Marisco Curious Kiwi Sauvignon Blanc 2020

Marisco Curious Kiwi Sauvignon Blanc 2022

Producător: Marisco Vineyards - Marlborough
Soi: Sauvignon Blanc
Culoare: galben deschis strălucitor
Miros: proaspăt și expresiv, de grapefruit, kumquat, lime și iarbă cosită
Gust: foarte proaspăt, vibrant și parfumat, cu arome predominante de citrice suculente, aciditate fantastică și sfârșit lung
Recomandări gastronomice: pește, fructe de mare, legume
Alcool: 13%
Temperatura de servire: 8-10°C
Fermentat cu drojdii selecționate, în cisterne de inox cu temperatură controlată.

Brent Marris este primul oenolog licențiat din Marlborough. În 1994 a înființat Wither Hills, împreună cu tatăl său, John Marris, unul dintre pionierii viticulturii din Marlborough. În 2003 el a înființat Marisco Vineyards, din dorința de a lăsa o moștenire de familie următoarelor generații.
Numită după numele de familie al strămoșilor lui Brent, Marisco Vineyards combină istoria unei familii legate de începuturile viticulturii din Marlborough cu un puternic spirit antreprenorial. Fructificându-și cunoștințele și experiența, Brent a ales o serie de vii remarcabile. Pe cele 268 ha, el a plantat soiurile cărora li se datorează faima Marlborough-ului: Sauvignon Blanc, Pinot Gris și Pinot Noir.

În 2009, a început construcția unei crame care să fie atât elegantă din punct de vedere estetic cât și foarte funcțională. În același an, a fost lansată gama The Kings Series. Atunci s-a făcut simțită și nevoia de a găsi un nume care să poată fi folosit pentru toate gamele produse. Studiind arborele genealogic al familiei, Brent a descoperit că unul dintre strămoșii săi, descendent al Regelui Henric I, se numea William de Marisco. De aici, Marisco Vineyards.
La doar cinci ani după apariția primului vin, în 2011, Marisco Vineyards a primit titlul de ”New Zealand Winery of the Year” acordat de International Wine & Spirits Challenge. De atunci, Marisco continuă să crească, impunându-se pe tot mai multe piețe internaționale.
Peste 80% din vinurile Marisco sunt vândute la export.

50,00 lei
Cu TVA

Detalii ale produsului

Zaharuri reziduale
Sec
Tara
Noua Zeelanda
Regiune
Marlborough
Soi struguri
Sauvignon Blanc
Volum
750 ml
An
2022
Grade alcoolice
13.0
Culoare
Alb
0004201495

Reviews (0)

No reviews

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Transport Gratuit

pentru comenzi mai mari de 400 de lei

Livrare rapidă a comenzii
Produse atent selecționate
Retur usor si rapid
Produs adăugat la favorite
Product added to compare.