San Simone - Il Concerto Prosecco alb brut

San Simone - Il Concerto Prosecco alb brut

Acest Prosecco Brut este produs de mai bine de douăzeci și cinci de ani. Caracteristicile sunt întotdeauna la fel: este proaspăt, fructat și parfumat.

Zona de producție: dealurile de la Conegliano și Vittorio Veneto, in provincia Treviso. Varietate de struguri: 100% Glera.

Vinificație: zdrobire, desciorchinare și presare ușoară. Fermenteaza timp de 10 zile în rezervoare din oțel inoxidabil termostatic (16-18 ° C), așteptând procesul spumantelor. Procesul de spumare: a doua fermentare în rezervoare sub presiune pentru aproximativ 25 de zile la temperatură controlată (14-16 ° C) până la atingerea a 6 bari de presiune; Masa este apoi răcită la -4 ° C pentru a opri fermentarea și se păstrează la o temperatură controlată de 8-10 ° C pentru cel puțin o lună, pentru a favoriza contactul natural cu drojdia depusa în partea de jos a autoclavului. Refrigerarea și filtrarea se realizeaza înainte de îmbutelierea izobarică.

Culoare: Culoare galben-pai, cu tenta verzui. Nasul: intens, ușor aromat, bogat în citrice și proaspăt. Indicii de legume, fructe cu note delicate de pere, măr de aur, miere din flori , cu nuanțe ușoare de lamaie. Palatul: proaspăt și ușor, dar persistent, susținut de o aciditate care subliniază prospețimea, cu un gust plăcut amar.

Asocieri : cu crustacee in aburi sau coapte si excelent ca un aperitiv. Temperatura de servire: ideal la 7-9 ° C.

55,00 lei
Cu TVA

Detalii ale produsului

Tara
Italia
Regiune
Treviso
Soi struguri
Glera
Volum
750 ml
Grade alcoolice
11.5
Zaharuri reziduale spumante
Brut
Culoare
Alb
0004201340

Reviews (0)

No reviews

S-ar putea sa-ti placa

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Transport Gratuit

pentru comenzi mai mari de 400 de lei

Livrare rapidă a comenzii
Produse atent selecționate
Retur usor si rapid
Produs adăugat la favorite
Product added to compare.