San Simone - Il Concerto Prosecco alb brut

0004201340

Nou

Acest Prosecco Brut este produs de mai bine de douăzeci și cinci de ani. Caracteristicile sunt întotdeauna la fel: este proaspăt, fructat și parfumat.

Zona de producție: dealurile de la Conegliano și Vittorio Veneto, in provincia Treviso. Varietate de struguri: 100% Glera.

Vinificație: zdrobire, desciorchinare și presare ușoară. Fermenteaza timp de 10 zile în rezervoare din oțel inoxidabil termostatic (16-18 ° C), așteptând procesul spumantelor. Procesul de spumare: a doua fermentare în rezervoare sub presiune pentru aproximativ 25 de zile la temperatură controlată (14-16 ° C) până la atingerea a 6 bari de presiune; Masa este apoi răcită la -4 ° C pentru a opri fermentarea și se păstrează la o temperatură controlată de 8-10 ° C pentru cel puțin o lună, pentru a favoriza contactul natural cu drojdia depusa în partea de jos a autoclavului. Refrigerarea și filtrarea se realizeaza înainte de îmbutelierea izobarică.

Culoare: Culoare galben-pai, cu tenta verzui. Nasul: intens, ușor aromat, bogat în citrice și proaspăt. Indicii de legume, fructe cu note delicate de pere, măr de aur, miere din flori , cu nuanțe ușoare de lamaie. Palatul: proaspăt și ușor, dar persistent, susținut de o aciditate care subliniază prospețimea, cu un gust plăcut amar.

Asocieri : cu crustacee in aburi sau coapte si excelent ca un aperitiv. Temperatura de servire: ideal la 7-9 ° C.

49.00 Lei

tva inclus

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 4 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 4 points care pot fi schimbate într-un cupon de 1.20 Lei.

Acceptam plata cu cardul bancar
Acceptam plata cu cardul bancar

Specificații

CuloareAlb
TaraItalia
RegiuneTreviso
Soi struguriGlera
Volum750 ml
Grade alcoolice11.50
Zaharuri reziduale spumanteBrut
Am inteles

Acest website foloseste cookies.