Alira Grand Vin Merlot 2016

0004201322

Nou

Vinurile ALIRA din gama Grand Vin, aduc cu un plus de calitate, de arome şi, nu în ultimul rând, vin cu un plus de satisfacţie. Toate cele patru vinuri ale gamei sunt create din cei mai buni struguri, proveniţi de pe cele mai bune parcele, acolo unde via este îngrijită aproape ca un nou-născut, iar producţia la hectar este drastic ţinută sub control, pentru ca strugurii cei mai buni să aibă parte de toată bogăţia pe care le-o oferă Dunărea, solul şi soarele Dobrogei. După culesul manual şi selecţia atentă a boabelor din care se vor naşte vinurile ALIRA Grand Vin, urmează o vinificare de clasă, cu presare fină, cu fermentări atent controlate şi cu maturare în cele mai bune baricuri. Însă nu toate vinurile realizate astfel ajung să poarte acest simbol al vârfului de calitate, ci numai cele care se califică. Termenul Grand Vin indica recomandarea celor mai bune vinuri Alira, facuta de enologul nostru.

Alira Grand Vin Merlot emană arome seducătoare de vișine,ciocolată neagră, vanilie și lemn de stejar, precum și un gust taninos,expresiv și puternic cu un final proaspăt, de durată și bine echilibrat.Acest vin rubiniu spectaculos este intens, corpolent și se preteazăpentru învechire la sticlă.

83.00 Lei

tva inclus

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 8 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 8 points care pot fi schimbate într-un cupon de 2.40 Lei.

Acceptam plata cu cardul bancar
Acceptam plata cu cardul bancar

Specificații

CuloareRosu
Zaharuri rezidualeSec
TaraRomania
RegiuneAliman - Dobrogea
Soi struguriMerlot
Volum750 ml
An2016
Am inteles

Acest website foloseste cookies.