SERVE - Terra Romana - Feteasca Neagra 2016

0004700491

Nou

Soiul de struguri: Fetească Neagră
Podgorie: Dealu Mare, D.O.C.
Miros: prune coapte, stafide şi piper negru
Gust: complex, cu note de mure, cireşe amare şi prune uscate. Tanini puternici dar eleganţi, bună persistenţă. Potenţial bun de învechire
Cu ce meniu se serveşte: carne roşie, friptură de miel, vânat cu pene
Temperatura de servire: 17-19 grade C
Potenţial de învechire: 7 ani


Acest soi ne este foarte drag nouă, echipei de la SERVE. Fondatorul firmei, Contele Guy de Poix, a întâlnit pentru prima dată Feteasca Neagră aici, în Ceptura, în toamna anului 1994. Şi acesta a fost motivul pentru care a hotărât să nu mai părăsească acest ţinut.
Este o Fetească Neagra de o culoare profundă, și care exprimă perfect caracteristica de soi prin arome de prune uscate, fructe negre de pădure şi piper. Am decis aşadar să vă prezentăm acest vin în starea sa cea mai pură; astfel, prezenţa unor depozite de tartru şi culoare în sticlă nu este imposibilă şi este dovada unei stabilizări neagresive.
Vă sugerăm deci, ca pentru a îl aprecia cu adevărat, să îl serviţi după aerare, la temperatura de 17-19 grade C, acompaniat de mezeluri, carne roşie cu sos şi chiar meniuri asiatice, picante.

44.00 Lei

tva inclus

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 4 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 4 points care pot fi schimbate într-un cupon de 1.20 Lei.

Acceptam plata cu cardul bancar
Acceptam plata cu cardul bancar

Specificații

CuloareRosu
Zaharuri rezidualeSec
TaraRomania
RegiuneDealu Mare - Ceptura
Soi struguriFeteasca Neagra
Volum750 ml
An2016
Grade alcoolice14,50
Am inteles

Acest website foloseste cookies.