Recas - Regno - Muscat Ottonel 2021

0004701157

Nou

Viticultură și vinificație

Muscatul este considerat soiul cel mai intens aromat din lume: aromele lui prefermentare se păstrează intacte în vin și dau personalitate acestui soi. Soi cu renume în Podgoria Recaș, plantat de sute ani, Muscatul este în premieră vinificat în demisec în gama Regno Recaș. Cules la momentul oportun de coacere, la temperaturi joase și vinificat la temperaturi controlate pentru preservarea acidității, vinificatorii demostrează că Muscatul Ottonel poate avea o expresie bazată pe prospețime și corp fără necesitatea unui rest de zahăr important.

Note de degustare

Galben pai-deschis strălucitor, olfactiv vinul deschide cu notele tipic floarale ale muscatului și exotice: papaya, fructul pasiunii și ananas. Gustativ, vinul se dovedește foarte digest, datorită prospețimii și restului foarte mic de zahăr natural. Muscatul demisec de Recaș este ideal pentru acorduri culinare cu preparate de vară, sau de unul singur, fiind un vin intens aromatic cu un corp lejer și răcoritor.

Asocieri culinare

Salate cu fructe exotice; Salate cu avocado și pește afumat; Aripioare de pui la grătar; Brânzeturi proaspete; Înghețate de fructe exotice;

36.00 Lei

tva inclus

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 3 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 3 points care pot fi schimbate într-un cupon de 0.90 Lei.

Acceptam plata cu cardul bancar
Acceptam plata cu cardul bancar

Specificații

CuloareAlb
Zaharuri rezidualeDemisec
TaraRomania
RegiuneRecas
Soi struguriMuscat Ottonel
Volum750 ml
An2021
Grade alcoolice12,50
Am inteles

Acest website foloseste cookies.