Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.
Niciun produs
Prețurile includ TVA
0004201340
Nou
Acest Prosecco Brut este produs de mai bine de douăzeci și cinci de ani. Caracteristicile sunt întotdeauna la fel: este proaspăt, fructat și parfumat.
Zona de producție: dealurile de la Conegliano și Vittorio Veneto, in provincia Treviso. Varietate de struguri: 100% Glera.
Vinificație: zdrobire, desciorchinare și presare ușoară. Fermenteaza timp de 10 zile în rezervoare din oțel inoxidabil termostatic (16-18 ° C), așteptând procesul spumantelor. Procesul de spumare: a doua fermentare în rezervoare sub presiune pentru aproximativ 25 de zile la temperatură controlată (14-16 ° C) până la atingerea a 6 bari de presiune; Masa este apoi răcită la -4 ° C pentru a opri fermentarea și se păstrează la o temperatură controlată de 8-10 ° C pentru cel puțin o lună, pentru a favoriza contactul natural cu drojdia depusa în partea de jos a autoclavului. Refrigerarea și filtrarea se realizeaza înainte de îmbutelierea izobarică.
Culoare: Culoare galben-pai, cu tenta verzui. Nasul: intens, ușor aromat, bogat în citrice și proaspăt. Indicii de legume, fructe cu note delicate de pere, măr de aur, miere din flori , cu nuanțe ușoare de lamaie. Palatul: proaspăt și ușor, dar persistent, susținut de o aciditate care subliniază prospețimea, cu un gust plăcut amar.
Asocieri : cu crustacee in aburi sau coapte si excelent ca un aperitiv. Temperatura de servire: ideal la 7-9 ° C.
Culoare | Alb |
Tara | Italia |
Regiune | Treviso |
Soi struguri | Glera |
Volum | 750 ml |
Grade alcoolice | 11.50 |
Zaharuri reziduale spumante | Brut |
Acest website foloseste cookies.