Y.BRAN RACHIU PRUNE 0.7L

0005000182

Nou

Familia Bran din judetul Satu-Mare are un lung istoric in fabricarea bauturilor alcoolice traditionale. Pe parcursul generatiilor, cunostintele transmise din tata in fiu au devenit tot mai vaste, generand produse tot mai bune. Odata cu redeschiderea portilor fabricii inchise de catre guvernul comunist, familia Bran a infiintat o noua companie ce avea sa readuca la viata gustul inconfundabil al bauturilor originale, din fructe atent cultivate si selectionate. Bauturile distilate natural Bran sunt certificate de catre Ministerul Agriculturii ca fiind PRODUSE TRADITIONALE ROMANESTI.

Considerat aperitiv tradiţional, Rachiul de Prune Bran este produs după o reţetă proprie, din fructe locale atent selecţionate, culese la maturitate. Rachiul are o concentraţie alcoolică mai scăzută decât palinca, iar solul şi clima specifice regiunii Satu Mare conferă Rachiului de Prune Bran o dulceaţă specifică. Sortimentul este caracterizat de arome bogate şi un caracter vibrant. Calitatea rachiului se cunoaşte după culoarea limpede şi după gustul fin şi discret de prună.

Profil aromatic: Miros curat de prună zemoasă şi gust captivant de prune, cu influenţe florale, uşor condimentat.

156.00 Lei

tva inclus

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 15 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 15 points care pot fi schimbate într-un cupon de 4.50 Lei.

Acceptam plata cu cardul bancar
Acceptam plata cu cardul bancar

Specificații

TaraRomania
RegiuneTransilvania
Tip distilatDistilat din prune
Volum700 ml
Grade alcoolice37.5
Am inteles

Acest website foloseste cookies.