Chateau de L'escarelle - Rose de Provence 2021

0004201444

Nou

Château de l’Escarelle
Producător: Château de l’Escarelle - AOP Coteaux Varois en Provence
Soi: Grenache, Syrah, Cinsault
Culoare: roz-somon strălucitor
Miros: elegant și fin, cu frumoase arome florale
Gust: proaspăt, mineral și vioi, dominat de aromele de căpșune proaspete
Recomandări gastronomice: un aperitiv minunat care merge bine și cu preparate mediteraneene, tapas, pizza sau mezeluri fine

Temperatura de servire: 10-12°C

Vinificare tradițională în cuve de inox cu temperatură controlată.

Descrierea producătorului: ”Cel mai emblematic și cel mai vechi dintre cuvée-urile noastre. Creat pentru a celebra încadrarea apelațiunii noastre în AOC, este un asamblaj tradițional, vinificat cu macerare scurtă pentru a fi consumat rapid. Perfect pentru a face cunoștință cu viile noastre.
Tradiție și sobrietate sunt cuvintele-cheie pentru acest cuvée care poate fi savurat cu orice ocazie.”

Château de l’Escarelle este un domeniu unic în Provence: 1000 de hectare de natură protejată, dintre care 100 ha sunt dedicate viței de vie. Viile plantate la o altitudine de 500 m, pe dealurile l'Escarelle și Mount Loubet sunt în curs de convertire la viticultura Bio, fiind certificate Haute Valeur Environnementale. Yann Pineau, proprietar din 2014 al acestui loc special cu o istorie de trei secole, este un cunoscut susținător al mișcării ecologice. El a înființat fondul Itancia prin care susține proiecte inovatoare pentru conservarea planetei. Itancia, împreună cu Liga pentru Protecția Păsărilor (PACA LPO), a creat la Escarelle o grădină a fluturilor, pentru a proteja biodiversitatea și a sensibiliza opinia publică față de problematica protejării naturii. Oricine este binevenit să viziteze acest paradis verde și să-i descopere fauna și flora.

67.00 Lei

tva inclus

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 6 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 6 points care pot fi schimbate într-un cupon de 1.80 Lei.

Acceptam plata cu cardul bancar
Acceptam plata cu cardul bancar

Specificații

CuloareRose
Zaharuri rezidualeSec
TaraFranta
RegiuneCotes de Provence
Soi struguri.Cupaj rose
CupajGrenache + Syrah + Cinsault
Volum750 ml
An2021
Grade alcoolice13.0
Am inteles

Acest website foloseste cookies.