Beefeater London Dry Gin 1.0L

0005000024

Nou

Beefeater Gin este o marcă de gin, singura din categoria premium care se produce în Londra.
Beefeater are o istorie de aproape două secole, producția începând în anii 20 ai secolului al XIX-lea. Antreprenorul James Burrough este cel care a combinat alcoolul de cereale cu o serie de plante și și-a numit noul produs distilat Beefeater. 

Prima distilerie Beefeater a fost înființată în anul 1820, în Londra, zona Chelsea, pe malurile râului Tamisa. În această distilerie antreprenorul James Burrough a realizat un gin, combinând alcoolul de cereale si alte plante și fructe. James Burrough era de profesie farmacist. Dintre plantele și fructele folosite, esențiale pentru rețeta sa au fost ienupărul, rădăcinile și boabele de angelică, corinadrul, rădăcina de Oris, coaja de lămâie și portocalele. Deși acestea sunt ingredientele principale folosite până în prezent, rețeta efectivă de producere a ginului Beefeater este păstrată secretă.

Denumirea de Beefeater a apărut și ea în această perioadă. James Burrough a ales acest nume inspirat de gărzile Turnului Londrei, turn aflat în apropierea primei distilerii. Beefeater este numele popular al gărzilor care păzesc Turnul Londrei inca din secolul al XIII-lea.

88.00 Lei

tva inclus

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 8 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 8 points care pot fi schimbate într-un cupon de 2.40 Lei.

Acceptam plata cu cardul bancar
Acceptam plata cu cardul bancar

Specificații

TaraAnglia
Volum1000 ml
Grade alcoolice40.00
Am inteles

Acest website foloseste cookies.