- Home
-
Vinuri
-
Vinuri Romania
DAVINO - Faurar Rosu de Ceptura 202134,00 leiCrama Bauer S.V.S. 201971,00 lei
-
Vinuri spumante
Prince Stirbey - Spumant Alb115,00 leiLiliac -Private Selection Spumant88,00 leiCrama Bauer J.O.H.A.N.N.A. Spumant127,00 lei
- Bauturi tari
- Accesorii
-
Cadouri
Crama Bauer J.O.H.A.N.N.A. Spumant127,00 lei
- Reduceri
Română
RON lei
Crama Girboiu - Livia Roze 2020
Vinificatie: cultivat natural si produs fara utilizarea produselor chimice, cules manual, criomacerare a mustelii la temperature de 10-12grade Celsius, separare a mustului ravac si fermentarea acestuia cu levuri selectionate la temperatura controlata de 16grade Celsius, urmat de tratamente de deproteinizare si detartrare, vinul rezultat este filtrat si imbuteliat pentru a fi consumat.
Note de degustare: se remarca in primul rand culoarea sa superba si prospetime. La degustare se simt arome intense si proaspete de zmeura si capsuni.
Asociere culinara: se preteaza a fi consumat la temperatura de 8-12 grade Celsius impreuna cu mancaruri usoare, putin condimentate, deserturi si salate.
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
20,00 lei
Soiul: Fetească NeagrăClasificare: DOC – CMDZona de producere: NE Moldovei, în nordul judeţului Iaşi, localitatea BivolariTerenul: solul cernoziom cambic; relief vălurit, pante 4 - 5%Altitudine: cca 140 m deasupra nivelului măriiSistem de conducere: cordon unilateral, tăiere scurtă în cepiClima: continentală, ierni friguroase, cu primăveri reci şi veri...
42,50 lei
Afinitatea dintre Chardonnay si feminitate este de multa vreme o constanta.Este genul de vin care, atunci cand este fabricat dupa retetele clasice si mai ales cand este imbogatit de contactul cu lemnul, se transforma intr-un instrument adictiv al placerii.Sufletul sau citric, cu mici intonatii florale, se inveleste in arome profunde si calde de alune,...
36,00 lei
Note de degustare :
Rosu visiniu inchis cu reflexe violacee, limpiditate buna.Arome intense de fructe (cirese negre, mure, prune), cu usoare tente de fum. Aciditate buna, corp mediu, taninuri tinere, final de prune afumate.
Echilibru intre arome , alcool si taninuri.
Recomandam acest vin cu : branzeturi semitari (cascaval), gustari romanesti(chiftelute,...
24,00 lei
Arome și tonuri proaspete de cireșe si capșuni, completate frumos de note citrice. Vinul este susținut de o aciditate proaspata, regasim și arome de flori de vița de vie și note ierboase foarte discrete.
În postgust se menține proaspat, cursiv, elegant și placut.
Un vin care, daca este servit bine racit, completeaza cu succes o masa cu aperitive, pește...
36,00 lei
Vin rose cu arome de fructe coapte si florale. Este incantator si un companion excelent pentru zilele calduroase.
Cupaj: Feteasca Neagra/Cabernet Sauvignon
Aroma initiala este plina de fructe coapte. Gustativ, vinul este foarte proaspat, cu un nivel de aciditate excelent, elegant si finut. Un postgust moale, cu senzatii de fructe si flori, in special...
19,00 lei
Arome fine în care regăsim note de fructe cu pulpă albă (pere, piersică) și de patiserie, brioșă franțuzească.
Gust onctuos, mătăsos, cu o încheiere bogată în arome de fructe roșii.
39,00 lei
Regiune / Țara: DOC - CMD Mehedinți / România
Este un vin rose sec, perfect pentru zile insorite. Are o identitate aromatica aparte, distinctă de fructata de fragi și citrice, florala si seducatoare. Este plăcut, foarte bine echilibrat și de o senzatie remanenta lungă și fructata.
Asociere culinara: de consumat preferabil cu tartar de ton sau sushi /...
42,00 lei
Rafinat, invaluitor si elegant, cu arome intense de merisoare, prune, vanilie si ciocolata.
Un vin complex, generos si tipic.
46,00 lei
Petro Vaselo rose este un vin usor si proaspat realizat din soiul de struguri Pinot Noir, cu o culoare foarte placuta de petala de trandafir.
Miros dominat de fructe de padure si condimente exotice.
Gust echilibrat, proaspat cu note de merisoare coapte si citrice. Post-gustul mediu, fin, aromat.
Asociere culinara optima cu mancaruri pe baza de legume,...
28,00 lei
Vinificatie: cultivat natural si produs fara utilizarea produselor chimice, cules manual.
Fermentare plus macerare pe strugurii zdrobiti in vinificatoare de inox, timp de 20 zile la temperatura controlata de 26-28grade Celsius, remontaj zilnic a mustuelii, urmat de o fermentare malolactica cu bacterii selectionate.Vinul este usor maturat timp de patru...
Transport Gratuit
pentru comenzi mai mari de 400 de lei
Livrare rapidă a comenzii
Produse atent selecționate
Retur usor si rapid