Bran - Samaro Lichior de nuci verzi 0.7L

0005000187

Nou

Familia Bran din judetul Satu-Mare are un lung istoric in fabricarea bauturilor alcoolice traditionale. Pe parcursul generatiilor, cunostintele transmise din tata in fiu au devenit tot mai vaste, generand produse tot mai bune. Odata cu redeschiderea portilor fabricii inchise de catre guvernul comunist, familia Bran a infiintat o noua companie ce avea sa readuca la viata gustul inconfundabil al bauturilor originale, din fructe atent cultivate si selectionate. 

Samaro este un lichior premium obţinut din nuci verzi, plante şi propolis, ideal pentru petreceri. Versatilitatea sortimentului permite savurarea sa ca digestiv, Ice Shot sau ca bază pentru Long Drink, în combinaţie cu suc de merişoare, apă tonică sau băuturi energizante. “Fiul rebel” al Distileriilor Bran beneficiază de un echilibru aromatic perfect şi surprinde prin expresivitatea şi complexitatea gustului. Ingredientele care intră în compoziţia lichiorului sunt atent selecţionate de producători, pentru a obţine un produs de calitate superioară.

Notele degustării:

Miros: Note bogate şi captivante de ierburi aromatice, nuci verzi şi un strop de miere.

Gust: Un mix excelent de arome dulci-amărui, unde se remarcă accente de nuci verzi, plante, miere şi condimente.

Finish: Persistent, aromat.

Culoare: Maro închis.

94.00 Lei

tva inclus

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 9 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 9 points care pot fi schimbate într-un cupon de 2.70 Lei.

Acceptam plata cu cardul bancar
Acceptam plata cu cardul bancar

Specificații

TaraRomania
RegiuneTransilvania
Volum700 ml
Grade alcoolice35.0
Am inteles

Acest website foloseste cookies.