Q/TOSER LAMBRUSCO ROSSO

Toser Lambrusco Rosso

Zona de productie: Printre cele mai bogate regiuni italiene, Emilia Romagna, recunoscuta pentru productiile de vinuri, din care, probabil, cel mai faimos este Lambrusco.

Vinificare: Lambrusco, dupa presare, sufera 5-8 zile de macerare alcoolica la 22-24 gr. ℃, timpul necesar extragerii aromelor si culorii din pielite. Dupa macerare se trage, se limpezeste, se filtreaza si se prepara pentru spumat in autoclava. A doua fermentatie este urmata de stabilizare la rece si a doua filtrare inainte de imbuteliere.

Caracteristici: Vin rosu spumant demidulce, cu margini purpurii. Se simt aromele fructate proaspete si armonioase, se percep note florale.

Pareri Gastronomice: Se potriveste bine cu branzeturi cu maturare medie. Merge frumos cu pizza si excelent in combinatie cu deserturile.

Temperatura de servire: 8 gr. ℃

34,00 lei
Cu TVA

Detalii ale produsului

Tara
Italia
Regiune
Emilia
Soi struguri
Lambrusco
Volum
750 ml
Grade alcoolice
8.0
Zaharuri reziduale spumante
Demidulce
Culoare
Rosu
05000358

Reviews (0)

No reviews
Transport Gratuit

pentru comenzi mai mari de 400 de lei

Livrare rapidă a comenzii
Produse atent selecționate
Retur usor si rapid
Produs adăugat la favorite
Product added to compare.