Chateau Marjosse - Bordeaux 2020

Chateau Marjosse - Bordeaux 2020

Château Marjosse - Pierre Lurton Rouge 2020
Perioada optimă de consum: 2024-2040

Producător: Château Marjosse-Pierre Lurton -  Entre-deux-Mers

Soi: 80% Merlot, 10% Cabernet Franc, 7% Cabernet Sauvignon, 3% Malbec

Culoare: roșu-granat profund

Miros: parfum debordant de coacăze, mure zdrobite și dulceață de prune urmate de aluzii de ciocolată neagră, anason și gudron, plus o adiere de lavandă

Gust: corp mediu și este catifelat, suculent, minunat de răcoros și echilibrat, cu o explozie veselă și pură de fructe negre în final

Recomandări gastronomice: platou de mezeluri, carne roșie la grătar sau friptă, legume la grătar, brânzeturi maturate, ciocolată

Alcool: 14,5%

Temperatura de servire: 16-18°C
91-93 Puncte Parker: ”De culoare roșu-granat profund, Marjosse 2020 are un parfum debordant de coacăze, mure zdrobite și dulceață de prune urmate de aluzii de ciocolată neagră, anason și gudron, plus o adiere de lavandă. Pe palatin, are corp mediu și este catifelat, suculent, minunat de răcoros și echilibrat, cu o explozie veselă și pură de fructe negre în final. Delicos!”

Ediția 2019 - 90-92 Puncte Parker: ”De culoare roșu-granat profund, Marjosse 2019 are un nas ispititor de vișine, cireșe negre fierte și prune calde cu aluzii de tort cu condimente, trandafiri ofiliți, ceai Oolong și piper Sichuan. Pe palatin, are corp mediu, textură catifelată, o abundență de arome superbe de fructe roșii și negre, aciditate vioaie și sfârșit parfumat.”
                - 91-92 Puncte James Suckling: ”Fructe de pădure din abundență, nuci, tutun uscat și ierburi aromate. Corp mediu, tanini destul de puternici dar fini și sfârșit foarte aromat.”
Ediția 2018 - 91-92 Puncte James Suckling: ”Fruct frumos și precis, cu caracter de afine și mure. Corp mediu spre plin și tanini fermi, mătăsoși.”

             - 90-92 Puncte Parker: ”Pentru 25% din vin au fost folosite butoaie mari, vechi. De culoare roșu-granat, se deschide cu un nas fermecător de praf de copt, prăjitură cu zmeură, coacăze roșii și negre coapte, ceai de măceșe și pământ, cu o adiere de salvie sălbatică. Cu corp mediu și palatinul plin de fructe roșii și negre parfumate, încadrate de o mare prospețime și tanini moi, supli, se termină pe note florale.”

82,00 lei
Cu TVA

Detalii ale produsului

Zaharuri reziduale
Sec
Tara
Franta
Regiune
Bordeaux
Soi struguri
.Cupaj rosu
Cupaj
Merlot + Cabernet Sauvignon + Cabernet Franc + Malbec
Volum
750 ml
An
2020
Grade alcoolice
14.5
Culoare
Rosu
05000412

Reviews (0)

No reviews
Transport Gratuit

pentru comenzi mai mari de 400 de lei

Livrare rapidă a comenzii
Produse atent selecționate
Retur usor si rapid
Produs adăugat la favorite
Product added to compare.