Recas - Regno - Muscat Ottonel 2021

Recas - Regno - Muscat Ottonel 2021

Viticultură și vinificație

Muscatul este considerat soiul cel mai intens aromat din lume: aromele lui prefermentare se păstrează intacte în vin și dau personalitate acestui soi. Soi cu renume în Podgoria Recaș, plantat de sute ani, Muscatul este în premieră vinificat în demisec în gama Regno Recaș. Cules la momentul oportun de coacere, la temperaturi joase și vinificat la temperaturi controlate pentru preservarea acidității, vinificatorii demostrează că Muscatul Ottonel poate avea o expresie bazată pe prospețime și corp fără necesitatea unui rest de zahăr important.

Note de degustare

Galben pai-deschis strălucitor, olfactiv vinul deschide cu notele tipic floarale ale muscatului și exotice: papaya, fructul pasiunii și ananas. Gustativ, vinul se dovedește foarte digest, datorită prospețimii și restului foarte mic de zahăr natural. Muscatul demisec de Recaș este ideal pentru acorduri culinare cu preparate de vară, sau de unul singur, fiind un vin intens aromatic cu un corp lejer și răcoritor.

Asocieri culinare

Salate cu fructe exotice; Salate cu avocado și pește afumat; Aripioare de pui la grătar; Brânzeturi proaspete; Înghețate de fructe exotice;

36,00 lei
Cu TVA

Detalii ale produsului

Zaharuri reziduale
Demisec
Tara
Romania
Regiune
Recas
Soi struguri
Muscat Ottonel
Volum
750 ml
An
2021
Grade alcoolice
12.5
Culoare
Alb
0004701157

Reviews (0)

No reviews

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Transport Gratuit

pentru comenzi mai mari de 400 de lei

Livrare rapidă a comenzii
Produse atent selecționate
Retur usor si rapid
Produs adăugat la favorite
Product added to compare.