Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.
Niciun produs
Prețurile includ TVA
Vin rosu dulce obtinut printr-o tehnologie exclusiva din struguri atent selectionati din soiul Cabernet Sauvignon.
Este un vin de foarte buna calitate otinut din struguri din soiul Cabernet Sauvignon. Un vin corpolent cu o culoare intens rubinie, cu arome de fructe negre coapte.
Spumantul este obtinut din struguri alesi cu atentie si cu fermentare secundara in vase de inox.
Cricova Brut Roz este un spumant elegant obtinut prin metoda clasica, cu fermentare in sticla, care îmbină remarcabil complexitatea vinurilor roșii tinere cu delicateţea specifică unui vin alb. Este obţinut exclusiv din struguri culeşi din zona Valul lui Traian. Vinul se potriveşte foarte bine ca aperitiv sau la mese festive. Temperatura recomandată de...
Floral si proaspat, spumantul se caracterizeaza prin bogatie aromatica specifica soiurilor Feteasca Alba si Muscat.
Acest spumant se evidenţiază printr-o culoare deosebită, un buchet intens şi revigorant, cu note proaspete de fructe de pădure, flori de cîmp şi măr verde.
Spumantul este obtinut din struguri aromati printr-o metoda speciala de fermentare secundara de scurta durata, metoda Asti, ce permite pastrarea aromelor in must.
Spumantul este obtinut din struguri alesi cu atentie si cu fermentare secundara in vase de inox.
Un spumant proaspat şi aromat, obținut prin metoda Charmat, care etalează un buchet îmbietor şi un perlaj fin, persistent. În compoziţia spumantului intră struguri Traminer culeși din podgorii selecţionate ale Republicii Moldova. Spumantul poate fi consumat ca aperitiv sau in asociere cu un desert, la o temperatură optimă de 4-6 °С. Miros: Buchet...
Etichete
Acest website foloseste cookies.