Crama Oprisor - Ispita T

Crama Oprisor - Ispita T

ISPITA reprezinta o colectie, un veritabil Codex ezoteric de arta si vin, in care vom regăsi sase vinuri distincte. Fiecare litera din denumirea ISPITA este un element magic in sine, definind un aspect al creatiei, aflat la cumpana dintre partea luminoasa si tenebroasa a acesteia. Fiecare vin din colectia ISPITA are personalitate proprie, fiind imaginat si creat după fiecare litera, simbolizand notiunea pe care aceasta o reprezintă.

Urmatoarele vinuri din colectie vor aparea cu o ritmicitate aparte, iar pentru pasionati si colectionari, dupa ce si ultima litera va fi dezvaluita, va fi lansata o serie limitata de cutii – obiect de arta si vin, formate din toate cele 6 sticle (litere/notiuni).

Eleganța corpului și taninurile fine, bine coapte, sunt perfect echilibrate de aciditatea moderată și alcoolul armonios integrat în structura vinului. Intensitatea aromatică, intregită în mod magistral de gustul complex, lung și catifelat contribuie la valoarea unică a acestei ediții. Savoarea dezvăluie o literă șic pentru orice iubitor de frumos ce vrea să întâlnească atât eleganță cât și complexitate în vin.

298,00 lei
Cu TVA

Detalii ale produsului

Zaharuri reziduale
Sec
Tara
Romania
Regiune
Oltenia
Soi struguri
.Cupaj rosu
Volum
750 ml
Grade alcoolice
14.9
Culoare
Rosu
0004701189

Reviews (0)

No reviews

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Transport Gratuit

pentru comenzi mai mari de 400 de lei

Livrare rapidă a comenzii
Produse atent selecționate
Retur usor si rapid
Produs adăugat la favorite
Product added to compare.