Crama Girboiu - Livia Sarba 2023

Crama Girboiu - Livia Sarba 2023

Vinificatie: cultivat natural si produs fara utilizarea produselor chimice, cules manual, macerare a strugurilor timp de 14-15ore la temperatura de 10-12grade Celsius, separarea mustului cu ajutorul preselor cu vid. Limpezirea mustului, fermentarea alcoolica in cisterne de inox la temperatura de 14-16grade Celsius timp de trei saptamani, urmat de limpezire si detartrare. Vinul filtrat se imbuteliaza si se pune la pastrare.
Note de degustare: acest vin sec este unul sprinten, cu o aciditate potrivita, dar care asigura ca e si corpolent, impresionand prin culoarea galben-verzuie, stralucitoare si frumoasa.Are un parfum intens de flori de cires si de piersica coapta, este usor si semiaromat.
Asociere culinara: se potriveste cu un meniu bazat pe preparate de pasare si legume, insa aceasta Sarba este un vin suficient de viguros sa sustina si o friptura de porc.Temperatura potrivita pentru consum este de 10-11grade Celsius.
DOC CMD Cotesti
28,50 lei

Inclusiv 0,50 lei pentru ecotaxa

Cu TVA

Detalii ale produsului

Zaharuri reziduale
Sec
Tara
Romania
Regiune
Cotesti
Soi struguri
Sarba
Volum
750 ml
An
2023
Grade alcoolice
12.0
Culoare
Alb
05000697

Reviews (0)

No reviews

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Transport Gratuit

pentru comenzi mai mari de 400 de lei

Livrare rapidă a comenzii
Produse atent selecționate
Retur usor si rapid
Produs adăugat la favorite
Product added to compare.