Recas - Muse White 2021

0004701169

Nou

Fetească Regală 80% + Muscat Ottonel 20%
Aciditate totala 4,7 g/l
Demisec - 9.02 g/l rest de zahăr


Muse White este cuvee-ul Cramelor Recaș dedicat zilelor de vară! Strugurii de Fetească Regală și Muscat sunt aleși și culeși la momentul potrivit, pentru a asigura o intensitate aromatică și o prospețime perfectă. După culegrea strugurilor pe timp de noapte se procedează la deburbarea și fermentația vinului la temperatură controlată. Este limitat orice contact inutil cu oxigenul prin utilizarea unei pelicule de gheață carbonică. Astfel, acest cupaj alb nu intră în contact cu stejarul sau oxigenul, deoarece vinul se îmbuteliază imediat după stabilizare. Rezultatul este un vin alb capabil să transmită caracterul și puritatea strugurilor proaspăt culeși.

Vinul este de culoare galben-pai, limpede și strălucitor. Nasul este intens și floral: trandafir, iasomie, completat cu note de fructe de vară: caise, pere și pepene galben. Gusativ, vinul este demisec, cu un corp lejer și aciditate răcoritoare.
Alcoolul este imperceptibil, iar post gustul ușor mentolat.

64.00 Lei

tva inclus

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 6 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 6 points care pot fi schimbate într-un cupon de 1.80 Lei.

Acceptam plata cu cardul bancar
Acceptam plata cu cardul bancar

Specificații

CuloareAlb
Zaharuri rezidualeDemisec
TaraRomania
RegiuneBanat
Soi struguri .Cupaj alb
CupajFeteasca Regala + Muscat Ottonel
Volum750 ml
An2021
Grade alcoolice11.50
Am inteles

Acest website foloseste cookies.