Y.BRAN PALINCA CAISE 0.7L

0005000185

Nou

Familia Bran din judetul Satu-Mare are un lung istoric in fabricarea bauturilor alcoolice traditionale. Pe parcursul generatiilor, cunostintele transmise din tata in fiu au devenit tot mai vaste, generand produse tot mai bune. Odata cu redeschiderea portilor fabricii inchise de catre guvernul comunist, familia Bran a infiintat o noua companie ce avea sa readuca la viata gustul inconfundabil al bauturilor originale, din fructe atent cultivate si selectionate. 

Palinca de Caise Bran este un sortiment remarcabil, cu aromă dulceagă, specifică fructului, ambalat într-un recipient din sticlă mată, cu design elegant. Sticla este învelită într-un săculeţ din catifea şi poate fi un cadou interesant pentru cei care preferă băuturile tradiţionale. Palinca de caise Bran este certificată de Ministerul Agriculturii ca fiind produs tradiţional românesc. Originar din Satu Mare, sortimentul este apreciat de cunoscători din toate colţurile ţării, fiind un produs naţional de prestigiu.

Profil aromatic: Miros cuceritor şi gust dulceag de caise coapte în arşiţa soarelui.

260.00 Lei

tva inclus

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 26 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 26 points care pot fi schimbate într-un cupon de 7.80 Lei.

Acceptam plata cu cardul bancar
Acceptam plata cu cardul bancar

Specificații

TaraRomania
RegiuneTransilvania
Tip distilatDistilat din fructe
Volum700 ml
Grade alcoolice40.00
Am inteles

Acest website foloseste cookies.