Crama Hermeziu Thrubilo - Spumant brut natur

0004700900

Nou

Vin spumant cu gust proaspăt și vioi

Zona de producere: Podgoria Iași
Soiul: Chardonnay (100%)
Altitudine și expoziție: 140 m deasupra nivelului mării, expoziție sud, sud-estică
Tipologia solului: argilos, cernoziom cambic

Sistem de conducere: cordon unilateral, tăiere scurtă în cepi
Clima: continentală, ierni friguroase, cu primăveri reci şi veri uscate
Recoltare: manuală, la sfârșitul lunii august

Vinificaţie:
prima fermentație: în rezervoare de inox, pentru trei luni, la temperatura de 17 °C
cea de a doua fermentare are loc în autoclave, unde s-a păstrat trei luni, înainte de îmbuteliere (metoda Charmat scurtă), apoi își continuă maturarea la sticlă. Înainte de îmbuteliere se administrează licoarea de expediție, la nivelul de zahăr cerut de tipul de vin ce se dorește a se obține.
Producția: 10.000 kg/ha

Degustare:
culoare galben-pai clar, cu reflexe verzui
aromă discretă, fructată, iar în retrogust cu note de citrice
gust echilibrat, ce amintește de mere verzi, foarte cremos, moale, domolit de senzația de dulce, caracter intens
Asociere culinară: adaptat pentru diverse ocazii, de la clasicul aperitiv, la un pahar cu prietenii, se asociază foarte bine cu primele platouri și cu pește

Temperatura de consum și păstrare: 6 - 8 °C, în pahare flute, se răcește treptat butelia de spumant, fără a fi supusă la variații mari de temperatură. Nu se păstrează pe o perioadă mare de timp în frigider.
Îmbuteliere: în butelii de sticlă de 750 ml

50.00 Lei

tva inclus

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 5 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 5 points care pot fi schimbate într-un cupon de 1.50 Lei.

Acceptam plata cu cardul bancar
Acceptam plata cu cardul bancar

Specificații

CuloareAlb
TaraRomania
Soi struguriChardonnay
Volum750 ml
An2016
Grade alcoolice12.80
Zaharuri reziduale spumanteBrut natural
Am inteles

Acest website foloseste cookies.