Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.
Niciun produs
Prețurile includ TVA
0004201185
Nou
Strugurii sunt culesi manual, fiind apoi selectati cu atentie pe mesele de sortare. Macerarea la rece a boabelor de struguri dureaza intre 5 si 8 zile, la temperatura controlata de 16 °C. Fermentatia alcoolica (100% prin adaugare de drojdii selectate) este controlata la 26-28 °C intre 8-10 zile, urmata apoi de macerare la cald (controlata termic) intre 5 to 8 zile.
Invechirea s-a facut timp de aproximativ 10 luni in butoaie de stejar frantuzesc pentru, 50% din cantitate in butoaie folosite 1 an si 50% in butoaie folosite 2 ani.
Este un vin corpolent, intens si generos, cu arome de fructe rosii, caise coapte si prune afumate. Gustul sec este amplu si persistent, cu note vibrante de visine si cafea, in postgust facându-se simtite nuante fine de condimente.
Culoare | Rosu |
Zaharuri reziduale | Sec |
Tara | Romania |
Regiune | Aliman - Dobrogea |
Soi struguri | Feteasca Neagra |
Volum | 750 ml |
An | 2016 |
Grade alcoolice | 14.50 |
Acest website foloseste cookies.