Bacardi Carta Negra

0005000162

Nou

Istoria Bacardi incepe in anul 1862 cand Don Facundo Bacardi Masso cumpara o mica distilerie si reuseste sa revolutioneze productia de rom. Dupa o experimentare atenta si sistematica in care foloseste o varietate de ingrediente in diferite amestecuri si tehnici de maturare, el scoate primele mostre de spirits nou usor si echilibrat pe acre lumea de azi il recunoaste ca Bacardi Rom. Bacardi dispune de una dintre cele mai mari distilerii din lume unde productia anuala depaseste 113 milioane de litri.


Bacardi Carta Negra este un rom superior in care intra o selectie de romuri fine invechite pe o perioada de 4 ani in butoaie de stejar ars cea ce ii confera un caracter deosebit, cu numeroase premii castigate la concursurile de profil.

Aromele sale sunt intense, identificam migdale prajite, ciocolata, nuci cu note de caramel, cafea si un finish lemnos cu tenta de vanilie.

82.00 Lei

tva inclus

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 8 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 8 points care pot fi schimbate într-un cupon de 2.40 Lei.

Acceptam plata cu cardul bancar
Acceptam plata cu cardul bancar

Specificații

TaraCuba
Volum1000 ml
Grade alcoolice40.00
Am inteles

Acest website foloseste cookies.