Y.BRAN PALINCA GUTUI 0.7L

0005000186

Nou

Familia Bran din judetul Satu-Mare are un lung istoric in fabricarea bauturilor alcoolice traditionale. Pe parcursul generatiilor, cunostintele transmise din tata in fiu au devenit tot mai vaste, generand produse tot mai bune. Odata cu redeschiderea portilor fabricii inchise de catre guvernul comunist, familia Bran a infiintat o noua companie ce avea sa readuca la viata gustul inconfundabil al bauturilor originale, din fructe atent cultivate si selectionate. 

Palinca de Gutui Bran este un sortiment exclusivist, obţinut după o reţetă tradiţională proprie, păstrată din generaţie în generaţie. Băutura este atestată de Ministerul Agriculturii ca fiind un produs tradiţional românesc. În compoziţia acestui sortiment intră fructe de calitate superioară care provin exclusiv din zona Satu Mare. Zona este cunoscută pentru clima şi relieful propice dezvoltării optime a pomilor fructiferi.

Profil aromatic: Miros fin, delicat de gutui şi un gust bogat de gutuie îmbogăţit cu note de fagure de miere.

260.00 Lei

tva inclus

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 26 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 26 points care pot fi schimbate într-un cupon de 7.80 Lei.

Acceptam plata cu cardul bancar
Acceptam plata cu cardul bancar

Specificații

TaraRomania
RegiuneTransilvania
Tip distilatDistilat din fructe
Volum700 ml
Grade alcoolice40.00
Am inteles

Acest website foloseste cookies.