Bacardi Carta Blanca 0.7L

0005000018

Nou

Istoria Bacardi incepe in anul 1862 cand Don Facundo Bacardi Masso cumpara o mica distilerie si reuseste sa revolutioneze productia de rom. Dupa o experimentare atenta si sistematica in care foloseste o varietate de ingrediente in diferite amestecuri si tehnici de maturare, el scoate primele mostre de spirits nou usor si echilibrat pe acre lumea de azi il recunoaste ca Bacardi Rom. Bacardi dispune de una dintre cele mai mari distilerii din lume unde productia anuala depaseste 113 milioane de litri.

Carta Blanca este urmaşul primului rom Bacardi creat de către Don Facundo Bacardi y Maso. Acesta rămâne fidel procedeului tradiţional de producţie, fiind filtrat de două ori prin cărbune şi învechit pe o perioadă de un an în butoaie din lemn de stejar alb american, între cele două filtrări. Are o textură catifelată, un gust bine echilibrat şi un finish curat, piperat.

Bacardi Carta Blanca poate fi savurat simplu însă e folosit foarte mult ca o bază excelentă pentru un long drink.

59.00 Lei

tva inclus

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 5 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 5 points care pot fi schimbate într-un cupon de 1.50 Lei.

Acceptam plata cu cardul bancar
Acceptam plata cu cardul bancar

Specificații

CuloareAlb
TaraCuba
Volum700 ml
Grade alcoolice37.5
Am inteles

Acest website foloseste cookies.