stirbey - Spumant Alb115,00 leiLiliac -Private Selection Spumant88,00 leiCrama Bauer J.O.H.A.N.N.A. Spumant127,00 lei
- Bauturi tari
- Accesorii
-
Cadouri
Crama Bauer J.O.H.A.N.N.A. Spumant127,00 lei
- Reduceri
Română
RON lei
Crama Girboiu - Livia Roze 2020
Vinificatie: cultivat natural si produs fara utilizarea produselor chimice, cules manual, criomacerare a mustelii la temperature de 10-12grade Celsius, separare a mustului ravac si fermentarea acestuia cu levuri selectionate la temperatura controlata de 16grade Celsius, urmat de tratamente de deproteinizare si detartrare, vinul rezultat este filtrat si imbuteliat pentru a fi consumat.
Note de degustare: se remarca in primul rand culoarea sa superba si prospetime. La degustare se simt arome intense si proaspete de zmeura si capsuni.
Asociere culinara: se preteaza a fi consumat la temperatura de 8-12 grade Celsius impreuna cu mancaruri usoare, putin condimentate, deserturi si salate.
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
24,00 lei
Rezerva Contelui este o colecţie de vinuri ce sintetizează experienţa SERVE.
Strugurii, culeși manual la primele ore ale zilei, sunt transportați în cramă și păstrați în containere frigorifice până ce ajung la temperatura optimă pentru prelucrare.
Mustul, obținut prin presare în prese pneumatice, este fermentat la temperaturi controlate, apoi stabilizat...
54,00 lei
Acest vin este produs si imbuteliat de Unicom Production, aceeasi firma care produce si vinurile Davino, un etalon in ultimii ani in Romania, referitor la calitate si exclusivitate.
Se produce prin vinificarea in alb a strugurilor rosii din soiurile Cabernet Sauvignon si Merlot. Strugurii sunt desciorchinati si boabele sunt zdrobite usor. Maceratia...
42,50 lei
Afinitatea dintre Chardonnay si feminitate este de multa vreme o constanta.Este genul de vin care, atunci cand este fabricat dupa retetele clasice si mai ales cand este imbogatit de contactul cu lemnul, se transforma intr-un instrument adictiv al placerii.Sufletul sau citric, cu mici intonatii florale, se inveleste in arome profunde si calde de alune,...
55,00 lei
Un vin elegant si generos, cu miros de cafea si tabac.
Gustul, dominat de arome de ciocolata amaruie, condimente si vanilie, este bine integrat intr-o structura complexa si corpolenta.
Vinul este invechit in baricuri timp de 12 luni.
Se recomanda a fi servit cu mancaruri pe baza de carne de miel, porc, vita.
78,00 lei
Vinul este produs din struguri din soiul Petit Sauvignon Blanc.
Prezinta arome primare de citrice, mere verzi si pomelo in excelenta armonie cu notele de vanilie specifice maturarii in baricuri din salcam provenite din Franta.
Gustul este proaspat, mineral cu accentuate note exotice.
36,00 lei
Vin rose cu arome de fructe coapte si florale. Este incantator si un companion excelent pentru zilele calduroase.
Cupaj: Feteasca Neagra/Cabernet Sauvignon
Aroma initiala este plina de fructe coapte. Gustativ, vinul este foarte proaspat, cu un nivel de aciditate excelent, elegant si finut. Un postgust moale, cu senzatii de fructe si flori, in special...
44,00 lei
Epicentrum rose este produs din struguri Cabernet Sauvignon si Feteasca Neagra, este un vin cu arome proaspete de zmeura si capsuni completate de note citrice.
69,00 lei
Un Chardonnay elegant cu arome intense de para si piersica alba, completate de note de fructe exotice, ananas, portocala, smochina.
Prezinta o textura onctuoasa in principal datorita fermentarii malolactice.
Un vin intens, echilibrat, impresioneaza prin postgustul foarte lung.
28,50 lei
Vinificatie: cultivat natural si produs fara utilizarea produselor chimice, cules manual, macerare a strugurilor timp de 14-15ore la temperatura de 10-12grade Celsius, separarea mustului cu ajutorul preselor cu vid. Limpezirea mustului, fermentarea alcoolica in cisterne de inox la temperatura de 14-16grade Celsius timp de trei saptamani, urmat de...
20,00 lei
Soiul: Fetească NeagrăClasificare: DOC – CMDZona de producere: NE Moldovei, în nordul judeţului Iaşi, localitatea BivolariTerenul: solul cernoziom cambic; relief vălurit, pante 4 - 5%Altitudine: cca 140 m deasupra nivelului măriiSistem de conducere: cordon unilateral, tăiere scurtă în cepiClima: continentală, ierni friguroase, cu primăveri reci şi veri...
Transport Gratuit
pentru comenzi mai mari de 400 de lei
Livrare rapidă a comenzii
Produse atent selecționate
Retur usor si rapid